ZIDU' Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 daca merge lejer cand dai la pedala nu ai probleme. Eu am luat ijul meu dintr-un sopron si nu au fost necazuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo-piston Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Salut!ma poate ajuta cineva cu o idee despre cum sau din ce as putea confectiona tampoanele de cauciuc de la o sa lunga de ij 56?sau daca gasesc sa cumpar.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 furtun de presiune - hidraulic - de diametru mare; crampon de cauciuc agricol sau de enduroi + cutter + rabdare. Va trebui sa imi fac si eu cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Ahoi! Va salut cu stima, un amic ma roaga sa ma documentez despre un Ij Jupiter 3 cu atas de 350cc din 1965 (cu acte si itp expirat de 4 ani) Cineva vrea sa-l vanda cu 1500 lei, iar amicul meu vrea sa stie daca se merita sa se complice in al face sa fie functional si sa-l foloseasca. Se gasesc piese, sunt usor de remediat defectele? Astept sugestiile voastre, multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 jupiterul e pacatos de felul lui. Piese se mai gasesc dar de calitate scazuta. Unele defecte se remediaza mai usor, altele nu. Spre deosebire de planeta - e mai greu de umblat in jupiter. Daca nu se hotaraste sa il ia da-mi un semn, posibil sa ma intereseze pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Ahoi! Va salut cu stima, un amic ma roaga sa ma documentez despre un Ij Jupiter 3 cu atas de 350cc din 1965 (cu acte si itp expirat de 4 ani) Cineva vrea sa-l vanda cu 1500 lei, iar amicul meu vrea sa stie daca se merita sa se complice in al face sa fie functional si sa-l foloseasca. Se gasesc piese, sunt usor de remediat defectele? Astept sugestiile voastre, multumesc anticipat! Dacă e din 1965 înseamnă ca e Jupiter 2 nicidecum 3. Merită să-l cumpere şi să-l restaureze. Problemele mari la Jupiter sunt cotele de presare ale manetoanelor din ambielaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 jupiterul e pacatos de felul lui. Piese se mai gasesc dar de calitate scazuta. Unele defecte se remediaza mai usor, altele nu. Spre deosebire de planeta - e mai greu de umblat in jupiter. Daca nu se hotaraste sa il ia da-mi un semn, posibil sa ma intereseze pe mine Multumesc de info, ramane de vazut ce doreste amicul meu, daca e te anunt. » Post actualizat in 17 Aug 2017 09:10 Dacă e din 1965 înseamnă ca e Jupiter 2 nicidecum 3. Merită să-l cumpere şi să-l restaureze. Problemele mari la Jupiter sunt cotele de presare ale manetoanelor din ambielaje. Am inteles, multumesc ca m-ai lamurit. Cica are electrica modificata pe 12V, e bine, e rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 12 volti in general e de bine, depinde si cum s-a facut modificarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Salut! Are cineva mustucurile din poza? Sau știe cineva de unde as putea sa fac rost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 12 volti in general e de bine, depinde si cum s-a facut modificarea Sincer sa iti zic nu am idee cine a facut-o si cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 fa poze cu lucrarea si ne lamurim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 cine stie de unde pot cumpara spite noi pt IJ 56? l-am sunat pe Gaspar si spune ca se potrivesc de la URAL. are cineva detalii mai concrete? care model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 Salut! Are cineva mustucurile din poza? Sau știe cineva de unde as putea sa fac rost? par sa fie site de sifon pentru chiuveta. modelul vechi de acum 30 de ani, cand erau groase si din alama si sunt montate in ceva ...posibil o teava de inox strunjita la cota potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Par sa fie de... fabrica, asa arata si tobele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 Nu am idee ce fel sunt cele din poza, cert e că ptr mine nu găsesc pe nicăieri! Nici măcar cu tot cu tobe, că le luam așa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 (editat) Salutare băieți! Am si eu o întrebare! Nu stiu exact cum se numește chestia asta (punte redresoare presupun). Cum pot sa verific daca este buna? E de la o Planeta 5. Mulțumesc Editat Noiembrie 20, 2017 de GIGI98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 Salutare băieți! Am si eu o întrebare! Nu stiu exact cum se numește chestia asta (punte redresoare presupun). Cum pot sa verific daca este buna? E de la o Planeta 5. Mulțumesc Salut, este cam greu sa o verifici asa, deoarece include si regulator de voltaj.... marea lor majoritate nu mai functioneaza corect ( nu incarca suficient ) chiar daca aparent este buna. Piesele electronice de proasta calitate, in timp isi schimba valorile, drept urmare nu mai functioneaza la parametrii necesari. Cu o punte de diode de pe un alternator (sau asta daca deconectezi regulatorul) si un releu de incarcare universal, faci treaba mai buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Si daca deconectez regulatorul, cum verific daca diodele sunt bune? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 Cu o baterie si un bec, (lampa de control) sau cu multimetrul. Rolul diodelor este de a transforma curentul alternativ in curent continu, drepu urmare, pe mobra, trebe sa ai alternator. O dioda atunci cind este extitata cu curent alternativ adica +-+-+-+-+-+- ea scoate duar +++++ sau duar----- drept urmare vei avea 3 diode ce dau curent + si 3 cu - Poti cauta pe youTube cum functioneaza si cum se verifica o dioda, o sa intelegi mai bine dintr-un video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 Va mulțumesc tare mult pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 Cu rosu este marcata intrare din alternator, tot aici poti conecta o baterie si un bec ca in desen Iesirile albastru si verde vor marca plus sau minus in functie de polaritatea bateriei Daca verifici cu becul, acesta se va aprinde DOAR la 3 diode de sus sau de jos (adica la iesirea cu verde sau la iesirea cu albastru) La schimbarea polaritatii bateriei va fi invers, la 3 diode se aprinde iar la 3 nu. ....sper ca am fost inteles.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Blea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Buna seara! Va rog spuneți și mie ce părere aveți. Am găsit la cineva un ambielaj nou original de IJ Planeta 5. Este in vaselina originala, nefolosit niciodată. A zis ca pretul e 250 de lei. Ce spuneți? Se merita? Sau poate găsesc în altă parte mai ieftin? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Nou si original nu prea mai ai pe unde sa găsești! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 A fost în piesele de rezerva, uns tot cu vaselina. Se vede că nu a fost folosit după bucsa bielei unde vine boltul. Biela este fixa pe rulmentul de la ambielaj. Dacă o ridici în sus cade incet-incet în jos. Deci presupun că e un preț bun dacă îi dau 250. Ce spuneți? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate