mununa Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Am auzit ca inmormantarea este marti la ora 15. Cred si sper ca informatia pe care o am este corecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 ar trebui sa ne strangem toti biker i sa mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 NU pot sa cred ca omu de la care nu demult mi-am luat alarma nu mai este... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Inca nu-mi vine sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker boy Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Nu i-am cunoscut, dar Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Sincere condoleante familiilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 ar trebui sa ne strangem toti biker i sa mergem impreuna dada ar trbui sa fim toti acolo , sa`l conducem pe ultimul drum .... Dumnezeu sa`i odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 La 2:15 ne strangem in parcare la Real ca sa putem pleca pe la 2:30 spre cimitir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 La rubrica accidente cineva zicea ca intalnirea de la Real sa fie la 14.30. Decideti-va. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 pe topicul VINERI MA DIC LA DEBRECEN ... sunt ultimele cuvinte pe care nu le`a lasat FAZEK .... Fiei tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monika88 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Daca totusi am ajuns aici, sa scriem cateva randuri si in amintirea lui Fazek ( motororult ) si Timi. Tragedie ce sa intamplat cu ei, asa tineri , dar poate ca au mers intr-un loc mai bun. Condoleante pentru familia Fazekas si Domjan. Nu te vom uita niciodata Fazek, numai cei care sunt uitati mor. Vineri seara 08.06.2007 la ora 20.00 aprindem o luminare in Astoria, in amintirea tinerilor: Fazek si Timi . Cine poata sa vina cu o luminare, cei care l-au cunoscut, prieteni , rude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Pacat. Vorbeam cu el cu doar cateva zile mai devreme si-mi spunea ce incantat e de TDM. Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monika88 Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 pai si eu , chiar in joi mi-a trimis poza cu motocicleta noua..... am si vorbit cu el sa vina dupa sonet..... si n-a mai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haidem Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ..Cu super bun simt si fara preconceptii.Asa l-am stiut pe Fazek! Ma pufneste plansul.. Rog pe ceineva care stie unde e inmormantat sa imi lase un mesaj privat cu indicatii cum ajung la el la mormant.Sunt din Buc. si nu am habar d zona deloc. Multumesc fain! Drum bun lor si multa fericire pe unde or fi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) Pacat, mare pacat!. Am ramas socat cand am auzit. Fazek si tu te-ai dus ... Foarte serios, corect si punctual, mi-am luat alarma de la el, a fost un baiat extraordinar si s-a dus ... Incredibil ce se intampla aici R.I.P. Sincere condoleante familiilor indoliate si prietenilor apropiati. Imi cer scuze dar nu mai sunt in stare sa spun mai multe... Editat Iunie 5, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tm-Basse Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Dureros si pacat!R.I.P. Timisoara este alaturi de familile indoliate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monika88 Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Nu mai conteaza experienta, nu mai conteaza ca ai carnet din 1995, nu mai conteaza ca mergi legal. Nu. Totul este o loterie, o ruleta ruseasca. Viata noastra e la bunul plac al cretinilor ("Cum a zis soferul dubei: Credeam ca am timp sa intorc" - Dar in pzda matii, stai in mortii tai pana trece ca intarzii 10 secunde pe care le recuperezi dup'aia..). Odihniti'va in pace! LE: Mi'au dat lacrimile.. No sa-l mai vezi casca ( l-au inmormintat impreuna cu Fazek. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valter Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 RiP o sa ne lipsesti Fazek! Nu am cuvinte, doar intrebari! De ce????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monika88 Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 RiP o sa ne lipsesti Fazek! Nu am cuvinte, doar intrebari! De ce????? Chiar m-am gandit si eu cand am venit acum o ora acasa.... m-am uitat spre cer si am intrebat. Oare nu se plictiseste acolo .... era un om liber,care n-a putut sa stea intr-un loc. Cu el am urcat prima oara pe motocicleta... dintotdeauna m-a sprijinit, iar acum no sa ma vada cu prima mea motocicleta.... Asa bucuros era cand meream spre Felix si m-a intrebat ,, asa-i ca e bine????? ". no sa ma vada singura pe motocicleta. poate ca nici no sa fie fara sprijinul lui.... Dumnezeu sa-l odihneasca. Daca este cineva din Oradea, sa vina vineri seara in Astoria sa aprindem a luminare in amintirea celor doi. De la ora 20.00 sau si mai repede, o sa fiu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0y0te96 Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Nyugodjatok bekeben Dumnezeu sa va odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 R.I.P. ..sa le fie tarana usoara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) accident grav in Bucuresti ieri 07.06.2007... R.I.P Editat Iunie 8, 2007 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Dobitoci inconstienti, + varsta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Nu are rost sa incepem iara discutiile despre accident. Este deja un topic despre el : /index.php?showtopic=106817 . La un astfel de accident nu mai poti sa zici nimic ... Doar putere multa parintiior & familiilor pentru a trece peste aceasta tragedie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellRaiser1st Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 condoleante famililor condoleantze inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Condoleante familiei. R.i.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate