c0smin Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Si...pozele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian1 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Parada a fost belea , pakt de vremea care s-a stricat pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vstar1bike Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 am si eu ceva poze doar ca sunt din parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Parada a fost super,pacat de evenimentul nedorit din zona fabricii de cabluri(dupa MC Donald"s)nu am stat sa vad exact ce sa intamplat dar cineva era intins pe jos sa speram ca nu este grav !! Am vazut cateva vehicule ciudate conduse de unii care nu au auzit macar de cea mai elementara regula de prudenta si bun-simt(la mersul in coloana)incercand tot felul de manevre pt a impresiona privitorii,oare ei nu isi dau seama ca sant penibili si circari ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian1 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Parada a fost super,pacat de evenimentul nedorit din zona fabricii de cabluri(dupa MC Donald"s)nu am stat sa vad exact ce sa intamplat dar cineva era intins pe jos sa speram ca nu este grav !! Am vazut cateva vehicule ciudate conduse de unii care nu au auzit macar de cea mai elementara regula de prudenta si bun-simt(la mersul in coloana)incercand tot felul de manevre pt a impresiona privitorii,oare ei nu isi dau seama ca sant penibili si circari ??? Da se pare k era o fata , din cate am vazut , ciudat e k a stat cam mult timp intinsa pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 frumos, destul de organizat, la bere sau mici nu ai stat la coada, per total mai mult decat ok ... pacat de fata aia in care a intrat un gaozar cu moped .. dar asta este ... lipsa de echipament aaa da si de (cuvant urat) la intoarcere cu ploaia aia m-am udat si la oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Vreo doua si de la mine Ps:insanatosire grabnica fetei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 sanatae fetei, in rest mistoc sanatae fetei, in rest mistoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 (editat) POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !! Editat Iunie 9, 2007 de alecsxander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 sanatate maxima fetei......dar totusi asta ar trebui sa ne fie invatatura de minte in ceea ce priveste echipamentul de protectie..!!!! cum zicea cineva..."mai bine sa murim de cald decat de durere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 (editat) lasati bre fata in pace ... ( insanatosire grabnica ) si cascati ochiu' si la filmuletze.... EDIT : forumu asta e nebun ,,, nu ma lasa sa pun filmuletzele ( Despre motorok, ce sa zic, a fost super marfa , parada, concursul de enduro ( la care mam bagat si yo ca muscan lapte ), multe mobre, mancareeeeee + suc ), dar vremea a strikat toata frumusetea !! 10 minute ne dadeam , 10 stateam sub salcie sa nu ne ploua :| Felicitari baietilor de la Urbanriders pentru organizarea concursului de hendureala !! Sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii si evenimente !! Aveti un mare 10 !! Nusht ce ati facut voi dar eu m-am distrat de minune !! Primul concurs enduro, prima victorie, prima cazatura ) Sper sa-si revina forumul asta nebun si sa pun si filmele !! Editat Iunie 9, 2007 de alecsxander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 a fost frumos, multa lume, vremea a fost mai ciudata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 super tare intalnirea!! super 10 organizatorilor. Super distractie, super trupe, preturi acceptabile la bere, taxa la intrare mai mult decat decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 (editat) Da, frumos! Felicitari organizatorilor, se vede cum experienta si daruirea isi pun amprenta pe o astfel de manifestare. A fost multa lume, multe motoare, multe trupe, multe standuri cu mancare si bautura, preturi acceptabile, parada foarte frumoasa. Totusi in atari conditii, mi s-a parut cumva ciudat faptul ca au fost parca ceva mai multe probleme de securitate ca in alte parti, de cum am ajuns am vazut cum plescaiau pumni pe obraji imbujorati de bautura... iar vineri noaptea jandarmii haituiau niste roakeri prin zona din spatele scenei... De vreme nu discutam, pentru ca nu este in puterea noastra sa o schimbam. Una peste alta, a fost frumos, iar daca voi fi sanatos voi reveni si la anu' si la multi ani! P.S. Poze ca cativa focsaneni care s-au simtit bine. Editat Iunie 10, 2007 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 felicitari organizatorilor si participantilor chiar si cu reprizele de ploaie a fos o adunare de nota 11!!! astept editia 5 , 6 , 7..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 frumos, atmosfera super, imi pare rau ca nu am putut veni cu motorul dar asta e....next time. poze de calitate slaba asa ca nu o sa pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.dima Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 (editat) Motorrock, in fiecare an cu putina ploaie dar cu motoare din belsug. Editat Iunie 10, 2007 de Ioghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Cateva de la mine.A fost supeeer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 PRIMA SERIE nu prea te-ai murdarit.. POCKET_BURNOUT.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 (editat) Pun si eu niste poze.... Intrunirea a fost misto... parada destul de reusita ,cu exceptia nefericitului eveniment( acel accident). mi-a mai placut de baiatu cu YAMAHA de hard-enduro cum se dadea p o roata la parada. NOTA 10 Editat Iunie 10, 2007 de Mociclistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 plecare de la parc plecare_parada.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 E posibil asa ceva?!!?!!?? P.S. Mi-a intrat un scuterica inconstient in fata peste linia dubla continua in Balotesti si m-a pus jos. Far spart si aripa zgariata. Fara sange. doar frica in oase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate