Jump to content

george_p

Super Membru
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

About george_p

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2016
 • Motocicleta
  CBF 600SA

Profile Fields

 • Interests
  Plimbari..

Recent Profile Visitors

302 profile views
 1. nu-i corect, intrebasem primul de el...
 2. astia ne baga-n dictatura si sambata mai si sarbatoresc si voi va plangeti ca nu merge rar-ul ? bineinteles ca nu merge, nu merge nimic, sa vezi prin spitale de stat ce este...
 3. nu exista naked pe 1000, doar semicarenat. cu un parbriz adecvat, top case si side case-uri, este touring. 1+2 roti face touring pe un hornet pc41... really ?
 4. Se discuta despre cel de 1000.
 5. CBF este touring, nu sport-touring. Pentru asta ti-am si recomandat.
 6. de ce nu cbf 1000 ? nu stiu cat te va ajuta nc-ul acela cu bagaje + pasager si dupa 2 luni o vinzi si p-asta.
 7. Cand se aprinde rezerva, in rezervor mai exista fix 3 litri.
 8. Apartament cu 3 camere de 68 metri patrati, etajul 4 din 4, cu 2 persoane la intretinere, pentru luna decembrie am platit 700 lei si am 16-17 grade in casa maximum, stau cu calorifere electrice in dormitoare. Nu mai pomenesc de vreun dus seara cand pornesti apa si 10-15 min curge rece si-ti inregistreaza calda. Pai cum sa nu-mi puna stampila pentru asemenea chin ? Mor cu ei de gat... Vedeti si asta: https://fapr.ro/ghid-debransare/ Se poate cumpara doar personal si omul cica ar si intra cu noi in audienta sa ne sfatuiasca.
 9. Stiu, asa este. Cica daca ai avea acordul asociatiei si al vecinilor, pentru ca cu asociatia ai contract si nu cu RADET direct cum zici si tu, n-ai mai avea batai de cap. Dar totusi procedura asta de rahat si birocratia ne baga-n pamant, plus ca cica ai risca nu stiu ce amenzi daca te debransezi la negru ca sa zic asa.
 10. Va salut! Anul acesta am hotarat sa montez centrala termica si dupa cum bine stiti, trebuie sa te debransezi mai intai. Ideea este ca trebuie sa gasesti o firma specializata sau cred ca si PFA merge, pentru a-ti intocmi un proiect de debransare cu un aviz tehnic pe care il depui la dosarul pentru RADET. Problema este ca pe la toate societatile la care am sunat, nu prea se mai ocupa de acest lucru sau am gasit una care imi cere 3000 lei, suma exagerata, zic eu, care anul trecut era undeva pe la 1000 lei, tot la ei. Am inteles ca ar fi din ce in ce mai dificil in a te debransa, ei fiind aproape de faliment, iti cauta nod in papura la orice rahat sau trag de timp pana la toamna cand reumplu instalatia si-ti ofera raspuns negativ. Va rog sa ma ajutati cu vreo recomandare de firma sau chiar cu vreo persoana autorizata cu care sa rezolv proiectul vietii, bineinteles contracost. Berea se ofera personal si doar proaspata si rece.
 11. Legat de Verstapen, o mai faceau si altii..
 12. Nu s-a luat nimeni de vreo buza a cuiva si nici nu eram ironic, este o vorba din batrani. La faza cu fara permis, sunt total de acord si cunosc si situatia de la Iasi unde sunt iarasi de acord si ii felicit. Dar doar ca vii tare pe 1 si 2 vine peste tine, este neasigurare.
 13. De ce? Poate pt viteza, dar cum n-au ce demonstra, uite asa ramai cu buza umflata..
×
×
 • Create New...