balogh_marti Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Recuperare rapida si completa si multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adabisi Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Grabnica n-o sa fie insanatosirea. Deocamdata speram sa fie pentru ca este foarte grav. Doamne ajuta! moroiule.....nu te cunosc,dar daca pot sa te ajut cu ceva....tell me.....bafta! [si,cred ca nu te lasi de motor,nu?] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 moroiule.....nu te cunosc,dar daca pot sa te ajut cu ceva....tell me.....bafta! [si,cred ca nu te lasi de motor,nu?] sint nevoit sa-mi vand zetul 1000 pentru bani de spitalizare si altele. cand ridic motorul accidentat (al sotiei) de la politie, o sa-l vand si pe ala. deci pot spune ca ma las. asta pana-mi voi lua altceva, candva. cine stie cand? Multumesc pentru incurajari. rugati-va sau faceti ce credeti voi ca ar putea ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 oooof nasol ! vinde fiarele alea o data si ne rugam sa se faca bine sotia. Doamne Ajuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adabisi Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 sint nevoit sa-mi vand zetul 1000 pentru bani de spitalizare si altele. cand ridic motorul accidentat (al sotiei) de la politie, o sa-l vand si pe ala. deci pot spune ca ma las. asta pana-mi voi lua altceva, candva. cine stie cand? Multumesc pentru incurajari. rugati-va sau faceti ce credeti voi ca ar putea ajuta. BAFTA MULTA MAN........ sper sa nu mai apuk sa vad asa ceva.......ca mi se taie de tot........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Multa multa sanatate si putere de recuperare sotiei tale. Sa se faca bine cat de repede si fara sechele !!!! Ai grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) Oh, God! Mi s-a incretit pielea! Multa, multa sanatate sotiei tale si recuperare rapida. Daca are permis din 97, eu nu cred ca acest accident o va determina sa renunte.Stiu ca e greu, stiu ca in momentele alea gandesti asa, dar cand iti curge prin vene, te faci bine si calaresti din nou. Unde este la Floreasca, la ce sectie??? Crezi ca putem merge la ea?? Crezi ca i-ar face bine?? Putem ajuta cu ceva??? Poate ca ar fi bine ca adminul, sau moderatorii sa initieze o actiune de strangere de fonduri pentra a ajuta si noi intr-un fel.Nu as vrea sa va vindeti fiarele pentru a trece peste asta. Editat Iunie 7, 2007 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 sanatate multa sotiei subscriu ... daca stii ca te putem ajuta cumva .... daca stii ca ar bucura-o sa venim la spital ... indiferent ce, te rog anunta-ne! inca odata multa sanatate si dea Domnu sa revina cat se poate de repede pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Oh, God! Mi s-a incretit pielea! Multa, multa sanatate sotiei tale si recuperare rapida. Daca are permis din 97, eu nu cred ca acest accident o va determina sa renunte.Stiu ca e greu, stiu ca in momentele alea gandesti asa, dar cand iti curge prin vene, te faci bine si calaresti din nou. Unde este la Floreasca, la ce sectie??? Crezi ca putem merge la ea?? Crezi ca i-ar face bine?? Putem ajuta cu ceva??? Poate ca ar fi bine ca adminul, sau moderatorii sa initieze o actiune de strangere de fonduri pentra a ajuta si noi intr-un fel.Nu as vrea sa va vindeti fiarele pentru a trece peste asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Sanatate maxima si recuperare rapida! In afara de a ne ruga, ce putem face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) Am cunoscuto pe sotia ta in cele maî grele momente din viata ei si pot spune ca este o luptatoare ,intamplarea a facut sa ma aflu langa ea cand a sosit la floreasca si am stat pat langa pat cca 20 min eu find internat am intrebat medici seara la vizita cum se mai simte mi au spus ca tocmai ce au iesit din operatie si ce a fost mai greu a trecut si timpul le va rezolva pe toate Dumnezeu sa va ajute eu din pacate sunt imobilizat la pat dar daca ai nevoie de ceva nu ezita et 1 rez 6 sau 0742013590 adi Editat Iunie 7, 2007 de neo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Ii urez multa sanatate. O singura intrebare am, de ce zici ca ai nevoie de bani pentru spitalizare din moment ce se afla la spitalul de urgente? Nici ea nici tu nu sunteti angajati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Off topic dami voie sa raspund eu la intrebarea de mai sus spagi proteze etc nu le platesc asigurarile on topic multa sanatate si putere sa va dea Dumnezeu sa treceti peste toate greutatile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 sint nevoit sa-mi vand zetul 1000 pentru bani de spitalizare si altele. cand ridic motorul accidentat (al sotiei) de la politie, o sa-l vand si pe ala. deci pot spune ca ma las. asta pana-mi voi lua altceva, candva. cine stie cand? Multumesc pentru incurajari. rugati-va sau faceti ce credeti voi ca ar putea ajuta. Insanatosire grabnica si multa sanatate!! Tine-ne si pe noi la curent cu starea ei de sanatate...Personal ma rog sa se faca bine repede... sanatate multa sotiei subscriu ... daca stii ca te putem ajuta cumva .... daca stii ca ar bucura-o sa venim la spital ... indiferent ce, te rog anunta-ne! inca odata multa sanatate si dea Domnu sa revina cat se poate de repede pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnnyD Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Insanatosire rapida si multa sanatate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Messner Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Multa sanatate sotiei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Sunt curios cum arata casca .. multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Multa sanatate sotiei si putere de a trece peste. Daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ni-l ceri la toti! Vom face ce vom putea... Stiu ca pare aiurea dar sunt curioasa ce viteza avea, ce echipament... poate invata si altii... Inca o data multa, multa sanatate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burton Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 (editat) Grabnica n-o sa fie insanatosirea. Deocamdata speram sa fie pentru ca este foarte grav. Doamne ajuta! Man ii doresc insanatosire grabnica si multa putere si incredere in sansele de vindecare,care sper ca va fi foarte rapida.Imi inchipui prin ce treci si tu...e groaznic,dar trebuie sa fii alaturi de ea cred ca sprijinul tau mai ales moral este hotarator. Editat Iunie 10, 2007 de burton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Lasa un numar de cont, sunt convins ca fiecare dintre noi va incerca sa ajute cum poate. Suntem alaturi de tine si sotia ta. Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu_ZX9R Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Multa sanatate si insanatosire grabnica si cu cat mai putine urmari secundare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Am cunoscuto pe sotia ta in cele maî grele momente din viata ei si pot spune ca este o luptatoare ,intamplarea a facut sa ma aflu langa ea cand a sosit la floreasca si am stat pat langa pat cca 20 min eu find internat am intrebat medici seara la vizita cum se mai simte mi au spus ca tocmai ce au iesit din operatie si ce a fost mai greu a trecut si timpul le va rezolva pe toate Dumnezeu sa va ajute eu din pacate sunt imobilizat la pat dar daca ai nevoie de ceva nu ezita et 1 rez 6 sau 0742013590 adi Dumnezeuleeee!!!! Tu ce ai patit??? Ai nevoie de ceva??? Mai ales ca esti imobilizat... Multa, multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placid Demon Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Multa sanatate, insanatosire grabnica si mai ales fara urmari !!!! Un accident cu ghinion 100% si fara incalcare de reguli. Mergeti cu atentie !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Imi pare tare rau sa aud ce s-a intamplat! Cum zicea si Bea sunt de parere ca ar trebui sa ajutam si noi, am mai facut-o cu totii si in alte cazuri, fiecare cu cat a avut si cu ce a putut! Daca are cineva mai mult timp sa se ocupe si sa spuna unde,cum. Multa sanatate! Si sa aveti si un car de noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Mare ghinion. Insanatosire grabnica si tot norocu din lume. Cred ca ar fi o idee buna sa pui un post catre ADMINISTRATOR sa faca un banner si tu sa deschizi un cont unde sa te ajutam cu bani pentru asta, fiecare cum si cat poate. Nu vinde motoretele, ca daca vrei sa le dai repede risti sa le dai mult sub pretul pietii, si sigur o sa iti para rau mai incolo. Sper din toata inima sa se faca bine, si sa nu va lasati de motociclism dupa evenimentu asta urat. PS. eu ma tot chinui sa o conving pe nevasta-mea sa mearga la scoala de soferi pentru A, da ea inca nu se lasa convinsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate