Mariusik85 Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Salut, Sunt si eu interesat sa cumpar un cbf 600 s, doar ca ma confrunt cu o mica dilema, poate ma puteti ajuta voi. Din ce an se fabrica motorul pe injectie ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Daca nu ma insel, din 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosT Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 A mea este din 2006 fara injectie deci probabil anul urmator 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 2008 » Post actualizat in 24 Mar 2017 12:562008 sau dupa jumatatea anului 2007,k am vz 2007 cu carburatie. » Post actualizat in 24 Mar 2017 12:59 2008 » Post actualizat in 24 Mar 2017 12:56Eu ast una dain iarna si nu a mai venit,ale draq nu mai sunt modelul asta ,.am promisiune de la 3 pers.sa vedem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Salut, Sunt si eu interesat sa cumpar un cbf 600 s, doar ca ma confrunt cu o mica dilema, poate ma puteti ajuta voi. Din ce an se fabrica motorul pe injectie ? Multumesc anticipat. PC38 (modelul carburat) a fost facut intre 2004 - 2007. PC43 (injectie) 2008 - ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Multumesc mult pentru lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 /index.php?/topic/745340-honda-cbf600s/ Pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 P'a mea n-ai vrut-o, ca era neagra, sa inteleg?!?! N-are nimic, a ajuns la altcineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 ...inteleg ca a plecat CBF-ul , Metal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Yep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Da,una din conditii sa nu fie neagra,aia de sus nu i pt mine,am pus pt cnva care vroia injectie,s o ia el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Brake , ma omori .... Tot o mai astepti? S-a terminat sezonul trecut...a ainceput asta , si nimic. Parca vad ca se termina si asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 sa moara masa de nu e un roman cu astia care aduc moto.ma mint astia de zici k am cerut o gratis frate.ser moto mi a bagat asa subtil ,k nu, mai aduce la comanda k are f multi clienti.dupa care zice k cum sa ceara la om 800 e sa o aduca de la cremona k nu e in zona lui ,altul nu mai aduce din IT cauta prin HU mama dracu.azi am gasit pe unul la iasi .tu o gasesti ,el o aduce pt 250 e.cat e pretul pe site el mai pune 250,am vb cu el si a zis k se rezolva.aduce din germania si polonia.i am dat cateva link uri sa vad maine ce zice.a sunat la un neamt pe la 9 dar nu ia raspuns .maine e pe el.va tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 vezi cu adrian45, om serios si umbla mereu prin Germania, Anglia, Belgia, cred ca si Italia daca-i nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 ok ms.un tel ceva?sa intru in contact direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Adrian - 0722 331 330 sau rompadur@gmail.com are si topic aici la servicii & inchirieri transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Recomand adrian45. in toamna mi a adus viespea din uk. transport sigur ,comunicare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Ok,ms tuturor. » Post actualizat in 23 Apr 2017 19:09Pfff,dragii mei se pare k vine si la mine mobreta.am promisiune pe 2-3-4 mai,ast cu mare nerabdare.2008 ,injectie,3000 euro adusa in poarta. » Post actualizat in 24 Apr 2017 13:05Gataaa,azi sa cumparat,am scapat de chin. » Post actualizat in 24 Apr 2017 14:00Iarrrr eu,Ce ulei pune ti in ele.as baga belray.a pus cineva belray?cati lt la schimbare cu filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Bravo Brake , sa o stapanesti sanatos ! Hai ca ma plictisisem eu ...de cand o astepti tu Baga poze! PS: 3.8 litri la schimbare cu filtru , asta la carburatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 eu bagam castrol, cum scria si in cartea de service. Luam la oferta de la louis.de castrol grand prix 10W40. Intra 3.8 L (la model cu carburator) si numai bine iti mai ramane rezerva 200 ml pentru drumuri lungi. Daca vrei ulei ce se gaseste mai usor pe la noi, poti sa incerci Motul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Sa traiasca cbf isti.este pe drum, cnd ajunge bag poze.cam pe 4 5 mai.cred k si la injectie e la fel cu uleiul. majoritatea pun motul ,dar mai ma gandesc eu .numai bn. » Post actualizat in 26 Apr 2017 08:49Un parbriz inalt pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) Nu Castrol sau Motul, zic. Ceva mai premium, Shell am avut, foarte bun si daca nici Shell nu mai este producator, nu mai este nimeni. Fuchs Silkolene am acum, la fel de bun, poti incerca Petronas, Esso, Eneos, Bardahl. Si Bel Ray ce vrei tu este super ok. Editat Aprilie 27, 2017 de george_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 De ce zici "Nu Motul"? Sau "nu Castrol"? Io am bagat in ale mele de toate... BelRay, Repsol, Castrol, Motorex, Yamalube, dar cel mai mult am mers cu Motul. Am luat intotdeauna ce am avut la indemana. Nu am vazut niciodata vreo diferenta cand la schimb treceam de la un brand la altul... Ma indoiesc ca aia care le hartanesc prin Italia stau ei numai cu uleiuri de top si alte bashini d'astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 nu este vorba de basini, dar de ce sa ajut afacerea unuia care cumpara dintr-o parte, t-il ambaleaza cu eticheta lui si ti-l vinde sub forma de cel mai cel ? mai bine ajut un producator si mai depinde si cati km bagi anual. daca facem si teste de presiune in rampa, cred ca multe ar pica, dar cum nu prea le facem, afacerea prospera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Pai tocmai de asta eu luam uleiul din germania. Transportul e 10 euro de la Louis. Daca geseti cu cine sa te combini impartiti Schimb uleiul pe an sau la 6-7000 km ...care doar odata am atins cand am facut peste 10K de km intr-un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate