Res_Q Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Programul si mai multe informatii zilele urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 Afisul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Pentru mai multe detalii, accesati: http://www.roadpatrol.ro/bikefest/bikefest.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Programul Festivalului Road Patrol va saluta si va invita sa petreceti un weekend de neuitat alaturi de noi la Bikers Party editia a 5-a. Daca pana acum v-au placut intalnire organizate de noi, editia a 5-a a festivalului va va surprinde cu multe noutati, una dintre ele fiind transmiterea in direct a festivalului pe internet. Cateva detalii despre festival: - zeci de mii de litri de bere - specialitatile casei va asteapta sa le degustati - 30000 W - o masina doreste sa fie distrusa - o baie de spuma dupa un drum lung e binevenita - cine sta mai bine in sa se va vedea la "Rodeo" - verifica-ti tinta la o tura de "Turnir" - parada si multe alte surprize pe care le veti descoperi singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elvantin Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Salut! S-a facut deja programul? Se mai pot inscrie trupe? Daca da, am vrea si noi (AL!AS). Aveti aici: /index.php?...mp;#entry750135 citeva piese. Daca vi se par ok, astept un telefon. Merci anticipat. Rockon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 ceva poze sa va improspateze amintirile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Salut! S-a facut deja programul? Se mai pot inscrie trupe? Daca da, am vrea si noi (AL!AS). Aveti aici: /index.php?...mp;#entry750135 citeva piese. Daca vi se par ok, astept un telefon. Merci anticipat. Rockon! Din pacate programul e facut de cateva luni,bugetul lichidat...ramane sa vb pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Speram sa gasim si anul acesta oameni puternici care sa distruga "conserva" : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ROAD PATROL KICKS ASS !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salut, Am rugamintea de a posta: un program mai detaliat pe zile, date mai exacte despre locatie, posibilitati de cazare (pensiuni) Merci, Ceea ce am gasit pe site nu a fost edificator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Salut, Am rugamintea de a posta: un program mai detaliat pe zile, date mai exacte despre locatie, posibilitati de cazare (pensiuni) Merci, Ceea ce am gasit pe site nu a fost edificator este postat mai sus un link catre site-ul nostru: http://www.roadpatrol.ro/bikefest/bikefest.html Acolo gasesti indicatii despre locatia festivalului. Daca ajungi in Dumbravita e ok, locatia o sa o gasesti fara nici o problema. Posibilitati de cazare sunt doar la cort, in incinta locatiei, sau daca vrei cazare la o pensiune, vezi pe: http://www.romturism.ro/case.php?s=1&loc=Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Iunie 9, 2007 Autor Share Postat Iunie 9, 2007 A ramas si wiskyul traditional din partea noastra si anul asta chiar avem femei dezbracate pe scena ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Programul Festivalului Vineri, 15 iunie 2007 ------------------------------------------------------------------------------- - primirea si camparea participantilor - primirea invitatilor - 20.00 concerte rock: Smackheads, After Midnight, Comandorul Hoisan, Sanctuar. - prezentare de moda a articolelor de vestimentatie moto - striptease - 00.00 party all night Sambata, 16 iunie 2007 ------------------------------------------------------------------------------- - 12.00 parada organizata prin Timisoara - 14.00 intoarcerea coloanei moto in camping - 14.30 - 19.00 concursuri (amuzament/indemanare): - Bricolaj - Rodeo - Turnir - Distrugatorul - Spuma Party - Ploaie de bere... si alte concursuri surpriza - 19.00 festivitatea de premiere - 20.00 concerte rock: Transit, Dispersia, Cash. - striptease - 00.00 party all night Duminica, 17 iunie 2007 ------------------------------------------------------------------------------- - 09.00 Fiecare face ce vrea - Cafea, bere de dres, pregatirea pentru plecare (schimbare cauciucuri, pistoane, rectificat cilindrii, etc.) drum uscat. - 18.00 Inchiderea oficiala a festivalului Participantii vor putea sa voteze motorul preferat din cele inscrise in concurs, pe formularele de vot primite la intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Salut, Am rugamintea de a posta: un program mai detaliat pe zile, date mai exacte despre locatie, posibilitati de cazare (pensiuni) Merci, Ceea ce am gasit pe site nu a fost edificator Cea mai apropiata pensiune este la vreo 8 km de locatie!In Dumbravita este doar una care nu face rezervari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Cea mai apropiata pensiune este la vreo 8 km de locatie!In Dumbravita este doar una care nu face rezervari! Merci, Intre Dumbravita si camping ce distanta este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbig Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Merci, Intre Dumbravita si camping ce distanta este? la iesirea din dumbravita se face dreapta si cam un km de mers pina la camping in padure pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Puteti spune, va rog, traseul plimbarii prin Timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Puteti spune, va rog, traseul plimbarii prin Timisoara? Calea Lipovei, Calea Aradului, Circumvalatiunii, Bdul. V. Parvan, Str. Cluj, Aleea Sportivilor, Bdul. Michelangelo, Calea Aradului, Iulius Mall (pauza de burnout ), Calea Lipovei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Salut motociclist, vreau sa vin si eu la intrunire, nu stiu cum este, sunt foarte incintat si sper sa ma primiti, sa devin si eu un motociclist adevarat {mai bine zis comunist} sper sa ma descurc cu locatia desi nu am fost in timisoara nici o dat. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Salut motociclist, vreau sa vin si eu la intrunire, nu stiu cum este, sunt foarte incintat si sper sa ma primiti, sa devin si eu un motociclist adevarat {mai bine zis comunist} sper sa ma descurc cu locatia desi nu am fost in timisoara nici o dat. Asfalt uscat Te asteptam la intalnire. Toti am trecut prin misterul primului festival. Iti garantam ca o sa-ti faci o gramada de prieteni si o sa te smti extraordinar. Cu locatia dac anu te descurci da-mi un telefon si ne descurcam noi 0723546668 Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Preturi belete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Preturi belete? 20 RON Acum am ajuns acasa si pun cateva poze d ela ultimele pregatiri. Stalpii pentru rodeo, masina pentru distrus etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Cred ca mi-am pierdut mintzile! acum la batrinetze m-a apucat facultatea postuniversitara: vineri simbata si duminica cite 6 ore, si pina in august tot asa,va fi prima intrunire Road-Patrool pe care o voi rata si imi cer scuze prieteni!, culmea e ca si Mad Dog lipseste din tzara, asa ca ne cerem scuze amindoi! Distractie maxima si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
călărețul Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Felicitări ptr. organizarea de aseară!!!! A fost super fain! ce păcat că azi plouă! dar cred că nu ne împiedică să ne distrăm MOTO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider7blue Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Oameni buni, ajutati-ma sa vad si eu transmisia live de la Dumbravita. Nu stiu pe unde sa intru, ce sa accesez pentru a vedea transmisia. Poate cineva sa ma indrume, ca imi ies din minti de cand incerc.Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate