pedros Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 salutare! fratemiu are un ij P5 si are ambielajul pe duca; mai are un motor de P1. se potrivesc ambielajele intre ele? numai bine! Nu , La p 5 slitul de pana e sus, iar la p1 slitul de pana e jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Vezi ca merge de camion, tir, ma rog, masina mare. Cind am pus eu la, tocmai citisem pe net cum se temea un coleg sa nu i se pise jmekerii in rezervor; in doua ore aveam buson cu cheie la ij PS: desi trebuie se recunosc ca am gasit busonul desfacut (cel dinainte, fara cheie) PPS: si iar trebuie sa recunosc ca nu pe la buson mi-au uscat rezervorul, ci jos, pe la canea; au scos furtunul si... nici macar nu l-au bagat la loc magarii... tocmai asta mi s-a parut ciudat... s-au chhinuit cu furtun sa scoata benzina cand puteau foarte frumos sa ii dea drumul la robinet.... copii mai mult ca sigur care au furat benzina sa bage intr-un scuter... si ala de furat cel mai probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Nu , La p 5 slitul de pana e sus, iar la p1 slitul de pana e jos. si banuiesc ca nu ii pot face nicio modificare... mersic Pedro! ne vedem la intrunire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thegerman Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 salutare, un rotor de ij planeta 5 nou sau bun are cineva. basticflorin@yahoo.com multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 O roata de fata de p5 cu frana pe disc are cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Salutare baieti. As avea si eu nevoie de un lant de transmisie pentru un Jupiter 4. Nu as vrea sa ii scot o za din el pentru ca s-a largit un pic si imi atinge interiorul capacului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) @lestatlioncourte .....fi mai explicit in ce capac iti atinge ?.......cel de la motor sau carcasa din spate???? Editat Iulie 30, 2010 de danny_motor86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 salutare si scuzele de rigoare pentru raspunsul intarziat (datorat PROBLEMELOR FORUMULUI!!) Imi atinge capacul exterior al motorului... s-a largit si atarna, dar pana la urma m-am hotarat sa scot o za din el pentru ca as vrea sa fie gata de drum un pic inainte de mizil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 salutare si scuzele de rigoare pentru raspunsul intarziat (datorat PROBLEMELOR FORUMULUI!!)Imi atinge capacul exterior al motorului... s-a largit si atarna, dar pana la urma m-am hotarat sa scot o za din el pentru ca as vrea sa fie gata de drum un pic inainte de mizil. Vorbeste cu dany_oldmoto(Ymess:danytunky) are si pinion de transmisie si lant si oala(noi). Daca vrei sh,poate iti fac eu rost. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Ma poate ajuta cineva cu niste segmenti cat mai buni , preferabil noi , de ij jupiter si cu bucsele de la piston si de jos de la biela? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salut Stie careva cotele bucsilor telescoapelor spate la ij jupiter 2? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Salutare la toata lumea. Student in Bucuresti. Tatal meu are o mobra cu care m-am tot plimbat si cu multa ambitie am ajuns posesorul unui Ij P 5. Inca nu am multi km dar sunt multumit si exista premize pentru drumuri placute cu motocicleta. Am pus niste poze pe care le am din intamplare in calculator. Cred ca o sa mai cunosc oameni care sunt pe forum la intrunirea de la Mizil. Pana acum Pedros m-a ajutat cu pusu' la punct al motocicletei si ii sunt recunascator . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twotimer Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 sa mai vedem si niste poze,pe linga mai e si de vinzare,actele la zii,motor reconritionat de curind cu piese din ucraina,pt mai multe info fol nr de tel 0746874266 ia si niste pozeAttached thumbnail(s) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 frumos exemplar sa-l stapinesti sanatos!! de unde esti? din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Salutare la toata lumea. Student in Bucuresti. Tatal meu are o mobra cu care m-am tot plimbat si cu multa ambitie am ajuns posesorul unui Ij P 5. Inca nu am multi km dar sunt multumit si exista premize pentru drumuri placute cu motocicleta. Am pus niste poze pe care le am din intamplare in calculator. Cred ca o sa mai cunosc oameni care sunt pe forum la intrunirea de la Mizil. Pana acum Pedros m-a ajutat cu pusu' la punct al motocicletei si ii sunt recunascator . salut Vasi......so stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea sper sa iti aduca mult plimbari fara alte neplaceri ....ne vedem la mizil...................''''ceva poze de la mine''' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 frumos exemplar sa-l stapinesti sanatos!! de unde esti? din bucuresti? Momentan imi petrec vremea prin Bucuresti fiind student. De fel sunt din Pitesti si nu stiu pe unde o sa ajung. Multumesc frumos pt aprecierile legate de motor. Mie imi place super mult ca e primu meu motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twotimer Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Salutare baieti.As avea si eu nevoie de un lant de transmisie pentru un Jupiter 4. Nu as vrea sa ii scot o za din el pentru ca s-a largit un pic si imi atinge interiorul capacului. am eu lantul 0746874266 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 te sun maine cand ma trezesc si ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Buna ziua,am un tovaras care are un Jupiter 4,si are probleme cu bujiiile,se ”arde” ba una ba alta,ii poate recomanda cineva ce bujii sa foloseasca,ca sa nu ma apuc de citit tot topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Buna ziua,am un tovaras care are un Jupiter 4,si are probleme cu bujiiile,se ”arde” ba una ba alta,ii poate recomanda cineva ce bujii sa foloseasca,ca sa nu ma apuc de citit tot topicul? 14np 18 sau 225, de dacie, si daca tot le arde , schimba condesatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 as avea si eu o intrebare: stie cineva cum se prinde pedala de frana? si.....app poze dupa ce o sa fie gata (acum este in "constructie") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 as avea si eu o intrebare: stie cineva cum se prinde pedala de frana? si.....app poze dupa ce o sa fie gata (acum este in "constructie") Sa intelegem ca "constructia " ta , ai luat-o intr-un sac, si nu sti cum vine prinsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 nu, dar am facut-o bucati (pentru ca atunci cand am luat-o nu era in cea mai grozava forma a ei si am revopsit-o, am schimbat toate suruburile cu altele noi.....) acum un an si ceva si nu mai tin mite exact cum se face la loc. deci daca aveti idee cum se pune la loc pedala de frana......(locul il stiu unde dar nu stiu cu ce se mai prin pe partea din interior, spre motor) Mesaj completat nu are nimeni idee cum se prinde??? sau daca se mai prinde cu vro' piesa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 pe partea din interior, spre motor) Asta e solutia, cu surubul bagat din exterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VETERANU_AXE Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 se vinde ij planeta 5 ,an'94.stare buna;(reconditionat decurand);itp .asigurare.inmatriculare valabil ptr mai multe informatii utilizati id.mess vete_axe sau telf,0745929653 Mesaj completat se vinde ij planeta 5 ,an'94.stare buna;(reconditionat decurand);itp .asigurare.inmatriculare valabil ptr mai multe informatii utilizati id.mess vete_axe sau telf,0745929653 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate