tassedan Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Salutare tuturor. Sunt proaspat posesor de Simson AWO Sport din 1958, pur intamplator am salvat aceasta piesa care trebuia sa ajunga la fier vechi. Acum incerc sa o reconditionez si intampin diverse probleme cu piesele care nu reusesc sa le gasesc (precizez ca sunt novice la acest capitol,este prima motocicleta pe care o am, dar ma incanta idea sa fac sa mearga aceasta bijuterie care arata jalnic acum). Am citit multe dintre postarile voastre, am vazut ce solutii de compromis se mai pot face pentru a inlocui anumite piese si acum sunt in cautarea unui set de segmenti. Am cumparat un set de Skoda MB, segmentul de ungere se potriveste perfect dar ceilalti doi sunt mai subtiri (de 2 mm in loc de 2.5 mm). Pistonul este cel original, la fel si cilindrul, arata destul de bine si am vrut sa-i pastrez. Va rog sugerati-mi de unde sa iau segmenti de 68 mm, de 2.5 mm grosime care sa se potriveasca pe pistonul original (nu am vrut sa pun si piston de Skoda MB) sau daca are cineva si nu are nevoie de ei, ii cumpar fara probleme. Am cautat peste tot pe net, prin targuri, magazine de piese dar nu am gasit la dimensiunea la care am nevoie. Daca va ajuta dau si la schimb segmenti de ungere 68*4 mm si cei de compresie si foc 68* 2 mm cu care nu am ce face. Eu pot fi gasit la numarul de telefon 0728286821 sau la daniel.tanase@hotmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Nu stiu in tara - dar cred ca la magazinele online gasesti. Sunt pe topic mentionate cativa. Sau ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Nu prea mai gaseti segmenti de 2.5. Gasesti piston nou cu totul pe la 60 de euro. Pt cota 0 (68.0) am eu ceva segmenti, daca tii mortis la asta. PM pt detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Daca bine-mi aduc aminte Vw Golf 1 de 1100cmc are cota standard de 68mm si un segment de 2,5mm pe piston.Se pot comanda segmenti ptr. doua pistoane 50lei X 2 si iesi la 100lei ptr. doi segmenti de 2,5mm.Nu prea e rentabil dar este totusi o idee de luat in considerare in caz extrem!Poate alti dealeri de piese au preturi mai mici decat cele obtinute de mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassedan Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Multumesc pentru raspunsuri, am gasit o pista cu segmentii pe care ii caut si sper sa se materializeze. Bafta tuturor (in mod sigur o sa mai revin cu alte probleme pe care le intampin la reconditionarea motocicletei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 http://oyamasgarage.blogspot.ro/2014/12/front-and-rear-fender-simson-awo-425.html curind cred ca voi aborda si un rezervor, clar ca nu va fi usor, da incercam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Custom da, replica mai geu dar eu iti urez succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 o critica buna este costructiva, intotdeauna . Asai! custom e, ca replicai mai greu de produs, da parca tot scartie ceva si nu am inteles eu corect mesajul.Da va promit cum mi-am promis si mie, ca la urmatoarea pereche ma voi straduii mai tare sa fie mai buna replica si nu costum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 per total arata bine, nu-s ele copii 100% dar arata bine mai ales daca iei in considerare faptul ca sunt manufacturate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 7, 2014 Share Postat Decembrie 7, 2014 Caut sa cumpar prezon cilindru simson sport, s-a rupt unul din cele 4, filet la un capat de 9, respectiv 10mm. » Post actualizat in 08 Dec 2014 14:32Am gasit prezon. Al 2-lea simson Touren la dungat de mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Caut sa cumpar prezon cilindru simson sport, s-a rupt unul din cele 4, filet la un capat de 9, respectiv 10mm. » Post actualizat in 08 Dec 2014 14:32 Am gasit prezon. Al 2-lea simson Touren la dungat de mana. _MG_0909.JPG A iesit super prietene, dupa ce dau si al 2 rand de lac va fi si mai si, La anu iti aduc si aripile, si sper sa ma pot da cu ea in primavara oricum mai e mult de lucru la ea dar satisfactia e pe masura. mersi (momentan) pentru lucrare , la final o udam sa tina cat mai mult, mersi incaodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Va salut pe toti si va doresc sarbatori fericite! Caut un Simson Sport (poate si AWO), ne "imbunatatit", prefer cu atas, prefer cu acte. Informatorului recunostinta vesnica si o bere la ultima pensie Stefan 0723 287 411 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Piston Simson Sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 https://www.facebook.com/oyamas.garage/photos_all tot procesul de fabricare se poate vedea in linkul atasat. » Post actualizat in 22 Jan 2015 08:01 https://www.facebook.com/oyamas.garage/photos_all tot procesul de fabricare se poate vedea in linkul atasat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 (editat) Caut pentru un prieten urmatorele repere pentru Simson Awo Touren carburator,stopul de la spate ,emblema stânga,dereapta . Editat Februarie 15, 2015 de Nedelcu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Se cauta cilindru de Simson Sport fara aripioare rupte cu camasa originala in orice stare (zgariata, uzata). Se ofera la schimb alte piese din stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 se poate scoate rozeta de aluminiu de pe tija de ghidonul de Sport ? oare-i presata, infiletata sau turnata ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Turnata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Are cineva un piston de awo t de vanzare dimensiune 69-70? de preferat nou sau stare foarte buna(minim de uzura). » Post actualizat in 13 Mar 2015 19:46Se poate pune pe awo t cilindru de aluminiu? Stiu ca de obicei pe el e doar cilindru de fonta.Am gasit la cineva conbinatia de cilindru aluminiu si piston bombat si stau sa ma gandesc daca sa-l iau, Dar se pare ca e greu sa mai gasesti pe la noi un piston bombat cu diametru de 69 sau 70. Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Nu merge pus cilindrul de aluminiu, decat cu mici modificari pentru suprapunerea corecta a cailor de ungere. Pentru cine are instalatie de 12V si doreste sa vada noaptea: http://www.romimoto-piese.ro/article/142092 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Salutare tuturor! Am un prieten ce are un Simson 425 si are o problema, cand schimba a 2-a , de multe ori ii sare direct in treapta a 3-a. El se gandea sa ii puna un limitator de lievier schimbator insa cred ca nu va face decat sa nu mai treaca niciodata de treapta a 2-a , asa m-am gandit eu. Aveti idee ce ar trebui inlocuit/reparat? Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Si a mea mai sare, intre 2 si 3. Am invatat sa schimb mai finut. Dar e o problema in cutie probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Exista limitator la schimbarea treptelor in sus. Este un surub de 6 su cap pt surubelnita plata si o contrapiulita in partea frontala a cutiei, inspre motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Hristos a inviat!stie cineva inaltimea standard a supapelor adm si evacuare la simson sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 100mm ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate