P T R Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Iata din pacate ca se intampla din nou nenorociri... iata detalile http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070514-034202 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 R.I.P Motoarele sunt moartea noastra, a tuturor, depinde acum cat de norocosi suntem, sa fie la figurat sau la propriu.. Condoleante Familiei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 R.I.P Se pare ca va fi un sezon sangeros..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Parca e un cosmar care nu se mai termina....tocmai ce terminasem de citit topicul cu accidentul din constanta apoi dau new posts si... Condoleante familiei si prietenilor! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 R.I.P. Dzeu sa-l odihneasca in pace !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Incredibil.... Stie careva detaliile? Ca ce scriu astia e putin cam "subtzire".... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!! Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Condoleante familiei si celor apropiati....... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Dumnezeu sa-l aibe in paza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 R.I.P. Offtopic: Si acum juma de ora in Timisoara , o balta de sange si o bicicleta facuta varza pe Calea Girocului. Se pare ca sunt zile negre pentru conducatorii pe doua roti. Aveti grija de voi prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 din pacate asta e doar inceputul, stim cu totii. nu stim cand ne vine randul... condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 NU POT sa CrED ce se intampla doamne,murim pe capete,mie teama sa ma sui pe Suzy,de frica sa nu ma mai intorc acasa Multa grija fratilor,ochii in 14 directii,ca daca nu noi avem grija,,pe alti ii doare in ..... DOAMNE AJUTA R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Incredibile comentarii pe site-ul ziarului,fara pic de bun simt!Pe de alta parte,vazand atatea accidente cu moto sunt tot mai tentat sa accept propunerea soacrei mele:daca vand motocicleta,imi cumpara un jeep,numa sa ma stie in siguranta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Dumnezeu sa il ierte! Nu mai intru la sectiunea accidente ca nu mai imi vine sa ies cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Odihneasca-se in pace !!!Condoleante familiei !!!! Nu prea se intelege din articol cum s-a petrecut si nici prin alta parte nu am gasit o relatare mai amanuntita. Eu inca am cateva semne de intrebare referitor la acest accident. Off topic "daca am avea toti soacre ca si "motoradu" ... ce de jeep-uri ar fi pe strada"... dar cum nu, ramanem la 2 roti... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca! R.I.P. ... Si dumnezeu sa ne aibe in paza pe toti. trist ce se intampla pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gergo Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 PACAT R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 RIP...vad ca nu se opresc accidentele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate