Dane_Bad Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Salut baietzi,ce parere aveti.? Vreau si eu sa trec la o capritza mai mare de la Domi la Transalp(2000<...) dar am doar 1,66 m si 59kg ma descurc sau...o sa imi fie greu?Bafta Sunt la fel de inalte, doar TA e mai greu cu ~30 kg, te vei descurca, ia-ti linistit. Si eu am 170 si vreau sa-mi iau Varadero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Daca te multumeste modelul pe care-l am eu, mai am cateva seturi pe rosu, albastru, gri si negru. Costa o bere daca e sa le trimit prin Posta, sau vreo 20 lei daca ti le trimit prin curier rapid. Sau iti dau desenul vectorizat si iti faci tu ce culoare vrei, la orice firma de reclame si bannere. Diferenta se vede in poza ta , eu caut modelul de pe motocicleta din spate , am gasit pe site-ul acesta http://www.brandsoftheworld.com/search/logo/transalp , iar daca nu gasesc sa cumpar pe la vreun magazin , imi fac la o firma de reclame . doar ca voiam originalul ca e mai rezistent . Multumesc oricum de oferta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 (editat) Diferenta se vede in poza ta , eu caut modelul de pe motocicleta din spate , am gasit pe site-ul acesta http://www.brandsoft...h/logo/transalp , iar daca nu gasesc sa cumpar pe la vreun magazin , imi fac la o firma de reclame . doar ca voiam originalul ca e mai rezistent . Multumesc oricum de oferta . poate ajuta si dupa ce este gata inscriptionat inainte de taiere rogai sa i-ti aplice o folie transaparenta peste el rezistenta la uv Editat Martie 12, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpuv Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Salutare la toata lumea De curand am achizitionat si eu un Transalp din 99 si am studiat problemele legate de releul de incarcare.Sunt mecanic auto si mi-au trecut prin mana sute de masini.Ce am vazut la masinile japoneze e faptul k unele dintre ele au ECU-calculatorul motorului- in carcasa filtrului de aer- trag concluzia k au gandit-o foarte bine cei cu ochii mici ,deoarece tot aerul pe care il absorbe motorul trece pe langa calculator si astfel caldura se disipa foarte foarte repede. In concluzie daca am monta si noi releul de incarcare in carcasa filtrului de aer nu ar mai fi probleme cu incarcarea-sa se buleasca releul- astept sugestii si opinii Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Mutarea releului pe stanga e o modificare destul de comuna la TA-urile de 600. Nu e nevoie sa il bagi in cutia filtrului de aer, e suficient sa fie pe langa gaura de admisie din aceasta cutie, practic trage aerul chiar de langa releu. Important e ca nu mai sta in dreapta, unde e incalzit suplimentar de toba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordecer Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Buna tuturor. Nu vreau sa intru pe Transalp.ro , pt. ca nici nu stiu unde sa postez intrebarea pe care o am. Sper ca se mai citeste cat de cat si aceasta sectiune din forum dedicata Transalpurilor. Am un Transalp din 2000 si nu avea pe el inca de cand l-am cumparat abtibildul acela cu verde si rosu care indica gradul de uzura al lantului. Am si eu o rugaminte : daca are cineva asa ceva , dispozitia si amabilitatea sa puna ceva de masurat sub acel abtibild , sa-i faca o poza ca sa-i pot vedea dimensiunile exacte , reale si eventual sa mi-o trimita prin mesaj privat. Nu am chef sa dau bani si pe asa ceva chiar daca nu e scump. Multumesc pt. cei ce vor sa ma ajute. Plimbari frumoase fara amintiri dureroase ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Asa arata al meu, am 20000km si inca nu a necesitat intindere, merg finut Nu prea ai nevoie de abtibildul ala, cand ajungi sa intinzi lantul pana in spate de tot si lantul are burta de 4cm il schimbi (cu pinioane cu tot) Editat Martie 20, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Salutare, stie cineva pe undeva de vanzare o pompa de frana fatza Nissin pentru doua discuri de frana? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Salutare, stie cineva pe undeva de vanzare o pompa de frana fatza Nissin pentru doua discuri de frana? Merci nu se poate repara pompa uite kit reparatie http://www.romimoto-...74?show=gallery Editat Martie 21, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Salutare,are careva stiinta unde gasesc un suport GIVI mare care se poate monta pe Transalpul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 aveti idee la TA-ul de 650 cum se schimba cablul de ambreiaj ? trebuie sa dau carenele jos sau altceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salutare la toata lumea De curand am achizitionat si eu un Transalp din 99 si am studiat problemele legate de releul de incarcare.Sunt mecanic auto si mi-au trecut prin mana sute de masini.Ce am vazut la masinile japoneze e faptul k unele dintre ele au ECU-calculatorul motorului- in carcasa filtrului de aer- trag concluzia k au gandit-o foarte bine cei cu ochii mici ,deoarece tot aerul pe care il absorbe motorul trece pe langa calculator si astfel caldura se disipa foarte foarte repede. In concluzie daca am monta si noi releul de incarcare in carcasa filtrului de aer nu ar mai fi probleme cu incarcarea-sa se buleasca releul- astept sugestii si opinii Cu respect Salut Sorin, Andrei sunt din BraÂşov, de la mine ai cumpărat Transalp-ul. Bănuiesc că ai observat deja, pentru că asta îți spusesem prima oară la telefon ( ca Âşi modificare ) dar uitasem de asta atunci când m-ai întrebat atunci când montam bateria ce am mai modificat pe la ea . Deci, eu am mutat releul de încărcare de pe soclul său original la intrarea filtrului de aer. ( parcă era sub recipientul de lichid frână spate, am pus bandă adezivă pe surub în locul releului, ca să rămână recipientul în aceaÂşi poziție - alt distanțier n-am avut atunci la îndemână ). Mult noroc cu motocicleta Âşi, te rog, nu uita de număr ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpuv Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Mult noroc cu motocicleta Âşi, te rog, nu uita de număr ! Nu am uitat de numar - saptamana urmatoare merg la RAR Te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Salut Sorin, Andrei sunt din BraÂşov, de la mine ai cumpărat Transalp-ul. Bănuiesc că ai observat deja, pentru că asta îți spusesem prima oară la telefon ( ca Âşi modificare ) dar uitasem de asta atunci când m-ai întrebat atunci când montam bateria ce am mai modificat pe la ea . Deci, eu am mutat releul de încărcare de pe soclul său original la intrarea filtrului de aer. ( parcă era sub recipientul de lichid frână spate, am pus bandă adezivă pe surub în locul releului, ca să rămână recipientul în aceaÂşi poziție - alt distanțier n-am avut atunci la îndemână ). Mult noroc cu motocicleta Âşi, te rog, nu uita de număr ! Nu pot sa cred... pana la urma ai vandut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Motivul nu a fost acelaÂşi din toamnă, atunci mă supărasem pe traficul ( sau mai bine spus pe lipsa respectului din trafic ) din țară. Nu doream s-o mai vând, dar am avut un accident la ski, m-am ales cu un genunchi buÂşit ( meniscuri rupte, cartilagii crăpate, un ligament rupt complet iar un altul rupt parțial ), deci nevoie de bani. Până acum am avut o operație ( 600€ ) Âşi mai am nevoie de minim o operație ( 1600€ ). Dacă toate merg bine, 'scap' doar cu aceste două intervenții, dacă nu la toamnă mă mai seacă de încă 1600€. Deci Âşi prin urmare, pas sezonul acesta. Peripeții-less drumuri să ai, Anca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Motivul nu a fost acelaÂşi din toamnă, atunci mă supărasem pe traficul ( sau mai bine spus pe lipsa respectului din trafic ) din țară. Nu doream s-o mai vând, dar am avut un accident la ski, m-am ales cu un genunchi buÂşit ( meniscuri rupte, cartilagii crăpate, un ligament rupt complet iar un altul rupt parțial ), deci nevoie de bani. Până acum am avut o operație ( 600€ ) Âşi mai am nevoie de minim o operație ( 1600€ ). Dacă toate merg bine, 'scap' doar cu aceste două intervenții, dacă nu la toamnă mă mai seacă de încă 1600€. Deci Âşi prin urmare, pas sezonul acesta. Peripeții-less drumuri să ai, Anca! Iti doresc insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Motivul nu a fost acelaÂşi din toamnă, atunci mă supărasem pe traficul ( sau mai bine spus pe lipsa respectului din trafic ) din țară. Nu doream s-o mai vând, dar am avut un accident la ski, m-am ales cu un genunchi buÂşit ( meniscuri rupte, cartilagii crăpate, un ligament rupt complet iar un altul rupt parțial ), deci nevoie de bani. Până acum am avut o operație ( 600€ ) Âşi mai am nevoie de minim o operație ( 1600€ ). Dacă toate merg bine, 'scap' doar cu aceste două intervenții, dacă nu la toamnă mă mai seacă de încă 1600€. Deci Âşi prin urmare, pas sezonul acesta. Peripeții-less drumuri să ai, Anca! Wow! Imi pare rau de tine. Sper sa te faci bine cat de repede si sa nu mai trebuiasca sa faci nici o interventie la toamna. Asteptam vesti bune de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Salut! Unde gasesc o baterie YB12A-A pt Transalp-ul meu? Mentionez ca sunt student, deci cu buget redus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Salut, am de vanzare un topcase KRAUSER cu tot cu suport in stare buna. Iti pot trimite maine niste poze si iti dau mai multe detalii daca te intereseaza precum si un pret informativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Am rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Transalp 600 .... cine e interesat de o motocicleta buna? My link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 (editat) E'te si waka me', cu haina noua, home-shit-made by myself . Am iesit cu soru-sa mai mare a lui Xelu', si asta tot cu haina noua si profi-made Sezonu asta o sa ma duca asa, ca n-o fi foc pan'la iarna. Cel mult o sa-mi iau 'shto-urile de rigoare, dar alea se trateaza cu palinca si bere! Si mici + tochitura, ca altfel se oftica maruntaiele Dupa cum se vede, e din rasa baltata romaneasca pura! Editat Aprilie 14, 2012 de adris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Am scos si eu vacuta la plimbare de mai multe ori si imi place de ea ca nu e infometata tare, cu 2 persoane , cere doar 5 litrii , cu toate ca am tras-o de coarne bine. M-am jucat un pic cu reglajul la suspensie , am dat surubul maxim spre fata , a zis pasagera ca simte mai tare denivelarile de pe drum . apoi am mers singur si l-am dat maxim spre spate , l-am pus la mijloc , dar nu mi s-a parut sa fie vreo diferenta . in ce parte e hard si soft ? ca eu nu mai am stikerul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Am scos si eu vacuta la plimbare de mai multe ori si imi place de ea ca nu e infometata tare, cu 2 persoane , cere doar 5 litrii , cu toate ca am tras-o de coarne bine. M-am jucat un pic cu reglajul la suspensie , am dat surubul maxim spre fata , a zis pasagera ca simte mai tare denivelarile de pe drum . apoi am mers singur si l-am dat maxim spre spate , l-am pus la mijloc , dar nu mi s-a parut sa fie vreo diferenta . in ce parte e hard si soft ? ca eu nu mai am stikerul acolo. mai refa calculele putin , sau poate nu ai tras-o de coarne asa de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 le-am facut de 3 ori si tot asa mi-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate