IBU Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) Sal all! Trist evenimentul din Cantemir...chiar ca. Din pacate sunt si care fac astfel de gesturi pe motor si avem toti de suferit. Mult sange va mai curge pe asfalt pana sa avem o normalitate. Accidente se mai intampla. Nu va vindeti motoarele, nu va speriati....ci conduceti exemplar si veti primi respectul in trafic pt asta. Insanatosire grabnica la pietonii aceia! Merci Repsolica de urari ! PS: si eu ma vindec deja si Kawa Respect, IBU. Editat August 18, 2009 de IBU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Motor nu as da pe mana la tineri sub 25 de ani numai dupa o examinare psihologica riguroasa _|_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) Iti doresc sanatate, fericire si noroc in trafic, nu iti doresc dar as fi curios de parerea ta dupa ce nene Pavel intra cu bolidul in tine din lateral sau iti taie calea (ex. Fazek si Timi, Tibi cine a murit nu de mult la piata mare, si as mai putea continua) aceste pareri si opinii le-am vazut de n-ori scrise pe forum si a avut ceva efect? eu zic ca poate, dar pana cand voi le scrieti a 10000000x-oara eu ma dau o tura prin imprejurimi daca imi permite cardul. P.S. Pauliee dupa ce mergi cu moto destul, o iei la vale si ramai in pana de cauciuc sau ramai cu motorul gripat pe drum si habar nu ai ce sa faci, atunci o sa mai vb. Eu dupa ce s-au intamplat mai multe porcarii incepe sa imi placa din ce in ce si mai bine Mesaj completat #1 multam de urari..esti un adevarat "camarad" avand in vedere tonul folosit.In ce-l priveste pe "nene pavel" cum ii zici tu,chiar ar avea probleme daca ar dori sa ma acroseze cu "bolidu" ...nu prea l-as lasa eu,ca de mine depinde..nu-i asa? In alta ordine de idei,este o vorba..."De morti numai bine"...discutam treaba cu fazek&timi si despre toti care s-au dus de 10 ani incoace intre 4 ochi...asa cred ca e mai bine... #2 parerea mea este ca mai bine scriem aici a "10000000x-a oara" si incercam sa educam "tineretu avid de senzatii"....decat sa tot tastam "RIP"...poate ca este mai eficient si mai constructiv asa,din toate punctele de vedere...dar vad ca tu esti un pic cam egoist cand vine vorba de "astia noi"...desi ai fost si tu incepator odata. #3 cu mersu pe moto m-ai prins...ma dau batut,dar am cateva intamplari destul de socante in cei 7 ani si 400 si ceva de mii de km petrecuti in conserva/duba pe mai multe artere in europa...tot la o bere sa fie discutate si astea.. Editat August 20, 2009 de Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Si alti tampiti se distreaza pe trotuar... nu mai au loc pe drumuri adresate conucatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 20, 2009 Autor Share Postat August 20, 2009 (editat) a sosit momentul sa se faca o campanie de constientizare a inconstientilor. sa sune asa: nu ne faceti de rusine !!!!!! Editat August 20, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 a sosit momentul sa se faca o campanie de constientizare a inconstientilor. sa sune asa: nu ne faceti de rusine !!!!!! Exact ce am zis eu cu cateva posturi mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Lool, ce treaba grozava, si aceasta campanie o sa aiba aceleasi rezultate ca si campania politiei care au pus jdemii de panouri pe drumuri cu "Viata are prioritate" , iar numarul accidentelor au crescut de 4 ori. Fix pix, pierdere de vreme, bani cheltuiti aiurea. Trebuie o campanie de constientizare a politistilor sa-si faca treaba, nu sa stea ampulea. Sa nu mai ia spaga, si sa opreasca doar pe cei de care au curaj sa se lege, ci sa fie neinduplecati si sa aplice legea la sange, indiferent de persoana oprita. E comod pt ei sa printeze niste pliante, sa imparta la semafoare si sa zica ca au facut campanie de prevenire, dar nu tre sa fi un geniu sa iti dai seama ca e frectie la piciorul de lemn. Sa puna mana sa alerge dupa fiecare contravenient, ca am vazut cazuri de trecere pe rosu sub nasul echipajului de politie. Dar bineinteles, pentru asta trebuie sa vina politisti germani, ca astia in veci nju vor face treaba. S-a ajuns intr-o bataie generala de joc de regulile de circulatie, atat de soferi, motociclisti, biciclisti, carutzashi pietoni, etc. Dictatura e singura solutie! Democratia e pentru cei care stiu care este limita bunului simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Sunt curios la cum s-a produs accident pe trotuar. Pe poze din ziar se vede ca strada de fapt e un santier. Poate nu e vorba de teribilismu, dar de o greseala de conducere provocat de lucrari la drum. Ca de obicei, articol din ziar este foarte sugestiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Viva la Revolucion !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Sunt curios la cum s-a produs accident pe trotuar. Pe poze din ziar se vede ca strada de fapt e un santier. Poate nu e vorba de teribilismu, dar de o greseala de conducere provocat de lucrari la drum. Ca de obicei, articol din ziar este foarte sugestiv. Nu e nici un santier acolo nene....acolo se termina trotuaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubcsi Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 #1 multam de urari..esti un adevarat "camarad" avand in vedere tonul folosit.In ce-l priveste pe "nene pavel" cum ii zici tu,chiar ar avea probleme daca ar dori sa ma acroseze cu "bolidu" ...nu prea l-as lasa eu,ca de mine depinde..nu-i asa? In alta ordine de idei,este o vorba..."De morti numai bine"...discutam treaba cu fazek&timi si despre toti care s-au dus de 10 ani incoace intre 4 ochi...asa cred ca e mai bine...#2 parerea mea este ca mai bine scriem aici a "10000000x-a oara" si incercam sa educam "tineretu avid de senzatii"....decat sa tot tastam "RIP"...poate ca este mai eficient si mai constructiv asa,din toate punctele de vedere...dar vad ca tu esti un pic cam egoist cand vine vorba de "astia noi"...desi ai fost si tu incepator odata. #3 cu mersu pe moto m-ai prins...ma dau batut,dar am cateva intamplari destul de socante in cei 7 ani si 400 si ceva de mii de km petrecuti in conserva/duba pe mai multe artere in europa...tot la o bere sa fie discutate si astea.. Ce vrei sa zici cu " de morti numai bine" in legatura cu Fazek&Timi? De ce intre 4 ochi, ce stii ce nu putem sa stim si noi? Nu poti sa ne spui si noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Ce vrei sa zici cu " de morti numai bine" in legatura cu Fazek&Timi? De ce intre 4 ochi, ce stii ce nu putem sa stim si noi? Nu poti sa ne spui si noua? Daca urmaresti discutia de la inceput,o sa vezi ca zozo i-a dat exemplu,iar eu am conchis prin fraza "de morti numai bine" fiindca nu era nevoie de alte polemici pe tema asta,cu alte cuvinte,am inchis subiectul.Dumnezeu sa-i odihneasca. Alte intrebari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Si alti tampiti se distreaza pe trotuar... nu mai au loc pe drumuri adresate conucatorilor! Il stiu pe baiat. Cred ca acolo sta , ca i-am vazut motocicleta de mai multe ori parcata acolo. Nu imi explic ce o fi facut, chiar e baiat bun si fara figuri. Probabil o fi pierdut controlul. Are un 900 RR si e cam incepator. Oricum...naspa...pacat ca se intampla porcarii din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Are un 900 RR si e cam incepator. mda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 In Lugas , spre Cluj un accident cu un gsx`r 600 `02 BH-xx-TDL .. il cunoashteti careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Aseara in jurul orei 23 un accident usor cred pe Independentei un passat si un yamaha R1, motociclistul era in picioare dar nu stiu mai mult. Cred ca a fost lovit din spate moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Articol Bihon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Aseara in jurul orei 23 un accident usor cred pe Independentei un passat si un yamaha R1, motociclistul era in picioare dar nu stiu mai mult. Cred ca a fost lovit din spate moto... Ceau Cristi ! Sal all ! E bine baiatul, il cunosc. Si taica-sau e motociclist, pe la 50 ani si si el umbla cu Yamaha asta. Era echipat si avea 40km/h. Mergea spre teatru cand dinspre Heat i-a intrat in fata un cetatean strain, il vazuse tarziu, a franat apoi a incercat sa evite accelerand. Furca a luat impactul , dar se "vindeca". Insanatosire grabnica ! Respect, IBU. PS: Viteza ucide, nu motocicletele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Ceau Cristi ! Sal all !E bine baiatul, il cunosc. Si taica-sau e motociclist, pe la 50 ani si si el umbla cu Yamaha asta. Era echipat si avea 40km/h. Mergea spre teatru cand dinspre Heat i-a intrat in fata un cetatean strain, il vazuse tarziu, a franat apoi a incercat sa evite accelerand. Furca a luat impactul , dar se "vindeca". Insanatosire grabnica ! Respect, IBU. PS: Viteza ucide, nu motocicletele ! sa nu imi zici ca e vorba de fiul lui adi tigan sunt vecin cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 sa nu imi zici ca e vorba de fiul lui adi tigansunt vecin cu el. cel care locuieste pe hategului??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 13, 2009 Autor Share Postat Septembrie 13, 2009 e vorba de sergiu baiatul lui adi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Il stiu si eu,m-am si urcat pe yama respectiva.Insanatosire grabnica ii doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPEEDMOTOR Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 a fost ceva accident mortal pe borsului, in fata la iveco ? sper ca am inteles gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 a fost ceva accident mortal pe borsului, in fata la iveco ?sper ca am inteles gresit. Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate