ulise-gold Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Neata' tin sa va anunt ca puteti circula linistiti pe strazi , nu veti mai avea prbl cu eventualele cuie, le-am adunat eu : DOUA PENE IN DOUA ZILE ! Cred ca atatea pene am facut la masina in 5 ani dar asta este ! Sunt interesat de un cric central ca fara ........m-am cam chinuit ! Bafta la succese ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zetu' Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 In ce sens descentrata? nu stiu cum sa-ti explic exact, dar cand merge altcineva cu ea si o vezi din fata ai impresia ca roata fata are joc lateral, din sa nu-mi pod da seama,pare normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Salut, Pt ca mi-am schimbat becul de la far, am de dat becul vechi (pe el scrie Flosser) + un bec Philips X-treme Power, ambele H4 12V 60/55W, la pretul de 50 lei pt cele doua becuri. Trimit si prin posta. Detelii la web@onlinesell.ro sau 0721.789.377. Asfalt uscat, Vice. P.S. Donez un filtru de aer pt Transalp "91. E f putin folosit. Daca-l vrea cineva... ca ma impiedic de el prin casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dakid Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 salutare, ieri luat permis si vacuta si azi primii 50 km pe moto in afara de poligon M-am speriat putin de masini dar sper sa-mi treaca. Asfalt uscat si ne vedem pe drumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Gresala incepatorului,cade singura fara sai fac nimic.Rezultatul se vede in poze.Are cineva bari de protectie sau habar unde le pot face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Salut,In ritmul ce-mi permite timpul liber (al naibi scrabiciu... ) cred ca voi termina in ~ 2 saptamani. Oricum, am vazut ca aveam carenele mult mai crapate decat intuisem initial. Pe fiecare carena am avut cel putin 4-5 crapaturi... Plus ca am chiar si bucatele lipsa; sper sa pot sa le fac din acelasi lipici si fibra de sticla... iar lipiciul ala se intareste destul de greu, in ~ 24 de ore, asa ca trebuie sa lipesc o crapatura, sa trec la alta carena si asa mai departe... Oricum, la sfarsit le voi vopsi, ca acel lipici arata super nasol pe carena, oricat as fi incercat sa lipesc cat mai putin pe fata. Cand voi termina, voi pune poze. Seara buna tuturor, Vice. Salut, Imi poate da cineva cateva sfaturi inainte sa distrug carenele prin vopsire? De vopsit am mai vopsit doar pereti si garduri, nu si carene . Carenele dupa ce le-am lipit bine, am inceput sa le smirgheluiesc si voi continua asa pana cand ajung sa fie foarte netede (sa nu se mai simta nimic la mana). Mai departe cum fac? Se da o baza de grund si apoi vopseaua? Ca vopsea, m-am gandit la vopselurile din alea la spay. Apropo, stiti vreun magazin ce face culoarea identica daca-i aduc carena si o imbuteliaza in spay? Am nevoie sa fie din Bucuresti. La sfarsit se mai da cu lac? Daca tot m-am apucat, vreau sa le fac perfecte... Merci, Vice. Editat Mai 11, 2008 de vice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sokiforce Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 o rugaminte pentru cunoscatori am cotrobait in cutia de sub saua de la transalpul meu (rd10) si am gasit conectorii din imagine motorul merge perfect dar ma ingrozeste ideea ca lipseste ceva sau sint modificari la instalatia electrica. orice informatie despre tema asta e bine venita merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Gresala incepatorului,cade singura fara sai fac nimic.Rezultatul se vede in poze.Are cineva bari de protectie sau habar unde le pot face. Gasesti in catalog la Louis sau la Auner. Sunt oameneni pe forum, care aduc. Pentru Louis recomand Romi13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Gasesti in catalog la Louis sau la Auner. Sunt oameneni pe forum, care aduc. Pentru Louis recomand Romi13 daca reuseste careva sa gaseasca crash baruri sa ma anunte si pe mine pt model an 95 am omandat de 1 luna si la auner si la louis si de fiecare data cand sun mi se spune ca voi fi anuntat cand vor avea pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Gresala incepatorului,cade singura fara sai fac nimic.Rezultatul se vede in poze.Are cineva bari de protectie sau habar unde le pot face. Uite AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 daca reuseste careva sa gaseasca crash baruri sa ma anunte si pe minept model an 95 am omandat de 1 luna si la auner si la louis si de fiecare data cand sun mi se spune ca voi fi anuntat cand vor avea pe stoc Eu mi-am luat de la Auner, ca erau mai ieftine. Am fost la magazin cu gand sa-mi comand si culmea ca aveau pe stoc, aici in cluj. Adica cineva le comandase si nu le mai ridicase. Pot sa zic ca am fost norocos. Un prieten a asteptat dupa ele la Auner 5 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin25de Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 o rugaminte pentru cunoscatoriam cotrobait in cutia de sub saua de la transalpul meu (rd10) si am gasit conectorii din imagine motorul merge perfect dar ma ingrozeste ideea ca lipseste ceva sau sint modificari la instalatia electrica. orice informatie despre tema asta e bine venita merci Cum ai dat de ei? Eu m-am uitat la mine si nu gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sokiforce Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 