Sari la conținut

Bercenarii


tilik
 Share

Postări Recomandate

Mai RIder,daca tu ai o problema,vino si discuta cu noi laolalta!Oamenii astia ne gazduiesc aici gratuit,haide sa ramanem civilizati si sa nu le umplem serverul cu nimicuri! :)

 

La afirmatia lui Alex,in legatura cu escorta,a fost tot un mishto,care de data asta nu l-ai inteles tu!

Si tind sa-i dau dreptate,tinand cont de pretentiile voastre saptamanale!N-as vrea sa intru in mai multe amanunte acum! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi place ca ma faci copil, dar eu nu fac crize cand nu vine grupu sa ma ia de la scoala :)

Nu iti impune nimeni cu cine sa faca scoala, doar ca nu iti inchipuii ca ne intalnim ca sa venim la ilioara special pentru voi.

Tu esti ala care se comporta aiurea, si asculta de vorba aia "cand 3 iti zic ca esti beat, te duci si te culci".

 

Nu fac crize doar mi-a lasat un gust amar faza. Daca era altul in ipostaza si in locul meu ... fi sigur ca ma duceam dupa el fara sa mai stau pe ganduri. Mai ales daca stiam ca e cineva cui ii place sa mearga in grup si in afara orasului. Dar asta sunt eu, asta e mentalitatea mea, nu poti cere sa fie toti la fel.

 

Cat despre faza cu betia .... nu beau asa ca daca cineva imi zice ca sunt beat il fac nebun :cheers:

 

Hai sa o lasam asa incurcata. Daca nu va convine sa mai vin la intalniri nu mai vin si gata.

Editat de Ducati_RIder
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

chiar nu e frumos sa va certatzi pe forum mai bine la o bere sa va racoritzi putzin! :)

aici ai dreptate....Sorin, vii si tu cu noi?sau vreai sa te ocolim in continuare...ca eu am obosit de atata ocol. :cheers:

Editat de dya
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand nu eu am deschis discutie despre vineri, dar asta mai putin conteaza. Ideea intalnirii de vineri era despre cei care nu fac nimic in weekend si vor sa mearga la o plimbare. Asta e toata chestia

 

Eu zic ca toata CHESTIA asta care se discuta pe forum nu isi are rostul. Daca tineti neaparat sa dezbatem problema asta, hai sa ne intalnim undeva si vorbim face to face.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Diseara voi fi la MAC dupa ora 7. Cine are ceva de spus sa vina si sa imi spuna, care nu "ma vad bine" iar ii rog sa vina sa imi spuna in fata, sa nu stea ca babele la coltu blocului si sa sosoteasca cu unii sau altii si sa arunce cu barfe. Cine vine de dragu plimbarii e binevenit. Vreau sa mergem la o plimbare (stabilim unde mergem). Hai o zi buna tuturor. :)

Editat de Ducati_RIder
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce-aveti, mah, va mananca pielea?? Eu stau chircit in pat ca fac maselele misto de mine, am reactii adverse de la un medicament care nici macar nu m-a ajutat sa scap de durerile de masele, si voi va certati pentru ASTA?? Dati dracu' un telefon, si nu va mai stricati unu' altuia jucariile, ca nu mai sunteti copii!!

 

Sunt sigur ca n-ar fi murit Laur si Dya daca le-ati fi spus "Bai, e cald rau, nu mai trecem pana acolo, ne gasiti la terasa cutare daca vreti sa bem un suc!".. In aceeasi ordine de idei, sunt sigur ca s-ar fi gasit unu'-doi cu ceva mai mult chef de plimbarica, care sa treaca pana la ei, si sa vina impreuna.. intr-adevar, sunt supozitii, dar nu va mai certati pentru chestii atat de triviale!!

 

Off-topic (se pare): m-au sunat de la banca, ma duc sa ridic banu'!! :cheers: Ma fuck in toate durerile din lume, nimic nu ma va opri de la asta.. :cheers:

:)

John

 

LE: Si dupa ce voi avea motor si permis, nu voi fi legat de voi.. ne vedem, mergem sa bem un suc, mergem sa ne plimbam.. Daca n-am chef, sau nu ma simt bine, sau altceva, n-o sa ezit sa va spun sa va duceti fara mine.. E okay sa ne vedem din cand in cand, dar asta nu inseamna ca e cineva obligat/a sa faca ceva anume pentru "grup".. Sau ca, gata, suntem bercenari, suntem frati..

 

Eu am fost mai intotdeauna "Lone Wolf", dar asta nu inseamna ca nu voi veni cu voi la plimbari.. Insa cine stramba din nas ca nu vin la fiecare intalnire, sau ca trec pe-acolo doar sa va salut, n-are decat sa treaca singur/a peste asta.. Nu sunt un "inadaptat", nu caut sa fac nota discordanta, dar pentru mine motociclismul este o pasiune, in sensul ca ma leaga de motorul meu.. nu de ale celorlalti, sau de activitatile de "grup"..

Editat de Just_John
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai ca acum ma superi pe mine prin ceea ce afirmi....te-as ruga sa nu te mai tot legi de niste lucruri care de fapt nu te privesc pe tine direct,cum ar fi scoala.Nu a cerut nimeni sa vii tu special sa ne iei asa cum si atunci cand am fost sa o luam pe prietena ta de acasa, am facut-o de dragul plimbarii si nicidecum "special"

si cat despre cine a venit cu ideea mutarii intalnirii,inainte sa faci o afirmatie,documenteaza-te si pe urma

sa vii cu post-uri de acest fel.

Te-as ruga deci sa inchei subiectul asta pentru ca formularile lasa de dorit.....

 

numai bine

 

Am vrut sa ma duc singur sa o iau, nu v-am impus niciodata, nici nu m-as fi plans daca n-as fi fost insotit.

Am incheiat discutia pe forum, daca vreti vorbim joi la intalnire, eu am treaba asta seara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Diseara voi fi la MAC dupa ora 7. Cine are ceva de spus sa vina si sa imi spuna, care nu "ma vad bine" iar ii rog sa vina sa imi spuna in fata, sa nu stea ca babele la coltu blocului si sa sosoteasca cu unii sau altii si sa arunce cu barfe. Cine vinde de dragu plimbarii e binevenit. Vreau sa mergem la o plimbare (stabilim unde mergem). Hai o zi buna tuturor. :cheers:

CARE ESTE FAZA????

eu nu am putut veni ieri !! dar ne vedem azi??? sa intzeleg dupa 7 la mc.brinkoveanu ??? CEVA GEN ??? :cheers: :crack: :drink:

da/nu??? :)

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Diseara voi fi la MAC dupa ora 7. Cine are ceva de spus sa vina si sa imi spuna, care nu "ma vad bine" iar ii rog sa vina sa imi spuna in fata, sa nu stea ca babele la coltu blocului si sa sosoteasca cu unii sau altii si sa arunce cu barfe. Cine vinde de dragu plimbarii e binevenit. Vreau sa mergem la o plimbare (stabilim unde mergem). Hai o zi buna tuturor. :)

 

 

Cativa dintre noi vom pleca la mare mai pe seara,ati fost si voi doi invitati aseara,de mine prin telefon!

Deci,retine,cei care vor avea ceva sa-ti spuna,o vor face la intalnirile obisnuite de miercuri sau joi!

Daca va ramane o intalnire sa iesiti la o plimbare,le urez celorlati distractie placuta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

offf ... schimbare de planuri. Din pacate nu voi fi prezent la MAC azi. Ramane pe saptamana viitoare. Va cer scuze pt invitatie ... deasemenea imi pare rau pt discutia in contradictoriu ... oricum astept comentariile celor care nu le convine. Asfalt cat mai uscat tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CARE ESTE FAZA????

eu nu am putut veni ieri !! dar ne vedem azi??? sa intzeleg dupa 7 la mc.brinkoveanu ??? CEVA GEN ??? :bier: :lool: :lol:

da/nu??? :)

:cheers:

:cheers:

:cheers:

lolllll care vii diseara !!!! again ???? :alcy:

well ??? :drink:

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

offf ... schimbare de planuri. Din pacate nu voi fi prezent la MAC azi. Ramane pe saptamana viitoare. Va cer scuze pt invitatie ... deasemenea imi pare rau pt discutia in contradictoriu ... oricum astept comentariile celor care nu le convine. Asfalt cat mai uscat tuturor!

 

Salut baieti!

Sunt mic si nou printre voi, asa ca nu are rost sa imi dau si eu (asa cum au facut si altii) cu pererea despre divergentele dintre voi.

Pe de alta parte, daca nu ar fii in "gasca" ( in care sper sa ma integrez si eu cu timpul) persoane rabdatoare si intelegatoare, cred ca nici nu as apuca sa pornesc motobrishka. :crack:

 

Pe de alta parte, din pacate nu pot ajunge la 7 la mac, dar pot veni mai tarziu dupa cei care pleaca la o tura lenta... :bier:

 

P.S.1 : Un apel la 0721217269 pentru a va localiza.

P.S.2 : Viata scurta. In orice moment putem fi cu unul mai putin. Nu cred ca merita sa ne despartim certati... :lool:

 

:cheers:

Eu imi mentin ideea... : :cheers: Daca nu se depaseste prea des 90km/h poate ma inscriu si eu la un transfagarasan

 

:drink: Kytynel = 1 motor ( 2 pers ) :cheers:

 

 

Mai revin cu o rectificare.

Inscrierea este valabila pentru Transfagarasan, in conditiile in care sunteti dispusi sa faceti pauzemai dese pe drum, ca sa va ajung si eu din urma... :)

 

Salutare tuturor ! :alcy:

 

Baieti, din discutia de aseara daca am inteles bine se pregateste un Trasfagarasan pe 4-5 august.

Am mai vazut unul cu plecare maine...

Ma elucideaza si pe mine cineva ? Please...!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

kytynel-plecarea e pe 4 august

reactualizarea listei:

 

Mishu,Cami,Stan,Olivia (1 motor + 1 duba)

tilik sau Adrian (cum vreti voi) - 1 motor deocamdata

betzigash x 2 (1 motor)

Alex poate x 2 (1 bandit)

kytynel x 2 (1 motor)

 

hai nu va sfiiti si treceti-va odata pe lista ca se termina invitatiile.... :)

 

PS: despre certuri...ma abtin...cu greu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut pe toata lumea! Citesc cu amaraciune in suflet ceea ce se intimpla aici. Oare alta treba nu avem, decit sa ne certam inutil, propun urmatoarele: 1) Nu cred ca intre noi isi au locul mistourile. 2)probabil ca intilnirile de joi nu sunt cea mai buna solutie dar se poate schimba ziua prin dialog si eventual un vot. 3) De multe ori nu am putut veni joi dar Simbata ,Duminica am dorit o plimbare si nu am gasit pe nimeni disponibil,propun ca cei dornici de plimbare in week end sa se adune la MC la o anumita ora unde sa hotarasca unde merg si sa plece atunci de acolo.Nu vad necesar sa ne jignim dar democratic ar fi sa-i ascultam pe toti si sa supunem la vot. O alta chestie vad ca se vorbeste de cei noi si cei vechi.Nu mi se pare normal toti suntem egali. miine poimiine se v-a vorbi de cei cu ochii caprui sau cei cu 46 la bocanci.As dori ca toata lumea sa se simta bine sa nu apara frictiuni si dusmanii si nici pretentii exagerate. Drum bun celor ce pleaca pe Transfagarasan si dorim cit mai multe poze.Asfalt uscat tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai baieti si fete eu cred ca nu are rost ( asa cum a zis si Sorin sa umplem forumul asta cu "problemele" noastre).Dar acum incalc chiar eu regula si vreau sa va spun ca ieri nu mi-a cazut nici mie bine deoarece am observat ca nu exista totusi o legatura mai stransa intre noi , si ma refer la faptul ca in momentul in care Laur m-a sunat pe mine si mi-a zis de faptul ca vrea sa mergem dupa el la Ilioara , eu i-am zis sa vedem ce decizie ia tot grupul , la care grupul a fost dezinteresat total in a oferi vre-o explicatie. Sa nu interlegeti ca sunt avocatul lui Laur , din contra eu consider ca el s-a suparat degeaba la faza asta deoarece noi eram cei prezenti la intalnire iar el lipsea(si Dya). Ceea ce nu mi-a placut mie, a fost ca nu i-am oferit o explicatie(o decizie luata de tot grupul). La momentul in care eu am intrebat ce sa ii spun lui Laur la telefon toata lumea se dadea ranita , grabita si altele. Si pentru toate astea cred ca suntem vinovati toti deoarece stam cam prost la capitolul comunicare. Daca vrem sa fim totusi un grup mai compact si mai organizat ar trebui sa punem in discutie la intalnirile noastre si probleme de organizare. Asta doar , daca se doreste asa ceva bineinteles.Eu unul + Klaus cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Sorin si cu Adi stiu despre ce este vorba. Ma refer la faptul ca asa este normal sa ne comportam toti in acest grup si sa nu ne vedem doar de interesele noastre. Cred ca nu v-am plictisit cu vorbele asa ca va urez distractie placuta celor care ati plecat la mare (si celorlalti weekend placut) si astept sa vorbim si despre lucrurile mai sus amintite pe la intalniri.

 

Am uitat ceva si anume ca ceea ce am facut noi ieri nu a fost plimbare in grup.Nici mie nu prea imi place sa merg incet dar trebuie sa tinem cont si de altii care nu se pot tine dupa noi , astia care bagam gaz mai mult. Asa ca propun sa va limitati motoarele in ziua intalnirii si sa formam un grup totusi cand mai mergem la plimbare.

 

 

Sa ne auzim cu bine :cheers: :) :drink: si fara :crack: :cheers: :cheers:

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am uitat ceva si anume ca ceea ce am facut noi ieri nu a fost plimbare in grup.Nici mie nu prea imi place sa merg incet dar trebuie sa tinem cont si de altii care nu se pot tine dupa noi , astia care bagam gaz mai mult. Asa ca propun sa va limitati motoarele in ziua intalnirii si sa formam un grup totusi cand mai mergem la plimbare.

Sa ne auzim cu bine :cheers: :cheers: :lol: si fara :bier: :crack: :drink:

 

 

Noi cei ce va tinem pe loc cu supermotoarele noastre va multumim nespus. Si va ramanem indatorati si dupa ce vom avea si noi motociclete. :lool:

 

Dar pana atunci... sau nu va mai :alcy: ... sau nu va mai :)

 

Sau ar mai fi o varianta... :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa imi spun si eu parerea, ca unu care nu este nici vechi, dar nici nou...si care are cunostinta de problemele ce mocnesc in acest grup si care are si curajul sa spuna lucrurilor pe nume.

 

Precizez dinainte ca eu nu sunt unul care sa ia decizii, eu merg cu grupul, si ce vor toti, aia fac si eu...nu imi pasa unde si cum, pentru ca eu vin sa ma plimb in sleahta, ca daca vreau sa ma duc in X loc, ma sui pe motor, iau o gagica si am plecat....si merg si mai tare, si mai incet, merg cu vrea muschiu meu. Am precizat asta ca nu fiu inteles gresit.

 

1. Cu tot respectul si cu toata simpatia ce i-o port lui Laur, greseste fata de grup pentru ca vrea ca majoritatea actiunilor se invarta in jurul lui. De 2 ori am fost de fata cand mai multi din grup au zis hai in locul x, si Laur a spus ca lui nu ii place..OK, nu s-a mai mers acolo. Mi se pare la fel de colegial din partea lui ca a 3-a oara sa se supuna si el dorintei altora, chiar daca nu ii place...Daca nu ne place la toti intr-un loc, mergem azi acolo unde vrea x, data viitoare dincolo unde vrea y , si tot asa pana ii multumim pe toti.

2. La faza cu mersul la Ilioara iar te-ai suparat (sau dezamagit) degeaba....Ca o parabola asa...daca se pleaca pe Transfagarasean...si vin eu si zic ...hai sa o luam pe la Constanta, ca tre sa ma vad cu un prieten sa ii dau un abtibild...e cam aiurea, nu??? Daca tot vorbiti la telefon mereu, poti foarte usor sa suni pe unul dintre membrii si sa intrebi pe unde sunt in momentul in care ai terminat la Ilioara, si sa ne prinzi din urma...stiu ca ai putea :) Gandeste-te ca intalnirea e la ora 19:00 si se asteapta uneori pana la ora 20:00 dupa care daca venim la Ilioara se face 21:0 cel putin....pana plecam de acolo....deja ne plimbam noaptea.... iar la 22:00 plecam de la suc/bere/limonda catre case pentru ca urmeaza o zi de munca.

 

Si aici vine si partea finala a postului meu: eu am fost cu propunerea sa ne vedem SI vinerea, NU DOAR VINEREA, asta pentru cei care nu pot sa ajunga joi, sau pentru cei care mai au chef de plimbare. Dar nu am sa mai propun pentru ca vad ca a fost inteleasa aiurea....si oricum nu sunt multi doritori...

 

Bafta si asfalt uscat.

Editat de AllexxM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru plimbari si iesiri vineri/sambata/duminica nu trebuie sa ne intalnim pe la mac. De aia avem mobilele si id-urile de yahoo listate la inceput. Eu am ramas in Bucuresti weekendu asta. Am niste probleme mici de rezolvat, dar in rest sunt liber.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

kytynel-plecarea e pe 4 august

reactualizarea listei:

 

Mishu,Cami,Stan,Olivia (1 motor + 1 duba)

tilik sau Adrian (cum vreti voi) - 1 motor deocamdata

betzigash x 2 (1 motor)

Alex poate x 2 (1 bandit)

kytynel x 2 (1 motor)

 

hai nu va sfiiti si treceti-va odata pe lista ca se termina invitatiile.... :cheers:

 

PS: despre certuri...ma abtin...cu greu

:cheers: cred ca vin si eu !!! dar mai este pina 3-4 !! pe 1 dau de carnet !!! asa ca.... :cheers:

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers:

Salut baieti !

:cheers:

Ca sa fiu sincer si direct, cred ca o sa va dezamagesc...

:crack:

Nu cred ca o sa merg pe Transfagarasan. Motivul este simplu : :) :cheers: Nu pot merge mai repede de 90km/h si ca atare nu vreau sa va tin pe loc. Nu vreau sa va chinui. Regret, dar este un adevar sumbru... :drink:

Ar mai fi o solutie daca gasesc sa inchiriez un cal de undeva... :alcy:

Nu stiu ce sa mai zic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Vroiam sa zic salut baieti dar mi-am dat seama ca sunt si fete care citesc aici :) asa ca salut baieti si fete.

Tocmai ce am venit de la mare.

Dupa cum v-am promis am descarcat pozele si le-am pus pe ftp.

adresa este ftp://86.106.91.81

un: bercenar

pass: 14all

 

ca si un teaser va pun o poza aici

post-16479-1185125831_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor !

 

Frumoase poze. Speram sa aparem in ele cat mai multi dintre noi de - acum incolo... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...