Sari la conținut

pinnochio

Super Membru
  • Număr conținut

    2.101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pinnochio

  1. Am zis,da n-ai vazut.Hai sa-ti arat ceva chiar nemaivazut.Golf 2, cu 814.000 km la bord.,Când o ajunge o bulectrica la asa km...cumpar doo.
  2. Nguyen ti-a dat sah si mat.Merem mai departe.O cunoscuta firma din jermanica,ce toarnă chestii din aluminiu( cartere motoare,cutii viteze),în ultimul an a avut comenzi doar pentru masinute cu baterie.Acu a primit comanda de la VW,piese pentru termice,pentru ani de zile.Sursa? Cumnatu-meu lucră acolo.
  3. Gunoi de articol...Cine e nea Ardei Scoveargă ala de a scris? Nici nu am auzit de elAuzi acolo bateriile uzură zero,dupa 200.000 km.
  4. Asta nu e in regulă.Cand inchizi socu,de fapt fortezi motoru sa traga mai multă benzină.Asta ne arată că,din diferite motive,in conditii normale motoru e subalimentat.Motive...carburator dereglat,jigler infundat nu cu praf,ci cu oxizi,care nu zboară la compresoru cu aer.
  5. Unii nu-l mai au...
  6. Ce uameni răi
  7. In Zoe,nu e loc de mască..hi..hi..
  8. La matale e gunoi orice nu e conform propaganda la zi.Hai,că articolu nu e rău,nici măcar părtinitor.
  9. Mulțumită producătorilor germani de automobile, motoarele cu combustie internă vor fi în continuare acceptabile atâta timp cât sunt capabile să funcționeze cu biocombustibili sau combustibili sintetici. Și datorită proprietarilor germani de case, interzicerea cazanelor pe gaz a fost, de asemenea, diluată.
  10. Inca una..Greutatea tuturor furnicilor de pe planetă,e mult mai mare decât a tuturor oamenilor de pe planetă.
  11. Câte variante există ,de combinatie a celor 54 carti de joc ? Zice ca e vorba de o suma cu 60 de numere,nu se poate citi.Vine cam o combinatie pentru fiecare secunda trecuta de la Big Bang încoace,adică cam cu 5 mld ani in urmă.
  12. Sa-i iau in plua pe biciglistii aia,de poartă iegari,de li se vad alunitele pe buci.Zic asta finca pedaleaza-n stol,in loc de sir indian.Intr-o zi o sa calc unu,jur.
  13. Sistem Diesel de batut piloni.Pistonu e pe pilon,chestia care sare-n sus e cilindru.Ingenios.
  14. Până la urmă...e vorba de,doar bani
  15. Uite de unde are m ue bani de electrice.Apoi,banii astia trebe dati inapoi.De catre cine? Tot de noi...
  16. Stiu si io pe Cineva,lucră la Stihl,a avut o hibridă,care e Pa,Pa...Acu are omu masina adevarata,Pickup Diesel,de la Suzuki.
×
×
  • Creează nouă...