Sari la conținut

Accident Mortal


nickradu2005
 Share

Postări Recomandate

Vreau si eu pozele! Rog adminul sa imi de-a un pm sau cine le are!!

99 User(s) are reading this topic (63 Guests and 1 Anonymous Users)

Si altii sunt curiosi. Oare cati invata?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 416
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pasageru la iml craniu despicat la spate, alex conducatoru motorului coma de gradu 3 , mandibula rupta , mana in ghips si plaman perforat , rog admini sa ma lase sa pun pozele

baiatul din poza d mai sus este frisca...sau din pacate...a fost... :scratch: :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"UN ELEV MORT ÂŞI ALTUL RĂNIT ÎNTR-UN ACCIDENT LA LICEU

 

BucureÂşti. Un elev a murit Âşi altul a fost grav rănit într-un accident rutier petrecut în jurul orei 10.30 în apropierea Grupului ÂŞcolar Dacia. Doi elevi ai Grupului ÂŞcolar Dacia, care se aflau pe o motocicletă, au acroÂşat un bărbat de 31 de ani, care se deplasa cu scuterul pe str. Caporal Grigore Marin, din cartierul bucureÂştean Berceni. Unul dintre elevii de pe motocicletă a decedat, la fel ca Âşi conducătorul scuterului. Cel de-al doilea elev se află internat la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Bagdasar”. Accidentul aduce însă în actualitate două probleme mai vechi: copiii erau în pauza mare, deci se aflau în timpul orelor Âşi nu ar fi avut voie să părăsească incinta Âşcolii, iar ambulanța a sosit la locul tragediei după 45 de minute. Inspectorul general Âşcolar al Municipiului BucureÂşti, Cristian Alexandrescu, a declarat că este posibil ca elevii implicați în accidentul rutier care a avut loc în apropierea Grupului ÂŞcolar Dacia din cartierul Berceni să se fi aflat, în acel moment, în pauza mare, care are o durată de 20 de minute.

 

Potrivit martorilor, cei doi tineri au mai trăit încă 15-20 de minute după momentul impactului, dar ambulanța a sosit prea târziu pentru ei.

 

Copiii cu vârste de 16-17 ani nu sunt conÂştienți de pericolul pe care-l reprezintă mersul cu scuterul, mulți neavând o experiență în condus, susține inspector pe probleme de imagine al Inspectoratului ÂŞcolar al Municipiului BucureÂşti, Marian Banu. Potrivit acestuia, „există scutere care ating viteza Âşi de 80 km/h, iar pentru un copil de 16 ani este teribilismul vârstei”. El a precizat că unul dintre elevii de pe motocicleta implicată joi într-un accident era în practică, celălalt fiind prezent la două ore de curs. „Nu se poate spune exact dacă chiulea sau nu, întrucât erau în pauza mare când s-a petrecut accidentul”, a spus Marian Banu.

 

Ceea ce este cert este că Âşcoala nu mai este un loc sigur pentru elevi. În urmă cu trei săptămâni, un alt incident cutremurător avea loc în altă Âşcoală din Suceava. Un elev de clasa a VIII-a a fost omorât în bătaie de niÂşte colegi.

 

Antena3.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Care dintre noi o sa moara urmatorul?

Daca se mentine in ritmul asta in 2 saptamani nu o sa mai fie nimeni pe forum, ori decedati ori scarbiti de ce se intampla pe strazi....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cunosc zona, dar cateva intrebari pot sa-mi pun...be baza a ce am inteles pana acum.

O stada dintr-un cartier bucurestean...

O strada prin fata unui liceu bucurestean...

O strada nu foarte circulata (adica nu bulevard)...

Un motociclist in linie dreapta cu o viteza oarecare, dar apreciata ca depasea cu mult limita legala pt oras..

La liceu era pauza dintre ore...

In aceasta stada, da alta strada, posibil mai micuta..

Normal, probabil ca in zona unui liceu sau scoli, in timpul pauzei, orice sofer sau motociclist constient conduce mai prudent..mai ales daca este intre blocuri..(presupun, nu stiu exact locatia)

daca motocicleta aceasta venea tare, si din lateral aparea o masina... criminal era "conservarul".. idiotul care nu s-a asigurat .. cu toate ca prin cartriere e greu sa iesi dintr-o starda laterala din cauza masinilor parcate.. de aceea se merge si mai incet..

Dar din lateral apare un scuterist... ce are ghinionul sa nu faca calculul ca pe strada acea cineva vroia sa se dea mare... mult prea mare..

Probabil ca daca motocicleta circula normal.. scuteristul nu aparea asa "brusc in fata" sau daca aparea era cat de cat evitat.. dar la peste 100 ce sa mai eviti...

Daca circula cu viteza legala.. chiar si in cazul unui accident altfel ar fi stat situatia acum.. maini rupte, picioare rupte dar in viata.. (o presupunere)

 

Sunt multe de spus.. dar ma opresc aici..

 

Pacat de nevinovati (aici intra si scuteristul)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP doar pasagerului...inconstient...pentru pilot si scuterist...no comment aman2 au fost de vina.

 

La viteza aia probabil ca nici nu putea sa vada scuteristul ghiuleaua ce venea spre el. Asa ca nu stiu care este mai vinovat, scuteristul sau pilotul motocicletei. Eu tind sa cred ca mai degraba motociclistul. Gandeste-te ca cel de pe motocicleta se deplaseaza cu aproape 42 de metrii pe secunda.

Oricum, RIP pt cei doi si sa speram ca pilotul se va putea reface. Lectia sunt sigur ca si-a invatat-o.

 

RIP scuteristului! Sa mori fara sa ai nici o vina :)

:)

 

CUM SA TE ASIGURI IN ORAS CONTRA UNUIA CARE VINA CU "100-150"?!!?!? CUM?!!?!?

Imi pare rau, o fi fost prietenul tau, dar a fost un criminal. Viteza mare in oras cu un pasager fara echipament. Imi pare rau de siferinta pe care a lasat-o un urma rudelor scuteristului si rudelor lui.

Mai terminati-va cu toate sensibilismele astea: poate avea viteza mare, cam inconstient.

 

Luati in puii mei o atitudine mai dura: A FOST UN CRIMINAL!! NU FACETI SI RESTUL CA EL!!! NU AM CHEF SA FIU OMORAT EU SAU CINEVA APROPIAT DE UN IDIOT CARE VREA SA IMPRESIONEZE!!!!

:scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:scratch: INCONSTIENT, asta e cuvantul, singurul care merita scris.

 

p.s. trebuiau lasate pozele, cum au intrat colegii zmeului sa-si dea cu parerea asa mai intra sigur si alti viitori GhostRider-i si pozele sigur i-ar ajuta pe unii sa se calmeze, pana nu-i prea tarziu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-l auzi fiule, decat cand e prea tarziu! si o spune unu care conduce moto zi de zi. ma mai trezesc cateodata cu cate un coleg in spate, care acu o fractiune de secunda nu era. noroc ca ma uit de doua ori in oglinda tocmai ca sa nu inchid cuiva mai firoscos traseul.

 

Man nu am carnet , ce e drept ! Dar am ochi si ureki ! knd auzi k un kawa vine d l 150 d metri cu +100 km/h krdma k il auzi ! Nu krd k nu-l auzi ! Si in plus te uiti , il vezi k are viteza si tot te bagi in fata lui si ii tai fata ?

A murit pasageru motorului , soferu motorului e in spital cu picioarele rupte , si soferul scuterului tot la fel , decedat ! Alex(soferul scuterului avea carnet) si presupun k si cel al scuterului ptr k era inmatriculat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marea majoritate a colegilor din DACIA nu prea stiu ce sunt alea motoare...mai mult de fite...scutere si alte porcarii...nu prea sunt pasionati in adevaratul sens al cuvantului acolo...de aia s-a ajuns la asa ceva...cu toate ca drumul o permite...multi se aventureaza pe acolo si sunt obligati sa franeze la limita...mai vezi cate un baietas cu ATV si cam atat...azi chiar am fost uimit sa vad kawa in fata portii...imi pare nespus de rau pentru ei...motociclistul se putea bucura mai mult de bijuteria pe care o avea daca nu alerga cu viteza mare...mai mare decat putea controla...la fel cum s-a intamplat si cu baietii cu Cayenne din constanta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar acum a fost pe PRO-tv ... incredibil !

 

mi sa ridicat paru pe maini :scratch: :)

 

 

P.S. toti ii dau dreptate motociclistului .... cum, se poate unu cu motoru sa fi gresit, si ceva copii cu scuteru nu?

eu am inteles ca nu era nici un semn de circulatie prezent acolo... deci se aplica prioritatea de dreapta. asa au zis la tv...

cei cu scoterul veneau din dreapta! ....

Editat de anndreii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O mica adaugire...

Cei de la pro tv spun ca nu erau indicatoare in zona.. deci se aplica prioritatea de dreapta.. si ca rezulta ca scuterul ar fi putut avea prioritate..

 

Nu cunosc zona...asa ca nu stiu..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cica acest Alexandru a vrut sa evite un pieton dupa trotuar si de asta s-a ciocnic cu scuterul....asa a zis la tv....dar nush ce legatura acea Alexandru cu trotuarul la 200 km\h...km reali....oricum ii va avea pe constiinta...va avea traume psihice si fizice....si un dosar penal....dar din pacate a obtinut toate astea deoarece a mai luat 2 ingeri de printre noi....Dumnezeu sa-i ierte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...