4bike Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 cine are ceas km/h bun de simson sport sau awo.imi trebuie pt ifa bk 350.este identic.dati un PM seamana,dar nu-s la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erebus Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 uite si un simson de prin galati ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRACU75 Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 salutari! stie cineva prin judetul suceava un meserias care sa se apuce de un simson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCiuli Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Salutare....nu stiu daca pun intrebarea unde trebuie, dar imi poate spune si mie care ste pretul corect pentru un Simson AWO, motor defect (trebuie schimbat), si nu in totalitate original (la o prima vedere rezervorul nu e al lui)? Trebuie mentionat ca se afla intr-o stare jalnica.... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Salutare....nu stiu daca pun intrebarea unde trebuie, dar imi poate spune si mie care ste pretul corect pentru un Simson AWO, motor defect (trebuie schimbat), si nu in totalitate original (la o prima vedere rezervorul nu e al lui)? Trebuie mentionat ca se afla intr-o stare jalnica.... Multumesc! Moca + 1 Kg.tuica buna.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Salutare....nu stiu daca pun intrebarea unde trebuie, dar imi poate spune si mie care ste pretul corect pentru un Simson AWO, motor defect (trebuie schimbat), si nu in totalitate original (la o prima vedere rezervorul nu e al lui)? Trebuie mentionat ca se afla intr-o stare jalnica.... Multumesc! Daca e Awo, merita si el ceva acolo.., daca nu il cumperi da-mi un bip la 0723561549.., poate il iau eu, merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Salutare....nu stiu daca pun intrebarea unde trebuie, dar imi poate spune si mie care ste pretul corect pentru un Simson AWO, motor defect (trebuie schimbat), si nu in totalitate original (la o prima vedere rezervorul nu e al lui)? Trebuie mentionat ca se afla intr-o stare jalnica.... Multumesc! E simplu!Inmulteste cat ti-a cerut el cu 0,9 si da-i biletele.Cand e vorba de simson treaba se face rapid,in tacere.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Supapa de evacuare in actiune: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 bine ca n-ai topit lentila la aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 bine ca n-ai topit lentila la aparat Eu sigur nu. Filmul nu este facut de mine, dar folosind adaptor de lentila si un filtru UV voi incerca si eu ceva asemanator, dar mai ilustrativ daca e posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erebus Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 nu cred ca e locul portrivit ptr. intrbarea mea...dar in speranta ca aici intra multi posesori de simson am sa incerc:)......cine are rampa de ungere, seile si suspensiile spare de la un simson AVO???ofer piese de simson sprot la schimb... multumesc pentru intelegere...adresa dea de mail este erebus103@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 nu cred ca e locul portrivit ptr. intrbarea mea...dar in speranta ca aici intra multi posesori de simson am sa incerc:)......cine are rampa de ungere, seile si suspensiile spare de la un simson AVO???ofer piese de simson sprot la schimb... multumesc pentru intelegere...adresa dea de mail este erebus103@yahoo.com Rampa de ungere nu prea exista in aceste motoare, exista rampa de culbutori insa. Am eu o pereche de culbutori de AWO cu tot cu axul lor si cu rolele aferente. Costa 50 de lei. Daca te intereseaza, fac si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Rampa de ungere nu prea exista in aceste motoare, exista rampa de culbutori insa. Am eu o pereche de culbutori de AWO cu tot cu axul lor si cu rolele aferente. Costa 50 de lei. Daca te intereseaza, fac si poze. Hai cu pozele. Daca nu le vrea sau nu ii trebuie lui, le vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erebus Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Rampa de ungere nu prea exista in aceste motoare, exista rampa de culbutori insa. Am eu o pereche de culbutori de AWO cu tot cu axul lor si cu rolele aferente. Costa 50 de lei. Daca te intereseaza, fac si poze. ok ok astept pozele si facem tranzactia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Pana in uichend fac si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 cateva luni de munca o vara f&%#ta si inca nu sunt gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 cateva luni de munca o vara f&%#ta si inca nu sunt gata Superbe exemplare , felicitari . Eu deja regret ca nu am putut duce la bun sfirsit un proiect asemanator cu un IJ56 dar asta e poate altcineva va reusi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 cateva luni de munca o vara f&%#ta si inca nu sunt gata ca de fabrica....fain si 56-le se integreaza bine in peisaj.......ce misto ar arata astea pe drumurile patriei noastre...cine stie poate pe viitor vor fi mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Incepe sa prinda forma si simsonul meu,daca am timp sper saptamana viitoare sa fie gata. As mai avea nevoie de chederele de aluminiu ce prind pielea in partea de jos a seilor si de un cablu de kilometraj. Atasul sper sa fie proiect pt iarna care vine. Revin cu foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 ok ok astept pozele si facem tranzactia Scuze de intarziere, aici este poza cu culbutorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Incepe sa prinda forma si simsonul meu,daca am timp sper saptamana viitoare sa fie gata.As mai avea nevoie de chederele de aluminiu ce prind pielea in partea de jos a seilor si de un cablu de kilometraj. Atasul sper sa fie proiect pt iarna care vine. Revin cu foto. Cablu de Kilometraj poti lua de la Dany se potriveste de la Nipra. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 (editat) nu cred ca e locul portrivit ptr. intrbarea mea...dar in speranta ca aici intra multi posesori de simson am sa incerc:)......cine are rampa de ungere, seile si suspensiile spare de la un simson AVO???ofer piese de simson sprot la schimb... multumesc pentru intelegere...adresa dea de mail este erebus103@yahoo.com Am postat poza. Astept raspuns... Da sau ba. Editat Octombrie 18, 2009 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Frumoase Simsonuri mai aveti, ati investit multa munca si parale cred, dar dupe cum se vad in poze a meritat munca. Mereu miau placut, cand eram copil eu si cu fratimiu mai mare si el fiind un pasionat de motoare ni se scurgeau ochii dupe ele... FELICITARI. Apropo la Biker bar din Otopeni in curte e un Simson pentru cei interesati merita restaurat e pcat de el nu credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciana Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Am gasit la cineva un Simson, daca va intereseaza astept semne pe PM, intru mai rar pe forum. Asta e singura foto pe care o am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Am gasit la cineva un Simson, daca va intereseaza astept semne pe PM, intru mai rar pe forum.Asta e singura foto pe care o am. buna daciana sunt interesat de motocicletea prezentata de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate