Sari la conținut

Postări Recomandate

Mai, cica tipu a folosit-o. Dar pe motor nu se vad urme de abuz. Scurgeri de ulei n-are pe niciunde, franele prind bine, uleiul e curat, motorul toarce frumos... n-am ce vad mai mult de atat... decat sa-mi urez sa ma pazeasca Cel de Sus de evenimente. Acuma, e vorba clar de o motocicleta folosita, nu de o motocicleta noua... si s-a vandut "as is" adica am cumparat si riscul ca ar putea fi praf... Dar, sincer sa fiu, nu m-am putut abtine... :peace:

Cat despre gume... am guma de asfalt. Cand merg dupa ea schimb guma ca... nu ma pot inclina cu alea ce-s pe ea. Si nu sunt eu prea in stare sa fac nush ce enduro. Deocamdata facem cunostinta, ne intelegem, aflu ce-i place ei, ce-mi mai place mie la ea, si dupa aia mai vedem noi ce si cum. Nu ma grabesc niciunde.

Dar multumesc de sfaturi.

Drumuri bune :D

A si, in carte mobra o fost a lu' un nenea din italia, un singur om la vreo 54 de ani care a luat-o de noua. Si el o modificat-o cica, si se pare ca motoru a fost prin africa si prin america de sud... Si tipu cica isi luase un transalp nou si pe ala voia sa-l modifice... Acuma,... nu poti zice ca bistosh asa o fost da' unic proprietar in italia aia e clar.

Si sambata is in Cluj cu ea deci daca vrei sa vii sa o vezi, se poate :P

Editat de sebastianTM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai, cica tipu a folosit-o. Dar pe motor nu se vad urme de abuz. Scurgeri de ulei n-are pe niciunde, franele prind bine, uleiul e curat, motorul toarce frumos... n-am ce vad mai mult de atat... decat sa-mi urez sa ma pazeasca Cel de Sus de evenimente. Acuma, e vorba clar de o motocicleta folosita, nu de o motocicleta noua... si s-a vandut "as is" adica am cumparat si riscul ca ar putea fi praf... Dar, sincer sa fiu, nu m-am putut abtine... :laugh:

Cat despre gume... am guma de asfalt. Cand merg dupa ea schimb guma ca... nu ma pot inclina cu alea ce-s pe ea. Si nu sunt eu prea in stare sa fac nush ce enduro. Deocamdata facem cunostinta, ne intelegem, aflu ce-i place ei, ce-mi mai place mie la ea, si dupa aia mai vedem noi ce si cum. Nu ma grabesc niciunde.

Drumuri bune :)

A si, in carte mobra o fost a lu' un nenea din italia, un singur om la vreo 54 de ani care a luat-o de noua. Si el o modificat-o cica, si se pare ca motoru a fost prin africa si prin america de sud... Si tipu cica isi luase un transalp nou si pe ala voia sa-l modifice... Acuma,... nu poti zice ca bistosh asa o fost da' unic proprietar in italia aia e clar.

Si sambata is in Cluj cu ea deci daca vrei sa vii sa o vezi, se poate :lol:

Salut, felicitari pentru achizitie. Iti urez sa te poarte multi km fara incidente.

Am vazut si eu motocicleta, tot de la nenea (simi parca) mi-am luat si eu TA-ul, si si-a luat si un amic care a fost cu mine atunci (tot TA, tot atunci). Arata fain motoreta dar eu am vrut una fara modificari ;) sa i le fac eu.

Succesuri :D

Link spre comentariu

Mai, cica tipu a folosit-o. Dar pe motor nu se vad urme de abuz. Scurgeri de ulei n-are pe niciunde, franele prind bine, uleiul e curat, motorul toarce frumos... n-am ce vad mai mult de atat... decat sa-mi urez sa ma pazeasca Cel de Sus de evenimente. Acuma, e vorba clar de o motocicleta folosita, nu de o motocicleta noua... si s-a vandut "as is" adica am cumparat si riscul ca ar putea fi praf... Dar, sincer sa fiu, nu m-am putut abtine... :laugh:

Drumuri bune :)

Si sambata is in Cluj cu ea deci daca vrei sa vii sa o vezi, se poate :lol:

Accept invitatia doar sa fie la o ora la care nu am ceva treaba.

Editat de Schumy CJ
Link spre comentariu

Accept invitatia doar sa fie la o ora la care nu am ceva treaba.

Mai... am fost in cluj, am stat cateva ore de 1 Mai,... am mancat un gratar si un cartof pai si apoi m-am oprit pe la Alunis si de acolo Oradea Timisoara... drumul o fost in general foarte liber asa ca o fost o placere sa merg. Motorul se comporta foarte bine. Pentru mine e un pas inainte fata de Pegaso. Deocamdata cred ca cel mai mult imi place bicicleta la motor si faptul ca daca umplu rezervorul am autonomie de cam 500km.

Asfalt uscat si sanatate !

Link spre comentariu

Ceau

Transalpistii din Timisoara vor sa se adune joi seara la terasa la Roma.

Salut,

de la ce ora si pana la ce ora ? Eu am niste sedinte, s-ar putea sa ajung daca se ramane si dupa ora 21...

Link spre comentariu

Salut,

de la ce ora si pana la ce ora ? Eu am niste sedinte, s-ar putea sa ajung daca se ramane si dupa ora 21...

Pai nu stiu

pe la 7 se aduna oamenii acolo

si dupa aia om vedea pana la cat se intinde totului tot.

Link spre comentariu

:P Taaaadddddaaaa,,, :agree:

Bine v-am gasit! ;)

Arata bine :laugh: ! Sa ai parte de cat mai multi km cu ea ! :D

Link spre comentariu

Cand va fi intalnire?

29.Iulie - 1.August la Rarau! Detalii Aici!

Link spre comentariu

Nice moto :D

Multumesc :laugh:

Mi-ar fi placut si mie una din 2000 incoace, dar nu m-au tinut buzunarele,,,

Dar pt ca-i a mea e cea mai frumoasa :P ;)

Mesaj completat

Hallo,

Vreau sa imi cumpar cauciucuri Haidenau K60 fiindca vreau sa bat campii :P , insa vreau sa stiu cum se comporta si pe asfalt fiindca voi circula cam fifty-fifty

Help :agree:

post-56527-1273879472_thumb.jpg

Link spre comentariu

multumesc :P m-am lamurit

Acum alta intrebare: pe spate am 120/90/17, asa e si in carte si pe placuta de pe cadru, insa am vazut ca multi au 130/80/17

Daca imi pun si eu 130/80 influenteaza cumva pozitiv sau negativ?

Alta intrebare (stresant mai sunt) :)

Unde gasesc second hand o casca pt soft enduro si cu parasolar si cu viziera?

Editat de Dane_Bad
Link spre comentariu

multumesc :P m-am lamurit

Acum alta intrebare: pe spate am 120/90/17, asa e si in carte si pe placuta de pe cadru, insa am vazut ca multi au 130/80/17

Da, poti folosi fara problema

Alta intrebare (stresant mai sunt) :)

Unde gasesc second hand o casca pt soft enduro si cu parasolar si cu viziera?

La magazin. Dar sunt scumpe. Vezi ca e un topic dedicat castilor soft enduro. Dilema existentiala 3.

Link spre comentariu

multumesc :) m-am lamurit

Poti sa pui linistit ce guma vrei pe spate , chiar si 140/80/17 daca aia o ai acasa :P

Eu am avut toate 3 marimile , 120/90/17 , 130/80/17 , 140/80/17.

Acuma am 120/90/17!

:P

Link spre comentariu

In sfarsit :P

"Acuma" , defapt din toamna lui 2009 am guma asta , Heidenau k76 de care is multumit! Luni imi ajunge si pe fata acelasi model de guma Heidenau k76 - 90/90/21.

Link spre comentariu

Pentru detinatorii de modele de 650 am o mica intrebare: care este cea mai buna varianta de parbriz?

Am citit pe mai multe forumuri si totusi nicaieri nu s-a ajuns la nici o concluzie. Multe lume afirma ca parbrizul standard este cel mai bun din punct de vedere al zgomotului chiar daca protejeaza cel mai putin impotriva ploii si vantului. De asemenea se zice ca parbrizele mai inalte chiar daca ofera aceasta protectie, datorita faptului ca sunt mai inalte creaza turbulente mari la nivelul capului si implicit mai mult zgomot.

Cu parbrizul meu standard(eu am 1.78m inaltime), sunetul nu e o problema, dar vantul luat in piept e destul de deranjant(. De asemeanea si faptul ca parbrizul imi arunca pe viziera stropii de ploaie si insectele.

Parbrizul vario-touring de la MRA e mai inalt doar cu 1cm decat standardul, dar are acel deflector. Ce efect are in realitate asupra curentului de aer? In desenele de pe site'ul MRA arata frumos cum vantul e aruncat sus si curentul asupra casti e redus, dar multa lume zicea ca e mai rau ca cel standard.

Parbrizul touring de la MRA are cu 7.5cm in plus, iar cel de la Givi cu 18.5cm in plus. Reusesc ele sa arunce curentul de aer peste casca pana la o inaltime de 1.80m sau doar creaza turbulente mari la nivelul castii?

Link spre comentariu

pai si tu te astepti sa iti dea cineva anume un raspuns pe care sa poti fi sigur?

Cel mai bine cauta sa mergi cu motorul/parbrizul altuia ca sa iti faci singur o parere. Mi se pare normal sa fie parerile impartite.

Link spre comentariu

Nu ma astept la un raspuns 100% ci doar orientativ. Oricum am citit cam tot ce se putea pe tema asta si pana la urma solutia ar fi un parbriz inalt ca si cel de la Givi sau modelul touring de la Honda si cu un deflector ca si cel de pe vario-touring.

Totusi ce nu am aflat este cat de bun este parbrizul de la Touratech pentru motociclistii care au pana la 1.80 intaltime.

Link spre comentariu

Nu ma astept la un raspuns 100% ci doar orientativ. Oricum am citit cam tot ce se putea pe tema asta si pana la urma solutia ar fi un parbriz inalt ca si cel de la Givi sau modelul touring de la Honda si cu un deflector ca si cel de pe vario-touring.

Totusi ce nu am aflat este cat de bun este parbrizul de la Touratech pentru motociclistii care au pana la 1.80 intaltime.

daca zici ca ai citit mult pe tema asta si parerile sunt impartite, cum te putem noi ajuta? in cel mai bun caz dandu-ne cu parerea nu? hai sa-mi dau si eu cu parerea. daca vrei sa faci si offroad serios e mai bine sa ai parbrizul mai scurt. risti sa dai cu dinți în el. daca vrei sa fi complet aparat de vant iti recomand calduros LT-ul lui florad: LT1200 de vanzare

Link spre comentariu

Bun, cam asta patesti cand intrebi ceva si astepti sa ti se raspunda ca unui om. E fix la fel ca primirea de anul trecut de la intalnire, cand daca am fost pe Dominator am fost luat peste picior.

Eu am cerut o parere concreta a cuiva care a incercat si a vazut cum sta treaba. Nu am fortat pe nimeni sa imi raspunda si chiar mi-am zis ca celora care nu le convine subiectul pot linistiti sa il ignore fiindca nu ma supar. Deci nu inteleg cu ce am gresit sa primesc 2 raspunsuri atat de ironice?

Eu am intrebat de parbriz fiindca toate discutile pe care le-am citit au ramas incerte si vroiam sa vad daca exista pana la urma o parere clara care sa zica: MRA vario-touring este bun daca ai inaltimea x, Givi este bun daca ai inaltimea y si asa mai departe. Singura chestie concreta citita a fost ca un deflector de la MRA pus pe un Honda touring a eliminat atat problema curentului cat si a zgomotului.

Am citit ceea ce a zis @piccolino referitor la parbrizul de la Touratech si am retinut ca la peste 1.90 nu isi face treaba. Dar nu am gasit nici o parere referitoare la cum este acest parbriz pentru o persoana inalta de pana la 1.80. Stie cineva cum e?

Editat de Schumy CJ
Link spre comentariu