VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi. Datorita voua am avansul corect la motor, si am reglat carburatorul dupa reglarea avansului. Mult noroc tuturor, spor in munca depusa cu motoarele. Editat Septembrie 25, 2014 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotaru Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Nu se repara nimic din vorbe pina nu pui mina dar trebuie sa stii unde si cum si cu ce faci. Povesti va vad pe toti iuti dar prea putin cunoscatori dar plini de sine. Plini dar goi ma bucuram ca nu platesc internet degeaba dar sunt din ce in ce mai dezamagit, nimic frumos nu se intampla la motociclisti. Doar luat peste picior. In alte timpuri multi ar fi luat palme sau nu ar mai fi fost bagati in seama chiar daca clacsonau la poarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi. Datorita voua am avansul corect la motor, si am reglat carburatorul dupa reglarea avansului. Mult noroc tuturor, spor in munca depusa cu motoarele. Problema telescopului din fata stanga : suportul axului de pe telescopul din dreapta nu este la 90 grade, am insurubat axul pe el si are 92 grade in jos, deci inclina roata spre stanga. Oare il pot forta sa-l indrept ? Se pare ca suportul de ax este sudat, sau turnat pe partea de jos a telescopului. Telescoapele noi costa 200 euro » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:33 Nu se repara nimic din vorbe pina nu pui mina dar trebuie sa stii unde si cum si cu ce faci. Povesti va vad pe toti iuti dar prea putin cunoscatori dar plini de sine. Plini dar goi ma bucuram ca nu platesc internet degeaba dar sunt din ce in ce mai dezamagit, nimic frumos nu se intampla la motociclisti. Doar luat peste picior. In alte timpuri multi ar fi luat palme sau nu ar mai fi fost bagati in seama chiar daca clacsonau la poarta. Dom' Cotaru, baietii de aici mi-au fost de un real folos, am scris adineaori. » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:43 » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:45 Problema telescopului din fata stanga : suportul axului de pe telescopul din dreapta nu este la 90 grade, am insurubat axul pe el si are 92 grade in jos, deci inclina roata spre stanga. Oare il pot forta sa-l indrept ? Se pare ca suportul de ax este sudat, sau turnat pe partea de jos a telescopului. Telescoapele noi costa 200 euro » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:33 Dom' Cotaru, baietii de aici mi-au fost de un real folos, am scris adineaori. » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:43 IZH front fork.JPG Am atasat poza descrierii de mai sus cu inclinarea suportului de ax, la telescopul din dreapta Editat Septembrie 25, 2014 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Problema telescopului din fata stanga : suportul axului de pe telescopul din dreapta nu este la 90 grade, am insurubat axul pe el si are 92 grade in jos, deci inclina roata spre stanga. Oare il pot forta sa-l indrept ? Se pare ca suportul de ax este sudat, sau turnat pe partea de jos a telescopului. Telescoapele noi costa 200 euro » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:33 Dom' Cotaru, baietii de aici mi-au fost de un real folos, am scris adineaori. Asta banuiam si eu.Chestia cu indreptatul nu stiu daca nu o poti rezolva la un tinichigiu care sa-i dea un cald.Ce iti spuneam eu cu tablitele ar fi mers daca axul avea ceva joc in filet si puteai sa-l aduci la 90.Dupa poza mie mi se par mai mult de 2 grade.Poate e asa de la un accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Sa stii ca afost lovita pe dreapta motocilceta, , cand am infiletat axul nu are joc deloc, dar se vede cu ochiul; liber inclinarea axului in jos. Acum m-am convins ca de acolo este inclinata roata, din cauza axului. am sa incerc la un service auto. Vlade esti o comoara la casa omului. » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:55 Sa stii ca afost lovita pe dreapta motocilceta, , cand am infiletat axul nu are joc deloc, dar se vede cu ochiul; liber inclinarea axului in jos. Acum m-am convins ca de acolo este inclinata roata, din cauza axului. am sa incerc la un service auto. Vlade esti o comoara la casa omului. de astea o sa am nevoie si cam greu se gasesc. pe site costa 30 euro. la rusi » Post actualizat in 25 Sep 2014 18:02 Sa stii ca afost lovita pe dreapta motocilceta, , cand am infiletat axul nu are joc deloc, dar se vede cu ochiul; liber inclinarea axului in jos. Acum m-am convins ca de acolo este inclinata roata, din cauza axului. am sa incerc la un service auto. Vlade esti o comoara la casa omului. » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:55 http://www.minskparts.com/IZH%20spare%20parts/IZH%20spare%20parts%202.html » Post actualizat in 25 Sep 2014 18:03 Sa stii ca afost lovita pe dreapta motocilceta, , cand am infiletat axul nu are joc deloc, dar se vede cu ochiul; liber inclinarea axului in jos. Acum m-am convins ca de acolo este inclinata roata, din cauza axului. am sa incerc la un service auto. Vlade esti o comoara la casa omului. » Post actualizat in 25 Sep 2014 17:55 » Post actualizat in 25 Sep 2014 18:02http://www.minskparts.com/IZH%20spare%20parts/IZH%20spare%20parts%202.html ( pentru interesati piese noi de Ij si Planete ) » Post actualizat in 25 Sep 2014 18:08De la ei am cumparat pinion roata lant, lant nou, mansoane lant, bobina inductie. trebe sa vina un set de platini noi in curand. » Post actualizat in 25 Sep 2014 18:10http://www.minskparts.com/IZH%20spare%20parts/IZH%20spare%20parts%202.html Editat Septembrie 25, 2014 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 De unde sunt astia tati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 De unde sunt astia tati? Reprezentanta din Minsk, fabrica etc etc. insa aici la mine aduc moldovenii in piata la cerere (comanda), intr-o sapt aduc ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Sa stii ca afost lovita pe dreapta motocilceta, , cand am infiletat axul nu are joc deloc, dar se vede cu ochiul; liber inclinarea axului in jos. Acum m-am convins ca de acolo este inclinata roata, din cauza axului. am sa incerc la un service auto. Vezi ca daca a fost lovita inseamna ca si celalat telescop nu se simte prea bine, trebuie tras si el in asa fel incat fara sa le prinzi in juguri (deci numai ele) atunci cand strangi axul ele sa fie paralele si roata dreapta. Eventual slabesti si rotesti un telescop la 180grade strangi la loc si trebuie sa ramana in aceelasi plan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Vezi ca daca a fost lovita inseamna ca si celalat telescop nu se simte prea bine, trebuie tras si el in asa fel incat fara sa le prinzi in juguri (deci numai ele) atunci cand strangi axul ele sa fie paralele si roata dreapta. Eventual slabesti si rotesti un telescop la 180grade strangi la loc si trebuie sa ramana in aceelasi plan. Corect, asta-mi ramane de facut luni. Jos cu ele si la verificat si reglat pana nu mai ramane urma. Mi se pune pe inima cand o vad inclinata roata. Sa traiesti Vlade !!! XV 400, este Yamaha Virago ? Editat Septembrie 25, 2014 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Da editie facuta pentru piata din Japonia identica cu 535 dar capacitate de 399. A mea e licenta facuta de chinezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Nu stiu ce sa zic referitor la reprezentanta, am vazut un carburator care pare la fel cu ce mi-a vandut Gaspar si e mai scump pe site; deasemeni manetele/clesti am avut tot asemanator (nu stiu daca sunt 100% aceleasi dar seamana izbitor) care s-au rupt la prima strangere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Da editie facuta pentru piata din Japonia identica cu 535 dar capacitate de 399. A mea e licenta facuta de chinezi. Arata super, m-am uitat pe net acum..cam cati bani face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Deaia te-am intrebat, ca zici ca ai comandat de la ei, scrie undeva ceva de uzina Minsk in date/contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Nu stiu ce sa zic referitor la reprezentanta, am vazut un carburator care pare la fel cu ce mi-a vandut Gaspar si e mai scump pe site; deasemeni manetele/clesti am avut tot asemanator (nu stiu daca sunt 100% aceleasi dar seamana izbitor) care s-au rupt la prima strangere. Eu am luat doar ce-am specificat mai sus, si nu dau semne rele. » Post actualizat in 25 Sep 2014 18:49 Deaia te-am intrebat, ca zici ca ai comandat de la ei, scrie undeva ceva de uzina Minsk in date/contact? Am comanda la moldovenii de la Comanesti care vand in piata aici, si le aduc de acolo prin Cernauti, o fio ceva depozit acolo. » Post actualizat in 25 Sep 2014 18:59 Oare la Planeta mea pot pune alta anvelopa pe spate ? Mai marisoara ? Nu am incercat niciodata. cela mai lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 De 130 sau 140 pusesem eu la Ij, nu mai stiu exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Sa nu ai probleme la Oare la Planeta mea pot pune alta anvelopa pe spate ? Mai marisoara ? Nu am incercat niciodata. cela mai lata Sa nu ai probleme la ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Sa nu ai probleme la Sa nu ai probleme la ITP. Eram curios doar. la mine sunt ambele 350/18 Editat Septembrie 25, 2014 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 350/18 vin cam 120 in sistemul modern. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Nu se repara nimic din vorbe pina nu pui mina dar trebuie sa stii unde si cum si cu ce faci. Povesti va vad pe toti iuti dar prea putin cunoscatori dar plini de sine. Plini dar goi ma bucuram ca nu platesc internet degeaba dar sunt din ce in ce mai dezamagit, nimic frumos nu se intampla la motociclisti. Doar luat peste picior. In alte timpuri multi ar fi luat palme sau nu ar mai fi fost bagati in seama chiar daca clacsonau la poarta. "Domnu' Cotaru" ......daca Dumneavoastra va asteptati sa fiti primit cu paine si sare ( dupa postarile acide, scrise neromaneste si la adresa unor oameni pe care nu-i cunoasteti ) pe subforumul asta unde aproape toti oamenii se cunosc personal ar trebui sa stiti ca vremea comunismului a apus de vreun sfert de secol. Motivul pentru care acest colt se numeste al "comunistelor" se datoreaza faptului ca motocicletele despre care se discuta aici au fost construite in fostul bloc comunist si sunt tinute in viata de oameni pasionati nu de oameni care repara motociclete chinezesti din spatele tastaturii . Sa mai vorbim de faptul ca nu ati scris nimic la obiect ci doar ati luat in ras munca altora ? Daca vreti sa fiti primit cum trebuie comportati-va ca atare ! ( cam asta e mesajul de bun-venit pe care-l meritati " Dumneavoastra ") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) 350/18 vin cam 120 in sistemul modern. Acum m-am luminat. multumesc. Editat Septembrie 25, 2014 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 eehe! incep sa imi dau seama de ce unii motociclisti/ mecanici priceputi de pe forum au disparut, din cauza unora care doar intra pe aici ca sa dea sfaturi total eronate, sa spuna ca piesesle ce le am sunt de proasta calitate sau ca sa isi imbogateasca vocabularul de injuraturi sau sa le puna in practica, dar aici e alta treaba iar eu tot nu mi-am rezolvat problema si dilema deci spor in continuare in certurile voastre fara folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Arata super, m-am uitat pe net acum..cam cati bani face ? Vezi ca o gasesti pe Lifan.ro, Eu am negociat-o la 8000 lei Editat Septembrie 25, 2014 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paterrafail Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 tovarasi, chillamentos! sa fie bine ca sa nu fie rau, vorba aia! discutam mecanici, nu draci si dumnezei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Vezi ca o gasesti pe Lifan.ro, Eu am negociat-o la 8000 lei Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 eehe! incep sa imi dau seama de ce unii motociclisti/ mecanici priceputi de pe forum au disparut, din cauza unora care doar intra pe aici ca sa dea sfaturi total eronate, sa spuna ca piesesle ce le am sunt de proasta calitate sau ca sa isi imbogateasca vocabularul de injuraturi sau sa le puna in practica, dar aici e alta treaba iar eu tot nu mi-am rezolvat problema si dilema deci spor in continuare in certurile voastre fara folos La cine anume faci referire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate