Sari la conținut

Bercenarii


tilik
 Share

Postări Recomandate

Oameni buni, treaba este clara. Eu vad in felul urmator, rezolvarea situatiei.Joi se intilnesc cei ce pot veni la acea ora si in acea zi. Multi merg la scoala, la munca ,sunt prea obositi ,este timpul prea scurt pentru un traseu mai mare.Unii nu vor sa conduca noaptea ,nu le place. Eu am propus o alta intilnire pentru a fi mai odihniti Simbata, deoarece Duminica suntem liberi.Nici o intilnire nu este obligatorie si fiecare merge cind vrea si cu cine vrea, dar daca poate veni intr-una din aceste zile, sa mai schimbam cite o impresie si sa ne plimbam este OK din punctul meu de vedere.Simbata se pot face plimbari mai lungi, medii cu terasa, sau fara. Este si mai mult timp si nu ne grabeste numeni plus ca a doua zi suntem liberi, putem sta cit vrem seara daca este misto vremea.Aseara as mai fi stat, dar mergeam la munca si eram si un pic obosit .Asta este avantajul plimbarii in Week end.Lasti frictiunile si votati aici, acum daca va convine propunerea mea cu ora de intilnire ora 9 simbata la MC si ora de joi aceeasi adica 19. Incep eu votu: sunt pentru acest program. Fiecare votati cum doriti si ca termen limita daca sunteti de acord, cei care intrati pina atunci, as zice miercuri ora 24 pentru a da posibilitatea si celor plecati sa voteze.Dupa ce s-au adunat voturile, comentam ori joi ori pe net. In restul acestor zile fiecare este pe barba lui, face ce vrea muschii lui si daca omul are treba chiar si in aceste zile treaba lui.Suntem citiva care ne vom intilni oricum, mai ales ca suntem din ce in ce mai multi si se vor gasi tot mereu amatori.Cu asta am incheiat, sper sa fi fost la obiect, daca cineva le vede altfel, il ascultam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma scuzati va rog ... nu am inteles exact ... citez : "Eu am propus o alta intilnire pentru a fi mai odihniti Simbata, deoarece Duminica suntem liberi."

Lasand asta la o parte, parerea mea este ca in momentul in care vor fi doua zile de intalnire in mod automat vor fi doua grupuri, bercenarii si bercenarii.

Cred ca cel mai bine ar trebui sa votam o zi si o ora care convine fiecaruia, urmand ca majoritatea sa decida.

Cat despre discutiile cu cei ce vor sa se plimbe mai mult in detrimentul celor care vor sa socializeze mai mult (n.r. baruri, terase etc) nu voi comenta decat atat : fiecare sa vina cu o propunere de traseu pentru ziua intalnirii. Ordinea postarii propunerilor sa fie si ordinea infaptuirii lor. Si in acest fel toata lumea va fi multumita, zic eu. :burnout:

 

:hurt:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si marmota invelea ciocolata in staniol.......

 

Cine a inteles la ce m-am referit mai sus, bine, cine nu...sa considere ca sunt un pic tacanit si imi ies cuvinte pe gura fara sa ma pot controla.

 

In alta ordine de idei, intre intalnirea de joi si cea de sambata...media pica tot vineri :burnout: . Sincer, propunerea cu 2 intalniri vad ca nu pica bine nimanui, s-a mai discutat si s-a lasat in aer. M-am uitat si pe la alte comunitati bucurestene, (adica doar la cei din dr. taberei) si am vazut ca ei se intalnesc vinerea, tot la 19. Stabiliti voi ce vreti, ca eu unul vin cand vreti, mi-e egal...Eu oricum imi fac programul singur, deci pot oricand (evident, vor fi momente in care o sa am si eu treaba si nu o sa pot veni).

 

Ducati_rider, de acord cu plimbarea mai lunga in detrimentul teraselor, insa nu uita ca sunt unii care nu se plimba deloc, se intalnesc, vorbesc si pleaca acasa in directii diferite...si tot grupuri se numesc si aia...Cat despre ritmul plimbarii, depinde mult si de pilot si de motorul acestuia...Ca de mers in oras suntem satui...iar pe autorstrada cat se pot tine dupa tine sau dupa mine???? Dupa 200 deja numai sportivele ami fac fata...Asa ca trebuie gasit si un traseu bun dar si un ritm adecvat. (ca nici mie nu imi place sa merg cu 80 km/h si sa imi stea motorul la 100 de grade sa imi fiarba ouale)

Un exemplu e "marea" intalnire de la Arc..unde se reunesc grupurile de cartier mai nou. Inainte stiu ca se intalneau motoristii vechi si isi faceau prieteni noi (asta era scopul), dar am vazut ca e o moda acum sa fii mai motociclist decat altu ...si sa te lauzi cu tine...mai ales in domeniul supersportivelor. A devenit un fel de (cuvant urat) mea e mai lunga ca a ta...ca are evacuare sport si prezervativ michelin...dar putini mai sunt in stare sa iti explice, daca esti incepator, la ce le folosesc, ei doar stiu ca sunt smechere de pus pe motor si dau bine la gagici. Halal motoristi.

 

Bafta si asfalt uscat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ati vazut ca incep sa apara idei foarte bune(vezi...fast arrow , kytynel...AllexxM) de propus pentru intalnirea noastra. Asta inseamna comunicare. Dar cum am mai zis astea trebuiesc vorbite'' face 2 face''.

 

Am pus si eu o intrebare mai devreme , daca are cineva chef sa vina si azi si din pacate nu am primit nici un raspuns.Ma refer la cei ce au butonat azi calculatorul si au avut cum sa vada.Aici iar e lipsa de comunicare.

 

Mai e o ora , hotarati-va si pronuntati-va..... pro sau contra.....dar pronuntati-va.

 

 

''mie nu imi place sa merg cu 80 km/h si sa imi stea motorul la 100 de grade sa imi fiarba ouale)

Un exemplu e "marea" intalnire de la Arc..unde se reunesc grupurile de cartier mai nou. Inainte stiu ca se intalneau motoristii vechi si isi faceau prieteni noi (asta era scopul), dar am vazut ca e o moda acum sa fii mai motociclist decat altu ...si sa te lauzi cu tine...mai ales in domeniul supersportivelor. A devenit un fel de (cuvant urat) mea e mai lunga ca a ta...ca are evacuare sport si prezervativ michelin...dar putini mai sunt in stare sa iti explice, daca esti incepator, la ce le folosesc, ei doar stiu ca sunt smechere de pus pe motor si dau bine la gagici. Halal motoristi.''

 

:burnout: :hurt:

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cine este atent cind citeste ce am postat, am spus ca Simbata suntem (cel putin eu asa ma simt)mai odiniti dimineata la ora 9 dupa o noapte de somn, decit vineri seara dupa o saptamina de munca, plecat de acasa de dimineata zi de zi si muncit cinci zile lumina ca sa explic mai pe intelesul tuturor si sa ma intelegeti mai bine. Imiface placere sa vin cu voi dar nu promit sa vin mereu stiti asta fara suparare si incerc sa ies mai mult Simbata si Duminica deoarece traficul cel putin in Bucuresti este mai subtire simt ca merg si nu stau atit de mult la toate semafoarele. imi place sa alerg sa stau la terasa nu ma deranjeaza nici o varianta dar nu in cursul saptaminii si a doua zi sa merg la munca. Mai astept pareri si oricum votati DA sau NU. Votul nu s-a terminat inca.

 

--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:38 -------------
Acesta este un exercitiu de vot, vreau sa vad daca se poate termina acest vot. Daca da avem un viitor,suntem in stare sa hotarim ceva si chiar democratic, daca nu asa vom face mereu si ne vom piersde in discutii inutile. Fie ca va place, fie ca nu, duceti aceasta sesiune de vot la sfirsit, sa vedem ce iese. Este acceptat si un mic comentariu pe marginea subiectului, dar la obiect si scurt.OK? Miercuri seara dupa ora 24, se numara voturile celor ce si-au exprimat un punct de vedere. Salutare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-e absolut paralel.. fara suparare, dar nu ma simt obligat sa vin la nici una din intalniri.. daca am treaba, sau pur si simplu n-am chef, nu voi veni.. Nu cred ca ziua conteaza atat de mult.. Are cineva chef de plimbare/o bere?? Puneti intrebarea, si sigur se va gasi cineva sa vina.. daca nu, asta e, n-o luati personal..

 

Inteleg sa ne vedem toti atunci cand e ceva serios de discutat, lucru care ar trebui postat din timp, si luat legatura telefonic cu cei care n-au raspuns pe forum.. nu e un deranj atat de mare..

 

Eu nu am un cuvant la fel de greu ca al vostru de spus, nu din cauza varstei, ci din cauza ca fiind motorless (cel putin deocamdata), sau pasager (in cel mai bun caz), nu-mi permit sa va spun "ia-ma si pe mine in carca", sau "hai sa mergem acolo, ca-mi place mie".. Nu spun prin asta ca daca stiu un loc unde ne-am simti bine, n-as aduce vorba despre asta..

Eu nu mai sunt de ceva ani genul care sa "bata" terasele/barurile/discotecile.. La fel ca toti, cheful depinde de starea de spirit.. sunt momente in care vreau pur si simplu sa zac pe o banca/pe un scaun, si sa bag un suc in mine, decat sa ma plimb.. Sunt momente in care vreau sa fim cat mai multi, sa facem o plimbare mai serioasa, sa.. sa.. La fel cum sunt momente (si la mine primeaza, tocmai pentru ca nu sunt un singuratic - daca vreti sa discutam psihologie, stiti unde ma gasiti :hurt: ) in care prefer sa ma plimb singur, in stil propriu, fara nici un scop - hai sa fac stanga aici.. hai sa vedem unde ma duce strada asta..

 

Intalnirea de sambata: la 9 dimineata?? n-am nimic impotriva, dar pana nu ma trezesc stiind ca ma voi urca pe motorul MEU, nu ma voi trezi cu acelasi chef.. poate, dimpotriva, voi prefera sa zac in pat, sa vad un film et caetera..

 

De-asta propun ca ziua sa nu fie fixa..

:burnout:

John

 

PS: De asta nici nu m-am mai dus la Arc.. nu m-a impresionat prin nimic (decat negativ)..

 

PPS: Dracu' va ia (indiferent de varsta sau sex) daca va apucati sa comentati ca "John a trecut pe langa mine si nu m-a salutat" cand imi iau motorul.. nu de alta, da' o sa fiu crispat in primele luni, asa ca nu voi risca sa ridic mana de pe ghidon.. Sa nu luati asta ca pe un afront!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cei care au citit ce am postat eu....UITATI....cei care nu au citit.....NU MAI CITITI.

 

M-am sucit si eu si mi-am schimbat comportamentul.....am intinerit.....si va anunt ca o sa vin si eu cand o sa pot , cand o sa am chef , si acum , va rog eu de data asta , sa nu va suparati.

 

Sa nu intelegeti ca m-am suparat , ca nu as avea motiv de suparare

 

Pana la urma cred ca asa e cel mai corect , si vorba aia (majoritatea decide).

 

LA REVEDERE :hurt: :burnout: :) NE VEDEM INTR-O ZI NEFIXA

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uff cate discutii,cate propuneri,cu voturi cu dat cu parerea... :hurt:

Aloo!Asa ceva se va discuta cand vom fi toti impreuna!Cateodata e bine sa lasi si lucrurile asa,fara sa le schimbi!!! :burnout: In general cu iesirile in cursul saptamanii,nu sunt trasee asa apropiate,asta este problema noastra la ora la care ne intalnim!

Intalnirea de joi va ramane,fiecare stie joi cel tarziu daca va pleca in weekend pe undeva! :crack: Se poate planifica joi seara intre cei care raman in Bucuresti,vreo intalnire vineri,sambata sau duminica!Dar nu la 9 dimineata,sper ca sunteti de acord cu mine!

Daca se planuieste dinainte o plecare mai departe,in weekend,bineinteles ca se va pleca si mai devreme de 9 dimineata!

 

STATI CALMI,PACEA E FRUMOASA FRATILOR! :) e si de genul feminin :P

Editat de PHANTOM II
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prieteni ! (daca mi se permite impertinenta...) in mod public imi cer scuze ca l-am citat pe dl fast_arrow. Ma gandeam ca va intelege gluma si se va concentra pe cealalta parte a mesajului.

Pe de alta parte zic sa ne gandim fiecare ce vrem de la acest grup pe care il formam. In functie de asta, joi la intalnirea obisnuita putem avea un punct de vedere.

Imi cer inca o data scuze ! Promit sa nu mai fac astfel de remarci daca nu sunt intelese corespunzator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PPS kytynel " Moartea noastra incepe cu moartea prietenilor nostri ! "

 

Schimba si tu cu ceva mai din vremurile astea :

 

" MOARTEA NOASTRA INCEPE CU "" PRIETENIA "" PRIETENILOR NOSTRI ""

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-e absolut paralel.. fara suparare, dar nu ma simt obligat sa vin la nici una din intalniri.. daca am treaba, sau pur si simplu n-am chef, nu voi veni.. Nu cred ca ziua conteaza atat de mult.. Are cineva chef de plimbare/o bere?? Puneti intrebarea, si sigur se va gasi cineva sa vina.. daca nu, asta e, n-o luati personal..

 

Inteleg sa ne vedem toti atunci cand e ceva serios de discutat, lucru care ar trebui postat din timp, si luat legatura telefonic cu cei care n-au raspuns pe forum.. nu e un deranj atat de mare..

 

Eu nu am un cuvant la fel de greu ca al vostru de spus, nu din cauza varstei, ci din cauza ca fiind motorless (cel putin deocamdata), sau pasager (in cel mai bun caz), nu-mi permit sa va spun "ia-ma si pe mine in carca", sau "hai sa mergem acolo, ca-mi place mie".. Nu spun prin asta ca daca stiu un loc unde ne-am simti bine, n-as aduce vorba despre asta..

Eu nu mai sunt de ceva ani genul care sa "bata" terasele/barurile/discotecile.. La fel ca toti, cheful depinde de starea de spirit.. sunt momente in care vreau pur si simplu sa zac pe o banca/pe un scaun, si sa bag un suc in mine, decat sa ma plimb.. Sunt momente in care vreau sa fim cat mai multi, sa facem o plimbare mai serioasa, sa.. sa.. La fel cum sunt momente (si la mine primeaza, tocmai pentru ca nu sunt un singuratic - daca vreti sa discutam psihologie, stiti unde ma gasiti :D ) in care prefer sa ma plimb singur, in stil propriu, fara nici un scop - hai sa fac stanga aici.. hai sa vedem unde ma duce strada asta..

 

Intalnirea de sambata: la 9 dimineata?? n-am nimic impotriva, dar pana nu ma trezesc stiind ca ma voi urca pe motorul MEU, nu ma voi trezi cu acelasi chef.. poate, dimpotriva, voi prefera sa zac in pat, sa vad un film et caetera..

 

De-asta propun ca ziua sa nu fie fixa..

:lol:

John

 

PS: De asta nici nu m-am mai dus la Arc.. nu m-a impresionat prin nimic (decat negativ)..

 

PPS: Dracu' va ia (indiferent de varsta sau sex) daca va apucati sa comentati ca "John a trecut pe langa mine si nu m-a salutat" cand imi iau motorul.. nu de alta, da' o sa fiu crispat in primele luni, asa ca nu voi risca sa ridic mana de pe ghidon.. Sa nu luati asta ca pe un afront!!

People are strange when you're a stranger

 

Faces look ugly when you're alone

 

Women seem wicked when you're unwanted

 

Streets are uneven when you're down

 

When you're strange

 

Faces come out of the rain

 

When you're strange

 

No one remembers your name

 

When you're strange X3

 

People are strange when you're a stranger

 

Faces look ugly when you're alone

 

Women seem wicked when you're unwanted

 

Streets are uneven when you're down

 

When you're strange

 

Faces come out of the rain

 

When you're strange

 

No one remembers your name

 

When you're strange X3

 

When you're strange

 

Faces come out of the rain

 

When you're strange

 

No one remembers your name

 

When you're strange X3

:moto: :nono: :) :lol: :moto:

sa fie???? skozma?? dihonie???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nem to dom, Zodiac.. nu intzelemn ce incerci sa-mi spui prin poezia/melodia aia.. daca vrei, vorbim si psihologic, dar nu pe topic, n-are farmec sa umplem forumul cu ALTA discutie semidocta/autodidacta/semiinteligibila/et caetera..

:lol:

John

 

PS: Am spus asta multor prieteni (asta e, am multi prieteni!!), si, cum vreau sa cred ca si voi faceti parte din aceasta categorie, va voi spune ca dau de baut dupa ce-mi iau si motorul.. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh, uite ca m-am enervat si eu si o vreme nu vreau sa va mai vad...

 

Heh, glumesc. Trebuie sa va anunt cu regret ca nu voi mai veni o vreme la intalniri deoarece am avut un accident cu motorul si deocamdata nu e in stare de functionare. Totusi, sper ca pana il repar sa va mai linistiti si sa ne re-reunim.

 

Ca sa dau si o lamurire la accident:

1. Sunt OK, purtam echipamentul complet, dar tot m-am lovit un pic la spate (cand m-am rostogolit pe asfalt).

2. S-a intamplat in felul urmator: azi noapte (vineri spre sambata) am iesit la o mica plimbare. Intre Romana si Pta Victoriei venea in spatele meu o motocicleta care rula la aceeasi viteza cu mine (in jur de 60, oricum nu peste 60). Eu eram pe banda 2, el pe banda 3 si avea niste faruri infernale, care pur si simplu ma orbeau...Aici vine si prostia pe care am facut-o eu: ma tot uitam in oglinda sa vad daca nu accelereaza sa ma depaseasca, sau daca nu sa ma protjez acoperind oglinda mea stanga cu cotul. Cand am ridicat ochii din oglinda...o masina tocmai oprise la trecerea de pietoni...si evident, in 3-4 metrii nu am avut mare lucru de facut....frana cat am putut, incercare de evitare spre dreapta...dar degeaba... Motorul a intrat in coltul masinii Espero, iar eu am facut un plonjon pe langa ele. M-am ridicat (eram un pic ametit) si ...constat cu stupoare ca motociclistul era de fapt un politist. I-am zis ca merge cu faza lunga...dar a zis ca nu mergea, ca asa sunt farurile la BMW-urile astea noi de politie. Omul mi-a zis ca m-a vazut ca ma incomoda...si se mira ca nu franez ... A recunoscut ca nu depasisem viteza legala (rulam amandoi cu aceeasi viteza, mi-a zis ca in jur de 60)....Si cam asta a fost.

Motorul are pagube destul de serioase la partea din fata: carena centrala fata, farul, bordul, carena laterala stanga (ciudat, pentru ca eu si motorul am cazut pe dreapta :lol: ), parbrizul, sistemul de prindere al parbrizului si bordului de jug si 2 dintre releele de la semnalizare, aripa de la roata din fata si borcanasul de lichid de frana -el e intreg, conductele sunt ok, frana functioneaza normal, dar s-a rupt prinderea de ghidon.

Avand in vedere ca am intrat cu roata fata in bara masinii, iar partea din fata a motorului s-a ridicat pe portbagaj (de aceea s-a distrus si bordul), credeti ca la furca am probleme??? Ea arata ok, nu are nici paguba vizibila, doar cateva zgarieturi de la plasticele carenei care zdrobit de ea...Cum pot sa imi dau seama daca s-a modificat unghiul sau ce altceva se mai poate intampla?

In rest, totul merge ok (nu porneste din cauza ca nu mai detecteaza bordul), si cred ca daca am piesele, intr-o zi le montez. Doar partea cu furca/jugul ma pun pe ganduri. Impactul a fost pe frana, si cred ca nu aveam mai mult de 30 in acel moment.

 

Multumesc anticipat pentru sfaturi.

 

PS Asta a fost accidentul nr 2, pentru ca mai cazusem odata cu cateva ore inainte...dar multumita buloanelor de neam prost pe care le am, paguba la motor a fost zero curat. Ce am facut??? Am urcat la Sala Polivalenta sa vad daca sunt locuri la pizzeria Daimon, si exact un curba de sus, eram aplecat pe dreapta binisor (deh, Rossi-ul din mine :) ) si am prins 10 cm de namol uscat ...dar aveam maxim 25 de km/h, si deci nu a fost mare lucru..s-a dus spatele inainte, eu am facut o tumba pe asfalt si asta a fost tot (s-a julit un pic bulonul de pe dreapta).

Deh, asta e...cand e sa fie, poti sa mergi si cu 200 si cu 20, tot cazi. Bina ca nu aveam viteza la accidentul nr doi, ca in mod sigur ma spitalizam....cred ca zburam direct in luneta de la Espero..sau peste....

Editat de AllexxM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh, uite ca m-am enervat si eu si o vreme nu vreau sa va mai vad...

 

Heh, glumesc. Trebuie sa va anunt cu regret ca nu voi mai veni o vreme la intalniri deoarece am avut un accident cu motorul si deocamdata nu e in stare de functionare. Totusi, sper ca pana il repar sa va mai linistiti si sa ne re-reunim.

 

Ca sa dau si o lamurire la accident:

1. Sunt OK, purtam echipamentul complet, dar tot m-am lovit un pic la spate (cand m-am rostogolit pe asfalt).

2. S-a intamplat in felul urmator: azi noapte (vineri spre sambata) am iesit la o mica plimbare. Intre Romana si Pta Victoriei venea in spatele meu o motocicleta care rula la aceeasi viteza cu mine (in jur de 60, oricum nu peste 60). Eu eram pe banda 2, el pe banda 3 si avea niste faruri infernale, care pur si simplu ma orbeau...Aici vine si prostia pe care am facut-o eu: ma tot uitam in oglinda sa vad daca nu accelereaza sa ma depaseasca, sau daca nu sa ma protjez acoperind oglinda mea stanga cu cotul. Cand am ridicat ochii din oglinda...o masina tocmai oprise la trecerea de pietoni...si evident, in 3-4 metrii nu am avut mare lucru de facut....frana cat am putut, incercare de evitare spre dreapta...dar degeaba... Motorul a intrat in coltul masinii Espero, iar eu am facut un plonjon pe langa ele. M-am ridicat (eram un pic ametit) si ...constat cu stupoare ca motociclistul era de fapt un politist. I-am zis ca merge cu faza lunga...dar a zis ca nu mergea, ca asa sunt farurile la BMW-urile astea noi de politie. Omul mi-a zis ca m-a vazut ca ma incomoda...si se mira ca nu franez ... A recunoscut ca nu depasisem viteza legala (rulam amandoi cu aceeasi viteza, mi-a zis ca in jur de 60)....Si cam asta a fost.

Motorul are pagube destul de serioase la partea din fata: carena centrala fata, farul, bordul, carena laterala stanga (ciudat, pentru ca eu si motorul am cazut pe dreapta :lol: ), parbrizul, sistemul de prindere al parbrizului si bordului de jug si 2 dintre releele de la semnalizare, aripa de la roata din fata si borcanasul de lichid de frana -el e intreg, conductele sunt ok, frana functioneaza normal, dar s-a rupt prinderea de ghidon.

Avand in vedere ca am intrat cu roata fata in bara masinii, iar partea din fata a motorului s-a ridicat pe portbagaj (de aceea s-a distrus si bordul), credeti ca la furca am probleme??? Ea arata ok, nu are nici paguba vizibila, doar cateva zgarieturi de la plasticele carenei care zdrobit de ea...Cum pot sa imi dau seama daca s-a modificat unghiul sau ce altceva se mai poate intampla?

In rest, totul merge ok (nu porneste din cauza ca nu mai detecteaza bordul), si cred ca daca am piesele, intr-o zi le montez. Doar partea cu furca/jugul ma pun pe ganduri. Impactul a fost pe frana, si cred ca nu aveam mai mult de 30 in acel moment.

 

Multumesc anticipat pentru sfaturi.

 

PS Asta a fost accidentul nr 2, pentru ca mai cazusem odata cu cateva ore inainte...dar multumita buloanelor de neam prost pe care le am, paguba la motor a fost zero curat. Ce am facut??? Am urcat la Sala Polivalenta sa vad daca sunt locuri la pizzeria Daimon, si exact un curba de sus, eram aplecat pe dreapta binisor (deh, Rossi-ul din mine :) ) si am prins 10 cm de namol uscat ...dar aveam maxim 25 de km/h, si deci nu a fost mare lucru..s-a dus spatele inainte, eu am facut o tumba pe asfalt si asta a fost tot (s-a julit un pic bulonul de pe dreapta).

Deh, asta e...cand e sa fie, poti sa mergi si cu 200 si cu 20, tot cazi. Bina ca nu aveam viteza la accidentul nr doi, ca in mod sigur ma spitalizam....cred ca zburam direct in luneta de la Espero..sau peste....

 

 

AllexxM , imi pare rau de ce ai patit , dar e bine ca nu ai tu probleme grave. Daca te pot ajuta cu ceva in repararea motorului , apeleaza la mine.

Am avut si eu odata o secunda de neatentie , exact in apropriere pe acolo la semaforul ala din dreptul teatrului Nottara , cand tot asa, m-am uitat in spate dupa ceva si in fata mea o mare duba a pus frana. Am reusit in ultimul moment sa evit impactul. Atentie maxima ca sunt periculoase asemenea faze.

 

Ai , ca te faci tu bine si faci si motorul........da sa nu scumpesti abonamentul la net..... :moto: :moto:

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uff Alex imi pare asa rau man!:lol: Culmea ironiei este cand e sa cazi nu cazi o singura data,in aceeasi zi zic,am mai auzit cazuri din astea!

Eu zic totusi sa mergi si la un control medical,sa nu fi patit ceva unde acum nu simti!

Cat despre furca ta,daca nu are urme vizibile,parerea mea este ca poti sa-ti dai seama doar cand ai sa mergi iar pe motor!Apeleaza cu incredere la 2bike,se pricepe bine si te ajuta cum poate!

Iti doresc sanatate maxima si tine-ne si pe noi la curent!

 

 

PS ZODIAC: MAI SCUTESTE-NE CU BULLSHITUL ALA!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

'''PS ZODIAC: MAI SCUTESTE-NE CU BULLSHITUL ALA!!!''' :lol: :) :moto:

 

 

ASA E , LASA DRACU PROSTIILE SI IA-TI CARNET SI PE URMA MOTOR

 

PS SORIN Mersi pentru reclama , doar stii ca eu ajut din placere , pe cine imi face placere.

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sal 2bike, din ce-am citit pe forum vad k esti priceput, asha k dak tot suntem vecini de cartier indraznesc sa apelez la tine cu o-ntrebare: dak-mi ascultzi motorul, i-mi potzi spune dak tre sa schimb cuiul intinzator al lantzului de distributzie, lantzul, sau amandoua?

de schimbat tre sa schimb ceva, k are zgomotul specific, dar nu stiu sigur ce.

am sghi gasit cui shi lantz, dar nu freau sa le comand pe amandoua dak tre sa schim doar una, fiind destul de scumpe (cca 130 de euro una sau alta)

 

poate cand va mai adunatzi shi vii shi tu-tzi dai cu parerea

 

ms

 

eventual dak va-ntalnitzi azi sa posteze cinava ora shi locul, sa dau shi io o fuga

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sal 2bike, din ce-am citit pe forum vad k esti priceput, asha k dak tot suntem vecini de cartier indraznesc sa apelez la tine cu o-ntrebare: dak-mi ascultzi motorul, i-mi potzi spune dak tre sa schimb cuiul intinzator al lantzului de distributzie, lantzul, sau amandoua?

de schimbat tre sa schimb ceva, k are zgomotul specific, dar nu stiu sigur ce.

am sghi gasit cui shi lantz, dar nu freau sa le comand pe amandoua dak tre sa schim doar una, fiind destul de scumpe (cca 130 de euro una sau alta)

 

poate cand va mai adunatzi shi vii shi tu-tzi dai cu parerea

 

ms

 

eventual dak va-ntalnitzi azi sa posteze cinava ora shi locul, sa dau shi io o fuga

 

Problema ta e putin mai complicata. In sensul ca daca e sa schimbi distributia e mai mult de munca , si eu nu dispun de prea mult timp. Daca vrei sa vii pe la mine sa ascultam motorul poti sa treci si azi. Suna-ma inainte la 0722 437 902.

 

Si nu stiu de unde ai auzit tu de ''cui intinzator''. Lantul de distributie sta in permanenta intins de catre o patina(sau doua) intinzatoare , nu are nici un ''cui intinzator''. ''Cuiul'' ala e in alta parte.Dar poate la motorul tau e alt sistem. Vedem daca vii pe la mine.Stau pe la Piata Progresu. Suna-ma sa iti explic unde sa vii.

 

Sa nu fie de la oala ambreiajului , care la aproape toate motoarele face mai mult zgomot la rece(sau subturat motorul). Si depinde si ce ulei ai in motor. Daca dupa ce se incalzeste , nu mai face , nu trebuie sa iti faci prea mari probleme. Hai sa ascultam motorul.

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

io plec pan la mare-n juma de ora shi vin diseara...dak kareva n-are somn shi e calare pe net.....sa dea un tel......sa merem impreuna. 0726548736

 

--- Mesaj completat în 12 Aug 2007 07:02 -------------
shi dak vrea sa mearga ofcours....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci mult pentru grija si pentru mesaje/telefoane, Sorin si Cristi...Eu sunt bine...relativ...adica nu am decat o mica zgarietura la genunchi, doar ma doare un pic spatele (mai exact o buca si umarul :) ), dar nu e nimic grav, nici macar vanatai nu am. Se pare ca pana la urma faptul ca am invatat sa cad in 6 ani de judo mi-a prins bine :lol: .

Cristi, in momentul in care o sa am piesele....te voi ruga sa vii sa ma ajuti...pentru ca motorul e la mine in fata blocului si nu am cum sa il mut (nu porneste din cauza ca nu are bord). Montarea se face usor, practic se schimba carena si se monteaza bordul si farul. Sau daca o sa gasesc cu ce sa il aduc la tine..vin acolo, pentru ca ai mai multe scule decat mine.

 

@betzigash

Si la mine ca si la 2bike motorul are o mica bataie cand il pornesc la rece, care dispare insa dupa ce se incalzeste. Am inteles ca este de la oala de ambreiaj, problema generala la Fireblade-uri. In functie de cati km are motorul tau si de cum a fost exploatat, trebuie sa ii schimbi distributia. Din ce am citit, multi cu Blade-uri schimba in jur de 50.000km distributia...dar unii au schimbat si la mai mult...depinde doar de cum a fost exploatata.

Oricum insa, cineva care se pricepe la mecanica iti poate spune mai exact dupa ce asculta motorul. Deci 2bike te poate ajuta.

 

Bafta la toti si asfalt uscat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CE LINISTE E IN BERCENI :moto: :blbl: :lol:

 

Sau toata lumea e :rock: :rock: :nono: :) :moto:

 

Nici tu , ZODIAC-ule , nu mai zici nimic , sau ai lucrat de noapte si :nono: :lol: :D

 

S-or fi ingramadit cu totii dimineata inspre mare cu betzigash,nu de alta,dar sa-i asculte si ei motorul! :D

Inclusiv aceia care prefera muntele! :kiss:

 

AllexM: Suntem alaturi de tine! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-or fi ingramadit cu totii dimineata inspre mare cu betzigash,nu de alta,dar sa-i asculte si ei motorul! :D

Inclusiv aceia care prefera muntele! ;)

 

AllexM: Suntem alaturi de tine! :nono:

 

 

:rock: :nono: :blbl: :kiss: M-ai facut sa rad bine de tot :D :lol: :lol: :lol:

 

@AllexxM

Motorul lui betzigash , cand a venit la mine mergea chiar foarte rotund si cu un zgomot(plin sa zic asa).Intr-adevar era cald dar am stat ceva de vorba si cand l-a pornit din nou la fel(nici-un zgomot ciudat)

 

Eu i-am zis ca daca il pot ajuta , il ajut benevol dar nu e cazul la el.Daca a fost la un mecanic , care din asta traieste , normal ca i-a zis ca e belea , sa isi ia si omul manopera.E de inteles.

 

@AllexxM

Sa ma anunti din timp , in problema cu motorul ca eu am un program cam intortocheat.Chiar asa , ar fi bine daca poti sa aduci motorul la mine , deoarece , daca nu te pot ajuta 100% , ai la dispozitie scule de care poate ai nevoie si nu le ai. Si nu stai cu toate alea intinse prin fata blocului.

 

Hai va salut si ne auzim :moto:

 

--- Mesaj completat în 12 Aug 2007 17:05 -------------

 

 

Ai fost si tu acolo , nu e asa , ca te-am vazut intr-o poza. :D

ZODIAC-ule ti-am mai zis dute si i-ati carnet ca nu e mare greutate si pe urma.......aspiratii...... :lol: :D

 

Hai ca vreau sa te vad pe un Harley :D

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci mult pentru grija si pentru mesaje/telefoane, Sorin si Cristi...Eu sunt bine...relativ...adica nu am decat o mica zgarietura la genunchi, doar ma doare un pic spatele (mai exact o buca si umarul :) ), dar nu e nimic grav, nici macar vanatai nu am. Se pare ca pana la urma faptul ca am invatat sa cad in 6 ani de judo mi-a prins bine :lol: .

Cristi, in momentul in care o sa am piesele....te voi ruga sa vii sa ma ajuti...pentru ca motorul e la mine in fata blocului si nu am cum sa il mut (nu porneste din cauza ca nu are bord). Montarea se face usor, practic se schimba carena si se monteaza bordul si farul. Sau daca o sa gasesc cu ce sa il aduc la tine..vin acolo, pentru ca ai mai multe scule decat mine.

 

@betzigash

Si la mine ca si la 2bike motorul are o mica bataie cand il pornesc la rece, care dispare insa dupa ce se incalzeste. Am inteles ca este de la oala de ambreiaj, problema generala la Fireblade-uri. In functie de cati km are motorul tau si de cum a fost exploatat, trebuie sa ii schimbi distributia. Din ce am citit, multi cu Blade-uri schimba in jur de 50.000km distributia...dar unii au schimbat si la mai mult...depinde doar de cum a fost exploatata.

Oricum insa, cineva care se pricepe la mecanica iti poate spune mai exact dupa ce asculta motorul. Deci 2bike te poate ajuta.

 

Bafta la toti si asfalt uscat.

 

ideea e ca motoreta mea are 70 de mii de km shi cred k n-a fost schimb distributzia....dar sper sa rezolv in scurt timp...

AlexxM dak frei te pot ajuta io cu montatu' - demintatu' carena far bord, k deabia am trecut prin asta din pacate shi le-am invatzat pederost.

scule nu trebe cinestie ce, cu sigurantza le ai shi tu pacasa.

cu mutatu motoretei nu e mare lucru, imprumuta shi tu delacineva kre are model ca al tau bordu 20 de min, pana mutzi motoreta, din pacate al meu e mecanic nush dak se potriveste.

 

printre altele, apa-n vama a fost super calda, dar din pacate putzin cam jegoasa, nush de unde tot veneau diferite chestiii plastice pungi shi alte alea....(noi am presupus k de la mamaia....)

 

marfa plimbarea, aglomerat la-ntoarcere, nu m-am oprit decat sa alimentez, deci am ajuns shi io shi gagica-mea cracanatzi acasa.....

 

 

bafta shi poa cand va-dunatzi apar shi io shi la urmatoarea excursie va-nsotzesc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...