am scos toate prostiile cele aveam acolo dorind sa sterg interiorul cu o cirpa umeda sa sterg praful adunat. cablurilesint destul de scurte si vind din partea stinga inspre interiorul compartimentului.o sa dau jos carena de sub sa sa vad acolo ce modificari sint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 A schimbat cineva raportul pinioanelor de transmisie a miscarii, este multumit ............! Tre sa schimb kitul de lant si ma gandeam poate fac o mica modificare.....................multam oricum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Guys am si eu o intrebare....TA 98, consum ulei, stie cineva cat e in parametrii normali sau daca ar trebui sa pape ulei? Iarna trecuta - 800ml la 4000Km Primavara asta - 200 ml la 2000 KM Oare i s a facut de resegmentat? Cand am mai avut revizii am intrebat in service, au zis ca nu pare sa aiba vreo pb, nu se aud batai, fumul evacuat nu prezinta semne ca ar arde ulei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Guys am si eu o intrebare....TA 98, consum ulei, stie cineva cat e in parametrii normali sau daca ar trebui sa pape ulei? Iarna trecuta - 800ml la 4000Km Primavara asta - 200 ml la 2000 KM Oare i s a facut de resegmentat? Cand am mai avut revizii am intrebat in service, au zis ca nu pare sa aiba vreo pb, nu se aud batai, fumul evacuat nu prezinta semne ca ar arde ulei! Salut, Bujia cum arata? Cati KM la bord? In parametri normali nu consuma ulei din cate stiu eu. La prima citire suna ciudat! Spor la trebi, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Guys am si eu o intrebare....TA 98, consum ulei, stie cineva cat e in parametrii normali sau daca ar trebui sa pape ulei? Iarna trecuta - 800ml la 4000Km Primavara asta - 200 ml la 2000 KM Oare i s a facut de resegmentat? Cand am mai avut revizii am intrebat in service, au zis ca nu pare sa aiba vreo pb, nu se aud batai, fumul evacuat nu prezinta semne ca ar arde ulei! nici a mea nu consuma gram... si e vechiuta... '95 Editat Mai 13, 2008 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 salutare daca nu e prea tarziu poate ma primiti si pe mine am un rebel mic pe care tocmai il casatoresc si astept sa-mi vina saptamana asta transalp-ul, abia astept mai are cineva modelul asta nou si controversat, are cineva idee la ce ma pot astepta de la el? multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelemenjjanos Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 200de ml de ulei pt 2000 de kilometri mi se pare foarte mult, eu zic ca ceva nu e in ordine... Mi s-a oprit indicatorul de viteza, pur si simplu nu mai merge, vi sa intampalt asta, aveti idee ce ar trebui sa verific/schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) transalpul ca orice alt motor....consuma ulei acum depinde si cum mergi cu el . de exemplu eu schimb numai in 6-7mii de ture drept urmare uleiul dispare in mod miraculos cu nemiluita iar la drum lung daca mergi 140-150 cu el e ceva la fel de normal sa pape DAR ATENTIE CE ULEI PUI ...un semisintetic 15w 50 e ideal acum de vara nici a mea nu consuma gram... si e vechiuta... '95 mai incearca cu acceleratia si apropo daca tot te chinui cu fibra ,poxipoale si glaspapir adu-le la mine sa le dau o stropeala profi asa ...nu de alta da-ti sunt indatorat si macar cu atat sa ajut un om incapatzanat Editat Mai 13, 2008 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 200de ml de ulei pt 2000 de kilometri mi se pare foarte mult, eu zic ca ceva nu e in ordine... Mi s-a oprit indicatorul de viteza, pur si simplu nu mai merge, vi sa intampalt asta, aveti idee ce ar trebui sa verific/schimb. dap. rotita dintata din melc sunt expert ca am schimbat vreo 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 help. Ambreiaju' sefu, ambreiaju' stie cineva pe unde si cat in afara de Louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Multzam de sfaturi. Revin cu detalii cerute : KM 43000, ulei pus pana acum 10w40 full sintetic (diverse Motul, Castrol, Motorex) Acum sunt pe Castrol again. Cum eu fac schimbu de ulei la 4000, intr o luna o sa trec la 15W50 sa vedem cum merge. Sugestii de producator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) salutare transalpistilor, ia aruncati un ochi aici /index.php?showtopic=210191 ca sa va zic ceva dulce, trebuia sa fim o gramada mare, eu v-am anuntat din timp...dar nu-i nimic, la anul ITT va fi in Germania, si sper sa nu mai fim doar 2 (+2) care sa fluturam steagul Editat Mai 15, 2008 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 salutare daca nu e prea tarziu poate ma primiti si pe mine am un rebel mic pe care tocmai il casatoresc si astept sa-mi vina saptamana asta transalp-ul, abia astept mai are cineva modelul asta nou si controversat, are cineva idee la ce ma pot astepta de la el? multumiri Inca nu am vazut pe forum pe nimeni cu modelul nou. Astept pareri si poze cu el. salutare transalpistilor, ia aruncati un ochi aici /index.php?showtopic=210191 ca sa va zic ceva dulce, trebuia sa fim o gramada mare, eu v-am anuntat din timp...dar nu-i nimic, la anul ITT va fi in Germania, si sper sa nu mai fim doar 2 (+2) care sa fluturam steagul Felicitari pentru tura. Tineti-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate