Sari la conținut

Tragedie Si Durere In Randul Motociclistilor Din Iasi


orestte
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 203
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Condoleante si curaj familiei si prietenilor sa treaca peste aceasta mare durere ......

Nimic nu este mai dureros decat sa-ti ingropi copilul , tovarasul de-o viata , prietenul ...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E primul lucru pe care l-am auzit in dimineata asta...si timp de cateva minute am stat privind in gol in fata monitorului. Cat de mult as fi vrut sa-l cunosc mai mult...asta iarna m-a ajutat cu niste probleme la motor si inca nu am apucat sa ii multumesc. Nici acum nu imi vine sa cred...mi se pare a fi un vis urat. Condoleante familiei si tuturor celor apropiati. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :cheers: Voi pune o lumanare pentru el in fundatie si in biserica. Ramane sa ne rugam pentru sufletul lui...noi toti cei care l-am cunsocut mai mult sau mai putin, dar care l-am apreciat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Total incredibil. Spuneti-mi ca e doar un vis urat sau o gluma de prost gust.

Nu mai pot sa-mi scot din minte evenimentul mai ales ca ne-am intalnit exact inainte de a se petrece cu jumatate de ora. Accident pe cat de tragic pe atat de stupid !

Ovidiule, daca ti s-a intimplat tocmai tie, inseamna ca principiile mele despre motociclism s-au rastunat !

Acest eveniment a daramat pe unul din stalpii de baza a motociclismului iesean, fara tine Ovi, motociclismul nu mai este la fel ! Adio !!!! Sa fii iubit acolo unde esti acum ! Sincere condoleante familiei si prietenilor apropiati !!!

:cheers: :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eram aseara in jur de 20:30 - 21:00 cu masina exact pe soseaua de centura dintre Podul de Fier si Sculeni, voia prietena sa mai conduca putin (carnet proaspat obtinut)... Am facut cateva ture, i-am vazut si pe ei (motociclistii) de vreo 2 ori, faceau exact la fel, o plimbare frumoasa pe un drum bun... Am vazut si vacile, chiar am evitat vreo doua de pe carosabil :cheers: :cheers: , am vazut si injurat in gand si vreo 8-10 carute care nu prea aveau ce cauta pe-acolo si incurcau destul de rau :cheers: dar nu-mi inchipuiam asa o tragedie... :crack:

 

Mare pacat si mare durere...desi nu il cunosc pe Ovidiu decat putin din vedere, nu-mi pot scoate din cap ca eram exact prin zona, chiar mi-a trecut prin cap sa merg si eu putin spre Sculeni dar fiind destul de obosit am pornit spre casa...

 

Condoleante sincere familiei si prietenilor... :lol: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am cunoscut si eu pe Ovidiu, ca multi dintre motociclistii din Iasi si nu numai. Am fost si prin service pe la el de vreo doua ori. Mi-a placut intotdeauna ca a tratat cu atentie problemele tehnice cu care veneam la el. Nu l-am cunoscut indeaproape ca om, dar era intr-adevar un om care avea mai tot timpul zambetul pe buze.

 

Nu mi-a venit sa cred cand am primit SMS-ul sec pe care mi l-a trimis un prieten motociclist: Fleica s-a stins. Ma uitam alb la ecranul telefonului. Imediat am plecat spre fundatie, impreuna cu un alt prieten motociclist.

Nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat...

 

Vreau sa fac ceva pentru el, pentru memoria lui si pentru memoria tuturor motociclistilor ucisi de conditiile de trafic din Romania. De aceea vin cu o idee, care sper sa gasesca sprijinul si atentia voastra, a motociclistilor - pentru a marca momentul tragic, dar si pentru a atrage atentia celorlalti asupra faptului ca existam si noi in trafic, m-am gandit la un soi de monument. Stiu ca asta implica ceva fonduri, aprobari...putintica munca din partea noastra a tuturor. Dar eu cred ca merita efortul. Ca sa vizualizati mai clar la ce ma refer, am facut o schita rapida. Nu inseamna ca asa ar trebui sa arate acest "monument" - e doar o schita, o idee... Eu l-am conceput in asa fel incat sa fie foarte de impact. Eventual sa punem chiar motorul lui Ovidiu acolo sus... Si ar mai fi si o lista aproape completa a tuturor celor ucisi - nume inscriptionate pe toate cele 4 laturi ale suportului de beton - stiu ca o atare lista e foarte lunga - asta va ajuta poate sa se contientizeze faptul ca murim pe capete, de cele mai multe ori, din cauza neatentiei sau rea vointei celorlalti participanti la trafic....

 

daca va place ideea si daca credeti ca o putem implementa, eu ofer tot sprijinul de care sunt capabil. Cred ca ar fi un gest care ar trebui facut! Mai trebuie spus ca acest "monument" ar trebui amplasat chiar la locul accidentului in care Ovidiu si-a pierdut viata.

 

In memoria lui Ovidiu!

In memoria tuturor motociclistilor!

 

Astept reactii...

 

Al vostru,

Adrian.

post-5348-1180517914_thumb.jpg

Editat de madras
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NU POT SA CRED CA SE INTAMPLA ASA CEVA. CHIAR IERI AM VORBIT CU FLIECA PENTRU NISTE PIESE. UN PRIETEN DRAG NOUA. CHIAR NU SE POATE ASA CEVA. SAMBATA STABILISEM CU EL UN GRATAR LA SERVICE. AM TRAIT ALATURI DE EL MULTE MOMENTE FRUMOASE. UN BUN LA SUFLET. CHIAR DACA EL NU AVEA... AJUTA PE TOATA LUMEA IN SUFERINTA. NU SE POATE.

 

CONDOLEANTE FAMILIEI SI TUTUROR OAMENILOR CARE L-AU CUNOSCUT.

 

 

 

 

 

 

 

est foarte bine cu monumentul. voi sustine atat financiar cat si in idei aceasta modelitate de a ne aminti de acest om minunat. in fiecare duminica voi aprinde o lumane.

 

si vreau ca sa fim cat mai multi cand il vom conduce pe ultimul drum.

 

Dumnezeu sa il ierte de toate pacatele.

 

cred ca ar trebui ca fiecare club sa aibe un fond anume strans din banii dati de membri. din acesti bani. poate sunt prea putini... poate prea multi. vom incerca sa facem ceva.

 

poate ne va auzi cineva de la federatie.

 

EU ZIC CA ACEST MONUMET SA ARATE CAM ASA. SI CEVA REPZENTATIV UNUI MOTOCICLIST. ACEL CEVA SA FIE INTEGRAT IN MONUMENT SA ZIC O JANTA. O CASCA. NU STIU. CEVA CE NE VA ADUCE AMINTE DE EI.

post-10226-1180518322_thumb.jpg

post-10226-1180518345_thumb.jpg

post-10226-1180518366_thumb.jpg

post-10226-1180518393_thumb.jpg

post-10226-1180518404_thumb.jpg

post-10226-1180518432_thumb.jpg

post-10226-1180518450_thumb.jpg

post-10226-1180518463_thumb.jpg

post-10226-1180518479_thumb.jpg

post-10226-1180519154_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am cunoscut si eu, macar putin, cand mi-a lucrat la motocicleta.

Mi-a placut ca era f deschis, mi-a raspuns la toate intrebarile, chiar daca unele erau poate aiurea.

Mi-a verificat cu atentie motocicleta la sfarsit, sa vada daca mai sunt si alte probleme.

Nu mai stiu ce sa zic, decat ca mi-a cam pierit cheful sa mai ies cu motorul pe drumurile noastre, pe care gasesti cai, carute, vaci, balegi etc.

Condoleante familiei si prietenilor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...