Clasic Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Hai sa mai animam un pic topicul asta . O Simsoneta din asta nu v-ar place ??????? , uitati ce semnalizatoare are , cu astea sigur va vede toti soferii cand semnalizati as calari si io o capra ca asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stro_stutz_83 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 cumpar piese SIMSON AWO TOUREN - aripi fata - spate - furca - ghidon + comenzi - jante - rezervor - chiulasa in concluzie am doar cadrul si motorul PS : cumpar la preturi decente Bafta la cautare de vandut nu vinde nimeni. Caut o furca de Touren de un an si nu am gasit decat de Sport, pe care am si cumparat-o. Oricum inca o data bafta poate ai mai mult noroc decat mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Bafta la cautare de vandut nu vinde nimeni. Caut o furca de Touren de un an si nu am gasit decat de Sport, pe care am si cumparat-o. Oricum inca o data bafta poate ai mai mult noroc decat mine. sport am 2 motociclete complete, asa ca daca o fi nevoie o sa pun si eu pe touren piese de sport, ce sa-i faci asta e treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stro_stutz_83 Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 (editat) sport am 2 motociclete complete, asa ca daca o fi nevoie o sa pun si eu pe touren piese de sport, ce sa-i faci asta e treaba Asa e. Cam greu sa adaptezi mai ales ca trebuie sa schimbi si roata sau mai degraba butucul ca jentile difera intre ele ca dimensiune. Tourenul are janta de 19 si sportul de 18 daca tin bine minte. Ideea e ca se poate dar inseamna bani in plus. Editat Decembrie 23, 2010 de stro_stutz_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 frunos motor...pare si original...felicitari cumparatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Salutare simsonisti ! daca sunt ceva posesori de simsonete sr2 .. sa ma anute daca au ceva nevoie piese .. in curand sper sa scot din garajul unui mos diliu una completa.. de aratat nu arata cine stie ce . dar pare completa ..stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radutu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 salut. avand in vedere ca in luna mai o sa fac 30 de ani ma gandeam sa-mi faca cadou o motocicleta simson cu atas cadou, asa ca am o rugaminte la voi daca se poate, daca stiti pe cineva care vinde un simson cu atas nu conteaza starea avand in vedere ca vreau sa iau una sa o reconditionez.Va multumesc anticipat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 salut. avand in vedere ca in luna mai o sa fac 30 de ani ma gandeam sa-mi faca cadou o motocicleta simson cu atas cadou, asa ca am o rugaminte la voi daca se poate, daca stiti pe cineva care vinde un simson cu atas nu conteaza starea avand in vedere ca vreau sa iau una sa o reconditionez.Va multumesc anticipat astept PM salut, eu am ataj stoye 1 de vanzare in 1000 de eur (pret fix ca acesti bani vreu sa imi iau un m72) si sunt in tratative cu cineva sa iau si awo . ce sa zic un total poate va fi undeva pe la 2000eur +,- ceva eur. Daca te intereseza atajul hai pe mess sa vorbim mai in detaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 salut. avand in vedere ca in luna mai o sa fac 30 de ani ma gandeam sa-mi faca cadou o motocicleta simson cu atas cadou, asa ca am o rugaminte la voi daca se poate, daca stiti pe cineva care vinde un simson cu atas nu conteaza starea avand in vedere ca vreau sa iau una sa o reconditionez.Va multumesc anticipat astept PM salut, eu am ataj stoye 1 de vanzare in 1000 de eur (pret fix ca acesti bani vreu sa imi iau un m72) si sunt in tratative cu cineva sa iau si awo . ce sa zic un total poate va fi undeva pe la 2000eur +,- ceva eur. Daca te intereseza atajul hai pe mess sa vorbim mai in detaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 salut. avand in vedere ca in luna mai o sa fac 30 de ani ma gandeam sa-mi faca cadou o motocicleta simson cu atas cadou, asa ca am o rugaminte la voi daca se poate, daca stiti pe cineva care vinde un simson cu atas nu conteaza starea avand in vedere ca vreau sa iau una sa o reconditionez.Va multumesc anticipat astept PMMesaj completat salut. avand in vedere ca in luna mai o sa fac 30 de ani ma gandeam sa-mi faca cadou o motocicleta simson cu atas , asa ca am o rugaminte la voi daca se poate, daca stiti pe cineva care vinde un simson cu atas nu conteaza starea avand in vedere ca vreau sa o iau una sa o reconditionez.Va multumesc anticipat astept PM in ce suma te intereseaza simson? am eu mai multe simson sport cu nr.vechi sau nr.noi la alegere,le vind numai functionale si complete in proportie de 90%,atas stoye original,panonia sau contrafacut de cooperativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radutu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 ceva mai ieftin nu la 2000 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 salut. avand in vedere ca in luna mai o sa fac 30 de ani ma gandeam sa-mi faca cadou o motocicleta simson cu atas cadou, asa ca am o rugaminte la voi daca se poate, daca stiti pe cineva care vinde un simson cu atas nu conteaza starea avand in vedere ca vreau sa iau una sa o reconditionez.Va multumesc anticipat astept PM uite aici ceva oarecum complet , ci ceva modificari , eu unul zic ca si pretul e ok /index.php?...623848&st=0 asta daca nu tii neaparat sa fie simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 ceva mai ieftin nu la 2000 de euro 1600 lei cu nr noi, plus una de piese , mi se pare un pret rezonabil, chiar daca nu e simson acum depinde si daca te intereseaza si altceva sau doar simson /index.php?...623848&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 caut Âşi eu pt cineva un set de simson sport. cilindru piston segmenti tot.... să fie ok căci motorul va circula pe stradă.... reply pe pm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Salut. Schimb Suzuki GS650G Katana, 1982, 82000 km, + una de rezerva, neinmatriculata, completa, pentru piese, cu un Simson AwoT in stare buna, sau macar recuperabila. Detalii in semnatura. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Salutare. Ma ajutati cu un link sau fisier manual reparatii simson sport? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erc Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 trimite un pm cu o adresa de email si se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 A modificat cineva instalatia electrica la simson S51 ?adica sa treaca de la aprinderea electronica pe magnetou cu platina? daca da ,atunci o intrebare :functioneaza instalatia de lumina doar cu 59(rosu +alb) si 2 (maro) legat? si ce fel de scanteie are bujia?multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Salutare imi poate spune cineva dimensiunile pentru cauciucuri la un simson sport ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Salutare imi poate spune cineva dimensiunile pentru cauciucuri la un simson sport ? multumesc 18/325 merge si 18/350 Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 salut are cineva o schema a motorului de simson sport. am un motor demontat si am impresia ca i mi lipseste un rulment de la axa cu came. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 salut are cineva o schema a motorului de simson sport. am un motor demontat si am impresia ca i mi lipseste un rulment de la axa cu came. multumesc Cauta aici ca ai totul despre motocicleta Simson . http://www.ostmotorrad.de/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Salut tuturor. Ma intereseaza un mecanic de Simson ptr o colaborare. Am un motor demontat bucatzele si vreau sa-l fac brand new. Astept un sms pe 0726 974 121. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erc Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 salut are cineva o schema a motorului de simson sport. am un motor demontat si am impresia ca i mi lipseste un rulment de la axa cu came. multumesc e buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate