ZIDU' Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 fa poze cu lucrarea si ne lamurim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 cine stie de unde pot cumpara spite noi pt IJ 56? l-am sunat pe Gaspar si spune ca se potrivesc de la URAL. are cineva detalii mai concrete? care model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 Salut! Are cineva mustucurile din poza? Sau știe cineva de unde as putea sa fac rost? par sa fie site de sifon pentru chiuveta. modelul vechi de acum 30 de ani, cand erau groase si din alama si sunt montate in ceva ...posibil o teava de inox strunjita la cota potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Par sa fie de... fabrica, asa arata si tobele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 Nu am idee ce fel sunt cele din poza, cert e că ptr mine nu găsesc pe nicăieri! Nici măcar cu tot cu tobe, că le luam așa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 (editat) Salutare băieți! Am si eu o întrebare! Nu stiu exact cum se numește chestia asta (punte redresoare presupun). Cum pot sa verific daca este buna? E de la o Planeta 5. Mulțumesc Editat Noiembrie 20, 2017 de GIGI98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 Salutare băieți! Am si eu o întrebare! Nu stiu exact cum se numește chestia asta (punte redresoare presupun). Cum pot sa verific daca este buna? E de la o Planeta 5. Mulțumesc Salut, este cam greu sa o verifici asa, deoarece include si regulator de voltaj.... marea lor majoritate nu mai functioneaza corect ( nu incarca suficient ) chiar daca aparent este buna. Piesele electronice de proasta calitate, in timp isi schimba valorile, drept urmare nu mai functioneaza la parametrii necesari. Cu o punte de diode de pe un alternator (sau asta daca deconectezi regulatorul) si un releu de incarcare universal, faci treaba mai buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Si daca deconectez regulatorul, cum verific daca diodele sunt bune? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 Cu o baterie si un bec, (lampa de control) sau cu multimetrul. Rolul diodelor este de a transforma curentul alternativ in curent continu, drepu urmare, pe mobra, trebe sa ai alternator. O dioda atunci cind este extitata cu curent alternativ adica +-+-+-+-+-+- ea scoate duar +++++ sau duar----- drept urmare vei avea 3 diode ce dau curent + si 3 cu - Poti cauta pe youTube cum functioneaza si cum se verifica o dioda, o sa intelegi mai bine dintr-un video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 Va mulțumesc tare mult pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 Cu rosu este marcata intrare din alternator, tot aici poti conecta o baterie si un bec ca in desen Iesirile albastru si verde vor marca plus sau minus in functie de polaritatea bateriei Daca verifici cu becul, acesta se va aprinde DOAR la 3 diode de sus sau de jos (adica la iesirea cu verde sau la iesirea cu albastru) La schimbarea polaritatii bateriei va fi invers, la 3 diode se aprinde iar la 3 nu. ....sper ca am fost inteles.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Blea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Buna seara! Va rog spuneți și mie ce părere aveți. Am găsit la cineva un ambielaj nou original de IJ Planeta 5. Este in vaselina originala, nefolosit niciodată. A zis ca pretul e 250 de lei. Ce spuneți? Se merita? Sau poate găsesc în altă parte mai ieftin? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Nou si original nu prea mai ai pe unde sa găsești! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 A fost în piesele de rezerva, uns tot cu vaselina. Se vede că nu a fost folosit după bucsa bielei unde vine boltul. Biela este fixa pe rulmentul de la ambielaj. Dacă o ridici în sus cade incet-incet în jos. Deci presupun că e un preț bun dacă îi dau 250. Ce spuneți? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Am văzut ca a aparut si pe olx anuntul! Cere 300 lei pe el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Am găsit la cineva pe internet până la urmă. 150 de lei în stare bună. Nu este nou dar sper sa fie bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Super observație! Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 9, 2017 Share Postat Decembrie 9, 2017 Jupiterul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 Greu, dar miscam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 De la ce e oul asta? E de ij? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 (editat) Nu e de la IJ. Cel de Ij mai are încă o sticlă triunghiulară deasupra celei rotunde. Nu ştiu de ce nu reuşesc să ataşez poze. Editat Februarie 24, 2018 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 Salut, e de IJ '49, dar si de IJ 350. K 55, K 58 si alte modele rusesti mai vechi (de fapt e ca cel de la DKW 250- pe care-l urmareasc eu, dar poate si alte DKW-uri). Cel de IJ '56 este mai mare si are si o alta fereastra triunghiulara, deoarece in timp a aparut si "stop pe frana". In 1961, pe K175 cu 4 viteze si magnetou era o lampa identica cu cea de IJ '56, dar fara disperorul triunghiular, deoarece nu avea echipare cu stop pentru frana, chiar daca in 1960 era K175 cu 3 viteze, varianta cu dinam, ce avea stop identic cu cel de IJ '56. Stopul fara "triunghi" se mai gasesti si pe atase, unde era necesar a fi doar lumina de pozitie. P.S Daca are cineva un astfel de stop, -ca cel din imaginea de mai sus-disponibil, ma intereseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Lampa este de M72 , nicidecum de IJ. Cea de IJ are soclul diferit, la fel și carcasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 (editat) Profitand de vremea rece, am mai mesterit la Ij cate ceva. Am intrat in posesia altui motorsi am zis sa-i adaptez aprinderea de Minsk. Surprizele nu au incetat sa apara. In capatul ambielajului exista un stift (sa-i zic asa ) cum se vede in poze. L-am rezolvat cu flexul. Rotorul intra bine pe conul ambielajului. Surpriza neplacuta e ca , la montarea statorului, acesta e decalat cu 180 grade fata de PMS.Ce ma sfatuiti sa fac? Ar merge alt canal de pana in rotor? As putea sa montez rotorul fara pana in pozitia buna ? Sau varianta cea mai nasoala-sa schimb ambielajul? Editat Martie 5, 2018 de Cristi PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate