Sari la conținut

sdr

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sdr

  1. sdr

    Yamaha Dragstar

    Salut. Am vândut motorul (dragstar 1100) și am rămas cu două seturi de plăcuțe de frână față Trw și capacele laterale (dreapta acoperă bateria și stânga trusa de scule) . Plăcuțele sunt noi sigilate cumpărate de la romimoto. Le vând cu 150 lei ambele seturi iar capacele 180 lei ambele. Locație Cluj Napoca. Dacă e cineva interesat vă rog dați un telefon 0741.795.419.
  2. » Post actualizat in 16 Dec 2017 09:29 Salut. E vechi topicul dar poate îmi zici și mie. Până la urmă ce ulei ați folosit pentru roadstar? Eu am un road star xv 1700. Mulțumesc.
  3. Pozele de la momentul cumpărări, plus o tură de probă pe o ploaie torențială. » Post actualizat in 03 Dec 2017 20:54 Pozele de la momentul cumpărări, plus o tură de probă pe o ploaie torențială.
  4. Ok. Mulțumesc am găsit intre timp și am și cumpărat animalul.
  5. Salut, oare știe cineva specificațiile de putere la yamaha roadstar midnight 1700 an 2004??Am tot cautat pe net, dar nu am găsit nimic. Mulțumesc anticipat. E tot același cu warrior?
  6. Normal trebuie să o poți inmatricula, nici eu nu am avut documentul vamal în original, era un a4 scos la imprimanta de pe net cu stampila firmei de unde am luat motorul. Dar la noi tot timpul este câte un funcționar din ăsta deștept. În primul rând nu îmi dau seama ce treabă are serviciul de înmatriculare cu taxele vamale?? Dacă tot fac pe deștepții și nu cred că-i plătită vama ar trebui să îți ceară o dovadă de confirmare de la orice vamă din România. Pe hârtia aia cu plata vămii este un cod care se bagă în sistemul informatic vamal și trebuie să se vadă dacă au fost achitate taxele vamale. Doar suntem în UE și sistemul informatic e comun. Cel puțin așa știu eu.
  7. Și eu am înmatriculat la Cluj o moto cumpărată din Polonia via SUA, am făcut traducere la toate actele inclusiv cel de vamă pe care erau trecute mai multe serii de motociclete și nu au fost probleme. Traducerea fiind legalizată nu au avut de ce se lega. E drept înainte sa depun dosarul am întrebat la informații, dacă trebuie să le aduc cumva ceva acte în plus de la vama română care sa ateste încă o data cum că e plătită vama. În România sufli și în iaurt când ai de lucru cu acte.
  8. Posibil sa fie dus releul de incarcare si baga prea mult .... si de aia ti-a fiert bateria... eu am patito la yamaha virago, avea un miros ciudat ca si mirosul de canal. Am schimbat releul (regulatorul) de incarcare si totul a fost ok. Bine prima data trebuie verificata incarcarea , sa vezi exact cat iti baga in turatie... succes.
  9. sdr

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut, pai am fost vineri si nu am trecut... asa am aflat ca nu e buna roata pe fata de la ei... bine ca eu initial nu am crezut ce zic dupa baza lor de date si am sunat la yamaha in Bucuresti si domnul de acolo mi-a confirmat dupa seria de sasiu ca e varianta classic. Nu ar fi o problema asa mare daca as gasi roata dar sunt foarte rare si foarte scumpe.
  10. sdr

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut. Am nevoie de o roata fata pt yamaha dragstar 1100 model classic 130/90/16. Are cineva de vanzare ??? Sau daca vrea cineva sa o imprumute pt o zi... imi trebuie sa trec cu ea la R.A.R Cluj. Se pare ca a mea a fost modificata in S.U.A. din ,,classic,, in ,,custom,, si eu nu am stiut treba asta. Mai naspa e ca am cumparat si o anvelopa noua pe fata pt modelul ,,custom,, 110/90/18. Daca ma poate ajuta cineva cu vanzare, imprumut, inchiriere ??? Multumesc anticipat. tel 0741.795.419.
  11. sdr

    Yamaha Dragstar

    Salut, cumpar roata fata janta+anvelopa model drag star classic 130/90-16 sau eventual daca e cineva interesat de schimb cu a mea 110/90/18 cu anvelopa noua. tel 0741.795.419
  12. sdr

    Yamaha Dragstar

    Salut. Cumpăr capace laterale pt Dragstar 1100 custom. Cel care acoperă bateria pe dreapta si stânga pt trusa de scule.Daca are cineva de vânzare sau de unde le pot comanda ?? Pe ebay am văzut,dar sunt destul de scumpe de adus din State. Tel 0741795419
  13. Vreau sa cumpar o motocicleta de la o firma din Polonia care le aduce din SUA. Cum pot fi sigur ca ei au platit vama la moto ??? Ei polonezi eu roman, o sa vorbim in engleza dar ca sa nu imi iau teapa... La ce ar trebuie sa fiu atent ,,sa verific,, ?? Multumesc !!!
  14. Salut, eu tocmai ce am vandut viragoul 535. Sunt si eu in cautare de motor.... am zis ca ma orientez spre dragstar 650, dar daca ma-am plictisit asa repede de virago ( un sezon ) nici cu DS 650 nu fac mare branza si cel de 1100 e mult mai scump. Asa ca si eu sunt intr-o mare dilema, ma tenteaza suzuki intruder vs 800 care e destul de puternic, numai ca seamana prea mult cu virago adica asa mai subtirica... dragstarul arata foarte bine dar nu ma impac cu gandul ca are doar 39 cp iar virago avea 46 cp. Deci de o saptamana rup internetul si nu stiu inca spre ce sa ma orientez.
  15. sdr

    Yamaha Dragstar

    Da va multumesc pt raspuns... am gasit o firma in Polonia ce aduce din U.S.A, si are vreo 2 dragstar 1100 la vreo 2600 euro, numai ca are indoituri pe rezervor. Din traducere reiese ca sunt urme de vandalism. Si eu ma mir ca are indoit rezervorul in partea de sus langa sa si nu are urme de lovituri pe motor ,ghidon etc. Clar as merge pe 1100 dar sa vad ce gasesc, daca nu si un 650 mai dotat.
  16. sdr

    Yamaha Dragstar

    Salutare, tocmai ce mi-am vandut motorul ,,virago 535,, si vreau sa iau un drag star... Am cautat prin Polonia si am vazut cateva oferte mai bune la pret decat la noi sau in It, De. Sunt sofer pe TIR si fac doar Polonia asa ca transportul il rezolv eu. Ma intereseaza daca a mai cumparat cineva motor din Polonia ??? Si a doua intrebare ce sa aleg intre Drag Star 650 sau 1100 ?? Buget undeva pana in 3000 euro. Da stiu ca 650 e mai puturos decat virago, de aceea as opta pt 1100 numai ca e vorba de mai multi bani la 1100 si nu stiu daca se merita...Multumesc si astept cateva pareri...
  17. sdr

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am duso ieri in service in Cluj la cel care e langa mymoto la vreo 200 m dupa metro. El mi-a zis ca e de la tija de ambreaj ( ca e prea uzata si de aia suna asa in toate treptele). A zis ca o rectifica la strung cumva... nu ma pricep f bine... acum o sa vad ce va iesi. E clar ca e ceva problema acolo ca suna mult prea tare la mine.
  18. sdr

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, am o problem la virago 535, an 96,motor 3br, 34 kw ... si anume e foarte zgomotoasa la schimbarea treptelor de viteze. Motocicleta am aduso din Germania acum in august. Ca descriere a problemei e ca face ,,klancul acela cand schimb vitezele foarte zgomotos si cu motorul rece si cand e cald,, Idea e ca am tobele goale + casca pe cap si tot se aude ,,klancul,, si la viteze mai mari cand urla si tobele.... am duso la ceva meseriasi dar numai si-au dat cu parerea cum ca ar fi ba uleiul ba ambreajul si ultimul mi-a zis ca e doar tija de la ambreaj care ar avea ceva uzura,, Uleiu e motul 20w50 mineral, ambreajul nu patineaza, schimba treptele de viteza correct in sensul ca ,,nu caraie cad schimb treptele,, ci doar face Klanc foarte zgomotos... Uni mi-au zis so las asa ca nu are nimic ca asa face Yamaha si daca vreau sa fie silentioasa sa-mi cumpar Honda... Ideea e ca finul meu are virago 535, 97, 2yl si la el nu se aude de loc klanc doar cand e rece... Daca aveti vreun sfat sau ceva pareri sunt bine venite... nu vreau so bag in service pe ghicite...Multumesc pt eventuale lamuriri !!!
  19. sdr

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut stie cineva cum se poate schimba arcul de la clapeta de ambreaj ??? cea care vine din ,,motor,, arcul are un capat care e agatat de clapeta si celalalt vine agatat de ,,motor,,. Arcul are rolul de a trage clapeta inapoi iar la mine capatul arcului ce ar veni prins de motor e rupt... Trebuie desfacut motorul pt arcul ala ???? Multumesc. » Post actualizat in 09 Aug 2016 20:06 Nimeni ??? Nu ati intampinat problema asta la nici un Virago ???
  20. sdr

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Da, multumesc acum o sa vad cand ajunge soferul la ea si oricuma avansul dat. Ma gandesc totusi ca nus chiar asa picati in ,,cap,, nemti sa il treaca la 34 kw daca nu era de 34 kw....
  21. sdr

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, astept sa imi soseasca moto Virago 535,an 1996 34 kw din Germania, motorul il aduc cu userul Adrian. Am primit de la vanzator o poza cu breiful si acolo e trecut cod 3BR050092 si 34kw la 7500 r/min. Daca stie cineva daca sa fabricat motorul asta cu cod 3 BR la 46 cp(34kw)???? Eu nu am gasit pe net decat la 25 kw motorul cu 3 BR... Vanzatorul e singurul proprietar, o are de noua.... Sa fi gresit nemti la inmatriculare ????? Daca aveti vreo idee.... ca ma macina gandul ca ar fi de doar 25 kw.... Multumesc anticipat.
  22. sdr

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Pai daca ar fi doar de estetic nu ma deranjeaza.... am interbat pt ca am avut un virago xv 500 L din 1994, cumparat pe graba fara sa ma interesez inainte... era de 494 cm si 27 cp limitat din cm pt Austria. Si tot asa nu il gaseam pe siteuri de piese moto....
  23. sdr

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut. Vreau sa cumpar o virago 535 din Germania si am vazut ca unele modele au trecut in descriere ex- virago 535 SP sau virago 535 DX. Eu vreau neaparat varianta de 44 cp sau 46cp. Am rezervat un Virago 535 SP din anul 1996 cu 34kw (46cp) si omul zice ca el e primul proprietar de noua. Am cautat pe siteuri moto si nu am gasit nicaeri in denumirea ei ,,SP,, sau DX. Daca stie cineva de la ce vine SP ??? sau DX ??? Nu as vrea sa ma trezesc ca imi iau ceva model facut in ,,serie limitata,,. Multumesc pt eventuale lamuriri....
  24. ​Salut, mai e valabil anuntul ? Ce pret are motorul ? Merci.
×
×
  • Creează nouă...