lenon Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Intradevar nu a pierdut un picur de ulei din cutie , am pus poza asa cum am gasit ijul , proprietarul este mort de 11 ani asa ca acte pauza . Al doilea a stat in ploaie se vede diferenta . Si inca unul scos din pamant , cat despre piese ?? se intelege din poze ,unul tot il fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Intradevar nu a pierdut un picur de ulei din cutie , am pus poza asa cum am gasit ijul , proprietarul este mort de 11 ani asa ca acte pauza . Al doilea a stat in ploaie se vede diferenta . Si inca unul scos din pamant , cat despre piese ?? se intelege din poze ,unul tot il fac Ti-am trimis un sms acum ceva vreme la care nu am primit raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Dau în urmărire generală o... fotografie Era IJ, din cîte îmi aduc (bine) aminte Era "choperizat", avea Âşaua bej, fotografiat perpendicular pe laterala stîngă. Descoperitorul are un vin de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Sa speram ca este asa ca de nu are de refacut si motorul de la capat...si piesele de ij nu se gasesc asa de usor... ne se gasesc pt cei care nu stiu sa caute sau care vor piese bune la pret mic sau moca dac se poate.ia cauta bine si ai sa vezi ca ai sa gasesti ce piese vrei tu pt ij si nu numai doar banuti sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 De vanzare! Tel :0728187581 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 uite aici Ij de reconditionat, te intelegi la pret cu fetele. http://transversealchemy.blogspot.com/2012_01_01_archive.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) o planeta 5 adaptata vremii de afara Editat Februarie 12, 2012 de kelu 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Aduce mult a IZH "Samson", o ciudățenie Âşi jumătate: ÂŞi cred că-i Âşi puțin amfibie: http://www.youtube.com/watch?v=PpyKy2sImOU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 super tare ma intreb daca i se oprea motorul pe apa pe vremea aia cum ajungea acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 trebuia sa aiba 2 vasle in dotare sa o ia la manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 poate are in lada visle... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pegas Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Domnilor, caut un IJ 56 cu atas inmatriculat sau inmatriculabil. Stiti vreunul de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Domnilor, caut un IJ 56 cu atas inmatriculat sau inmatriculabil. Stiti vreunul de vanzare ? Da stiu eu dar este in Moinesti ...daca esti interesat suna la 0234364399 ...atasul este de Jupiter 3 . In rest vorbeste cu batrinul care il are , succes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 pai.si atasul si si motorul e de jupiter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 E monocilindric, doar că are chiulasă, tobe Âşi alte câteva piese de la alt model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Domnilor, caut un IJ 56 cu atas inmatriculat sau inmatriculabil. Stiti vreunul de vanzare ? am si eu un IJ56 cu atas de jupi3.este radiata de la politie,dar in evidenta finantelor cu plata la zi.atasul si toate elementele de caroserie din tabla sunt reparate si grunduite,pregatite pt vopsire. deci e mai complicat E monocilindric, doar că are chiulasă, tobe Âşi alte câteva piese de la alt model. pai imi retrag spusele.asta se intampla daca nu maresti pozele. sorry daca vrei iti dau moca o chiuloasa de IJ56,ca ala ce e pe motor e de toata mandria.strica aspectu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 am si eu un IJ56 cu atas de jupi3.este radiata de la politie,dar in evidenta finantelor cu plata la zi.atasul si toate elementele de caroserie din tabla sunt reparate si grunduite,pregatite pt vopsire. deci e mai complicat pai imi retrag spusele.asta se intampla daca nu maresti pozele. sorry daca vrei iti dau moca o chiuloasa de IJ56,ca ala ce e pe motor e de toata mandria.strica aspectu Cilindru de pe motor este de Planeta 4 si chiuloasa este de Planeta 5 ....sper sa nu gresesc ,iar tobele e clar cas modificate . Partea buna la el este cai inscris cu toate actele la zi iar mosu care il are este un inginer mecanic pensionar care a facut motorul si acu trebuie facut rodaju la el ca nu a mai apucat sa il faca din cauze de sanatate . Asa cum am zis eu stiu motocicleta doar din discutiile avute cu dinsu la tel . Mai multe informatii obtineti la tel. ....eu doar il ajut pe batrin punindui acest anunt aici .Pretul este 1700 lei negociabil dar si aici cei interesati vor discuta despre el personal cu batrinu la tel . Sper sa fie de folos cuiva aceste informatii si sa vedem IJu pe sosele acolo unde-i este locu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drift Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Salut,caut si eu o cama de ij monocilindric ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Salut,caut si eu o cama de ij monocilindric ma poate ajuta cineva? Care crezi ca ti se potriveste?: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drift Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Ma gandeam k mai sunt si oameni seriosi... vezi de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Ma gandeam k mai sunt si oameni seriosi... vezi de treaba Boss ce cama mai exact. Nu stiu vreuna la 2 timpi. Lumineaza-ma. Credeam ca dupa cama o sa vrei si un reglaj la supape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 (editat) Cama care actioneaza platina. Editat Februarie 18, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Cama care actioneaza platina. AHA. My bad! Am crezut ca e vreo duma gen ulei de pila.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drift Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Exact ...cama care actioneaza platina .....nu e duma...chiar am nevoie de una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate