Hannibal Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 (editat) E perfect legal in romania sa omori manelari, dar este strict interzis sa folosesti momeala my friend, scopul scuza mijloacele... legea nescrisa a .... evolutiei Am dat-o in SF-uri... am trecut de la petrecere la omorarea manelistilor si la ocupare de teritorii straine Editat Septembrie 30, 2004 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 otomane, ori in poza aia a ta nu e nici un hotel, ori manelistii au sosit dupa ce a plecat fotograful si nu au iesit in poza corturile/caii/mertanele...........ori am eu ecranu' stricat Pai hotelul e in patrimoniul romanesc acu :D Romanii mai iau un prosop, un sapun .. alea alea. Manelarii: IA UITE CE CANDELABRU MISTO! SA TRAIASCA COPILASII DE NU AR ARATA BINE LA MINE IN CORT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Fester, este perfect! Dupa Etrusco, venim si dormim la tine Sau, intr-un scenariu mai nasol, daca vine politia iar si face scandal, mutam cheful la tine Vreau sa vad un willie pe scari Si veniti sa-l caftiti si pe ala care imi ia locul de parcare! Hihi Daca ii taiati cuciucurile pun frigiderul la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Si veniti sa-l caftiti si pe ala care imi ia locul de parcare! Hihi Daca ii taiati cuciucurile pun frigiderul la bataie Pai frigidere avem si noi.... da' ceea ce e in el nu dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 alo, domnu Ivan, vezi ca prescurtarea de la motociclistii neprinsi de radar nu da ca in semnatura matale. Fa bine si schimba ordinea literelor, ca sa se pupe. multe scuze pentru off topic, da' sare'n ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 ba cum ramane cu bruneta ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 ba cum ramane cu bruneta ? Hai sa vedem. 1.Era o bruneta (satena?) - Andreea pe numele ei - care calarea o Kawa touring. 2.Mai era o bruneta - dar este pretena lui Hellrider - si la cei 2 metri ai lui nu te-as sfatui sa te interesezi nici macar de numele ei 3. Nu mai stiu brunete dar era vineri seara prezenta o papusa blonda (insotita din nefericire) si nu ne-a facut nimeni cunostiinta Problema e ca toate au aparut dupa ce ai plecat tu - deci nu de ele intrebai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 asa. andreea mersi. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 eventual aduc eu laptopu, si putem pune si mp3 daca tineti mortis. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Ce concursuri se organizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Apropos de BR! Mie nu-mi place ca se consum alcool si se pleaca acasa pe motor! Nu ma luati cu "le-am lasat acolo" ca nu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 e libertatea fiecaruia sa plece dupa ce-a baut. din pacate asta afecteaza imaginea tuturor. nici mie nu-mi place da nu poti sa le ai pe toate dobrescule. ramane sa ne pui sa venim la costum si sa vorbim frumos, sa ajutam batranelele sa treaca strada si sa citim bannerele de pe site. obositule. pensionarule. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 (editat) de data asta se va tine si concursul de BR si cel de pizza ... cu alte cuvinte nu mancam si nu bem nimic pana la concurs. 1. facem economie 2. pastram loc pentru a castiga Mie nu-mi place ca se consum alcool si se pleaca acasa pe motor! Nu ma luati cu "le-am lasat acolo" ca nu tine! Eu sunt unul din aceia. am baut 2 beri la ora 8 si am plecat la 1 noaptea. Sa-ti mai dau detalii? la 90 de kile ale mele nici nu s-a simtit... si sa citim bannerele de pe site pana n-ai zis tu nici nu le-am observat Editat Septembrie 30, 2004 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 30, 2004 Autor Share Postat Septembrie 30, 2004 Apropos de BR! Mie nu-mi place ca se consum alcool si se pleaca acasa pe motor! Nu ma luati cu "le-am lasat acolo" ca nu tine! Bueiiiiiii , unii dintre noi chiar le-au lasat acolo. In rest, cine vrea sa plece calare dupa 2 beri-treaba lui. Acum o saptamana cine a vrut sa plece calare dupa 5-6 beri -:nono:Personal i-am bagat motorul in curte si a plecat cu taxiul. P.S. De data asta nu stiu ce concursuri s-or organiza dar vedem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Personal i-am bagat motorul in curte si a plecat cu taxiul. Laudarosule! De data asta nu stiu ce concursuri s-or organiza dar vedem noi Pai cred ca e important si ce pune patronu' la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Bai da rai sunteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Sa ridice mana sus cei ce vin la Arc. Ca data trecuta era vorba ca vine toata lumea, si toata lumea era la Etrusco. Pai treaba e asta? Ca eu sincer pt plimbare ma omor, berea nu prea e de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 3. Nu mai stiu brunete dar era vineri seara prezenta o papusa blonda (insotita din nefericire) si nu ne-a facut nimeni cunostinta Hannibal, good news. Era cumva o papusa blonda, cu ochi albastri, par lung si inaltutza? Insotzita a fost saptamana trecuta... Saptamana asta cred ca vine solo... Eu sunt doar soferul... As usual... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Hannibal, good news. Saptamana asta cred ca vine solo... Zeita mea cu multe brate, problema e ca saptamana asta vin IO cu pretena.... Ah, ce ghinion!!! Oricum sunt sigur ca vor fi multi care-ti vor multumi pentru serviciul de curierat pe care-l faci Pana maine, s-auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Atunci, ii fac cunostinta cu prietena ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 una shi cu una face doo, DA' SA VB CU SHEFU' SA SKIMBE SCAUNELE ALEA CA-S MAI INSTABILE CA NIPRELE PE ASFALT FIERBINTE! parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 @bandi: crezi c-o sa stai prea mult pe scaun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 lasati ca o aduc eu ma! Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Beee dar cate posturi ati scris de cand nu am mai intrat ... 1. Nu va mai plangeti de Bere. Fiecare bea cat vrea si daca vrea sa plece pe motor e treaba lui si nu a voastra. (Data trecuta bausem in jur de 5 beri si am plecat ... deci bisnisu meu daca sunt inconstient sau nu) 2. Diseara vin pe la 8 si va pregatesc o surpriza (nu, nu mi-am luat motor ). 3. Kali sa vii cu motorul sa il vedem 4. Cine a zis sa nu va luati de hellrider ca are 2 m a glumit. Are 2m 10 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 1, 2004 Autor Share Postat Octombrie 1, 2004 Ultimele stiri: Aseara s-a anuntat si o delegatie din partea clubului "Silver Pistons" Ploiesti Ii asteptam cu placere, dar cred ca va trebui sa le promitem ca trimitem si noi o delegatie la intalnirea lor saptamanala Si uite asa incepem sa punem bazele unui sezon al intalnirilor de toamna-iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate