Barbie Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) De vanzare PANTALONI FLM AIR MESH marimea M, noi, cu eticheta, pret 80 EURO, pretul de pe net in Germania...deci nu mai platesti transportul in Ro. http://www.polo-motorrad.de/product/139658...tdetails.0.html 0730.380.471 Editat Ianuarie 27, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Cascutza modulara (flip-up) CABERG noua noutza, marimea XS. Viziera fumurie. Casca este in Bucuresti. Pentru detalii/pretz YM jsn_metz99 Editat Ianuarie 28, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Fetelor faceti-va voi cadouri ca in baza baietilor (apropo de 8 martie) uitati-va ce am de vanzare pentru voi:pantaloni de la Louis marimea 42 culoarea maro noi 50 euro si un MC marimea 42-44 tot 50 euro.Voi face poza si pt MC dak ii intereseaza pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) Cizme piele Akito marimea 39~40 (pe ele scrie 41, dar sunt mici) Arata impecabil, ca noi, au intarituri, protectii glezne 150 lei (transport inclus) / Bucuresti reducere YM! la profil O745.OO.88.27 Editat Februarie 1, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Casca NOLAN este luata in mai si purtata pana in iulie (cand am luat un open, ca nu se mai putea cu caldura!). Masura S (55-56 cm), o vand ptr. ca s-a cam largit si acum se misca pe cap cam tare, deci merge ptr. cineva care poarta M probabil. In plus ...vreau si eu o casca de chopper...! Pret: 250 RON Geaca este din piele groasa, marca Highway, purtata tot cateva luni (din mai pana in iulie, cand mi-am luat geaca textila). Masura: 38 (fete) - dar e unisex, merge si ptr, un baiat mai subtire Pret: 300 RON * Tel.: 0724-359.258 P.S. preturile sunt usor negociabile:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 De vanzare PANTALONI FLM AIR MESH marimea M, noi, cu eticheta, pret 80 EURO, pretul de pe net in Germania minus 10 EURO bonus de la mine. http://www.polo-motorrad.de/product/139658...tdetails.0.html 0730.380.471 PRET NOU 70 EURO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 SUPER OCAZIE: Pentru urmatoarele 2 saptamani pretul costumului Dainese de la semnatura scade la 390Euro! Nou a fost 720Euro si este IMPECABIL! URGENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Manusi ProBiker , de iarna, marimea XS, purtate o singura data. Pretul : 50 RON Tel: 0744148182 bubucaty,stiu ca e cam tarziu,dar mai ai de vanzare manusile acelea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Roxana, daca cele XS de la Caty sunt prea mici, am eu unele identice, noi noute, marimea S. Acelasi pret! mercic mult,Strumfuadi!Daca nu obtin un raspuns de la Bubucaty cu siguranta,am sa apelez la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 (editat) bubucaty,stiu ca e cam tarziu,dar mai ai de vanzare manusile acelea? Le-am dat, anuntul a fost pus de ceva vreme, imi pare rau. Vorbeste cu strumfu pentru manusile lui, le-am incercat si eu, pot sa-ti spun ca sunt f calduroase si au si protectii cum trebuie, din pacate nu mi-au venit ca si masura. Si daca totusi nu-ti vor veni ale lui Strumfu, nu te grabi , asteapta sa vina SMAEBUL ( 15 - 16 martie ) , ai sa vezi acolo oferta atractiva de manusi, dar nu numai. Bafta Roxana ! Editat Februarie 12, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Le-am dat, anuntul a fost pus de ceva vreme, imi pare rau. Vorbeste cu strumfu pentru manusile lui, le-am incercat si eu, pot sa-ti spun ca sunt f calduroase si au si protectii cum trebuie, din pacate nu mi-au venit ca si masura. Si daca totusi nu-ti vor veni ale lui Strumfu, nu te grabi , asteapta sa vina SMAEBUL ( 15 - 16 martie ) , ai sa vezi acolo oferta atractiva de manusi, dar nu numai. Bafta Roxana ! Multumesc,Caty.Am sa apelez la Strumfu'...,sper sa-mi vina pt ca si eu sunt cam micuta.Deci Strumfule,ce ziceai de manusile alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Alooooo, fetele, singurele echipamente moto gandite special din perspectiva mentalitalii feminine (neintelese nici de marel Freud) sunt I. C. O. N. Punct!! Ce va chinuiti cu jafurile astea penale de ciubote Akito, casti grele si naspa la vant, Nolan si alte ciurucuri de la Louis. Get real, girls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Alooooo, fetele, singurele echipamente moto gandite special din perspectiva mentalitalii feminine (neintelese nici de marel Freud) sunt I. C. O. N. Punct!! Ce va chinuiti cu jafurile astea penale de ciubote Akito, casti grele si naspa la vant, Nolan si alte ciurucuri de la Louis. Get real, girls Louis vinde foarte multe branduri bune si foarte bune dar si multe accesibile si totusi decent de bune (poate nu are chiar toata lumea buget de ICON). Te-ai uitat cumva prin catalogul lor de 1000 de pagini inainte sa te afli in treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Alooooo, fetele, singurele echipamente moto gandite special din perspectiva mentalitalii feminine (neintelese nici de marel Freud) sunt I. C. O. N. Punct!! Ce va chinuiti cu jafurile astea penale de ciubote Akito, casti grele si naspa la vant, Nolan si alte ciurucuri de la Louis. Get real, girls Tin sa te contrazic nitel! Am probat ICON si multe alte branduri care se vand si pe Louis dar niciun costum nu se aseza pe mine asa cum numai Dainese stie s'o faca Pt mine Dainese e de TOP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Asa cum ziceam, ma simt cel mai bine in Dainese si am ramas fidela marcii. Iata si costumul ( Dainese Yu Lady Div) care l-a inlocuit pe anteriorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Asa cum ziceam, ma simt cel mai bine in Dainese si am ramas fidela marcii. Iata si costumul ( Dainese Yu Lady Div) care l-a inlocuit pe anteriorul Haules baules !!!!!!! Ce mai femeie, ce mai costumas, ce mai .......ura ! Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te ,,arati,, cat mai des , ca ai ce arata ! Cum te simti in el ? E ceea ce-ti doreai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Foarte misto Yulady, ma tot uit si eu la el de anul trecut, dar varianta pe alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Haules baules !!!!!!! Ce mai femeie, ce mai costumas, ce mai .......ura ! Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te ,,arati,, cat mai des , ca ai ce arata ! Cum te simti in el ? E ceea ce-ti doreai ? Multumesc pentru complimente Caty! Cum ma simt in el? Nu am cuvinte. Este altfel de piele, mult mai moale si extrem de comoda. Da, este exact ce-mi doream. Acum abia astept sa scoata Adi hondita de la iernat Foarte misto Yulady, ma tot uit si eu la el de anul trecut, dar varianta pe alb Da, si pe alb este foarte frumos dar cam pretentios de intretinut zic eu. Si eu am fost cu ochii pe el (adica pe site) mult timp Acum ma bucur ca am reusit sa-l achizitionez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Vand geaca stil chopper/cruiser : /index.php?showtopic=181173 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 voi de unde v'ati luat manusi? eu ce am probat pana acum....xs lady..sunt mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 voi de unde v'ati luat manusi? eu ce am probat pana acum....xs lady..sunt mari ia-ti manusi din Asia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SGH Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Cele de la reprezentanta..si in general cele de firma sunt cele mai bune..da..intr-adevar si cele mai scumpe..dar eu zic ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 eu mi-am luat anu” trecut de la motorteam manusi-cea mai mica masura XS Lady de la Spidi,astea 100% sigur ti-ar fii bune ,ca si eu am mainile f mici si de la alte firme ,chiar si XS imi erau mari. am dat in jur de 2,3 mil parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 voi de unde v'ati luat manusi? eu ce am probat pana acum....xs lady..sunt mari am vazut la suomy,alpinestars,dainese si mai ales icon, de fapt mai toate brandurile au si marimi pentru fete...am probat aici ceva modele icon(americanii sunt innebuniti dupa firma asta) si "s" imi erau bune,tinand cont ca eu acasa am XS(adevarat, alta firma)... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Ghetutele le-am luat pentru mine, sunt masura 38 insa ma tin un pic la varf, cred ca sunt bune pentru cineva care poarta 37 1/2. Sunt in cutie, noi noute. Pretul este cel de pe polo.de, 40 euro + cheltuieli cu transportul daca vor pleca in provincie. Tel: 0744 148182,Caty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate