Thomas Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Lucreaza-le un pik in ACDSee (mai simplutz) sau Adobe Photoshop. Le luminezi o tzara si basta. Anyway, misto atmosfera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Si alte motoare in fata barului!Nu stiu de ce naiba au iesit atat de intunecate..... uite... io ma recunosc dupa geaca las' ca vine taica cu camera video maine...va trag pe banda sa am dovezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Eu chiar ma bucur ca e aproape de casa da... e beton. intrebare: de ce nu stau si eu in Bucuresti? Poate sunt putin invidios pe voi (deh... putin...). va urez din celalalt colt de tara multa distractie Si aveti grija cu impinsul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 da... e beton. intrebare: de ce nu stau si eu in Bucuresti? Pentru ca nu meriti!!! In alta ordine de idei, pana la urma pot sa vin si eu cu un cd, doua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Pentru ca nu meriti!!! In alta ordine de idei, pana la urma pot sa vin si eu cu un cd, doua? Da' la ce-tzi trebe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Da' la ce-tzi trebe? Pai ma gandeam sa pun si eu un pic de muzica, d-asta mai noua, de le place la rockeri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 24, 2004 Autor Share Postat Septembrie 24, 2004 Dobrescu, poti veni cu ce vrei tu ca supunem la vot.Dar freasca sfantu' sa descopere baietii in tine un manelist...nu de alta da le-am dat idei inca din start Deci, fratilor, veniti cu ceva muzica pe cd audio, eu am numai casete si mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Eu as putea sa aduc niste compilatii pe cedeuri cu AC/DC, G'N'R, Metallica.....stuff like that. Se aproba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 aferim, metre sa aproba, se aproba ne vedem la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 si cam la ce ora se da adunarea la respectivul bar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Eu cred ca vin pe Shakira....dar va trebui sa o las acolo cand plec Sper ca sunteti constienti de pe acum de mahmureala de maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Don Leoncio misto poza aia la masa. Eu abia am intrat si m-am infipt pe forum si am vazut poza si am si printat-o. Beton. Sper sa fie deseara mai multe casti pe masa si sa facem o plimbare pe cinste deseara pana ajungem sa inceapa lumea sa ne cunoasca si sa stie ca in oglinda retrovizoare mai vin si doua roti nu numai 4. Pe deseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 24, 2004 Autor Share Postat Septembrie 24, 2004 Am scris la inceput, 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Deci ramane la arc diseara la 18:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Don Leoncio uite ti-am luminat un pic o poza din fata barului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Pstiu, ma speriasem la poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppescuc Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 ok deci la 18:29 la Arc; o sa fiu acolo . . . pe motor desigur PS: nu incercati sa va dati seama daca ma cunoasteti (am observat ca e o comunitate restransa) sunt nou in 'meserie' si asta ar fi prima mea 'iesire' in 'lume' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 24, 2004 Autor Share Postat Septembrie 24, 2004 Dac vii calare pe fier te vom recunoaste sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Vin si eu ori pe jos ori pe motor........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Hannibal, tu mergi direct de la serviciu la Arc? Ma astepti si pe mine pana iau motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Vin si eu ori pe jos ori pe motor........ Pai nu prea ai alte optiuni Hannibal, tu mergi direct de la serviciu la Arc? Ma astepti si pe mine pana iau motoru? pentru intrebari d-astea nu folosesti forumul. Exista Yahoo messanger, PM (butonul ala de sub postul fiecaruia, de unde trimiti mesaje personale utilizatorilor) Capisci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppescuc Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Dac vii calare pe fier te vom recunoaste sigur multam fain, pe asta ma si bazam. . . da vedeti ca mobra aia din detalii a mancat vre-o doua tavi de jar (a se citi euroi) si acuma e o Suzuki GS550E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Nu este o comunitate restransa ... e chiar o comunitate deschisa care are la baza un set de principii de o ridicata valoare .... ... gata, ca te-am zapacit... Te asteptam sa vii si mai lasa timiditatile. Cea mai importanta valoare este motorul. Urmeaza berea, roku' shi mai vedem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 SA CURGA BEREA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Don Leoncio uite ti-am luminat un pic o poza din fata barului. Mersi, metre! Le-as fi lucrat eu dar am o vechitura de ACDSee care ori nu are ori nu i-am gasit eu optiunile de luminozitate, culoare etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate