B-46-ANK Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Vandute!!! Anca, sa le porti sanatoasa! Multam dar stii cum e proverbul ala "nu-i pt cine le gaseste e pentru cine se potriveste" , si i le-am lasat lui de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 Multam dar stii cum e proverbul ala "nu-i pt cine le gaseste e pentru cine se potriveste" , si i le-am lasat lui de data asta Atunci sa le poarte el sanatos!!! Despre echipamentele astea iti spuneam aseara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 2, 2011 Admin Share Postat Decembrie 2, 2011 (editat) DONEZ daua casti DAMA: 1.Integrala CMS, purtata de doua ori de nevasta-mea, arata foarte bine, viziera putin exfoliata pe interior, dar nezgariata, marimea cred ca este M. 2.Tip politie, SPY, purtata extrem de putin, aproape noua. In prima poza sunt castile laterale, in mijloc cea integrala, in ultima poza cea din dreapta. Sunt din Bucuresti, se pot vedea si proba. Primul venit, primul servit, se pot trimite si prin Posta, cu plata contravalorii transportului. 0722/625.710 Luigi. Doritorii va rog sa-mi trimiteti PM, nu intru pe sectiunea asta. //////////////////////////////////////////////////// DE VANZARE: Costum dama SH, Cafe Racer, piele, nu stiu daca s-a mers doua drumuri cu el, pina a ramas nevasta-mea insarcinata. Are pe spate, pe fund citeva mici intepaturi usoare, abia vizibile, de la ghearele pisicii noastre In rest costumul este impecabil, ca nou, fara nicio urma de uzura. Marimea 38, dama. Nevasta-mea are 167 cm si(avea )59 kilograme. Pretul este 150 euro, la vremea lui am dat pe el in jur de 300. Editat Decembrie 2, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 (editat) Despre echipamentele astea iti spuneam aseara: Un echipament ca asta as vrea si eu.... (nu numai echpamentul, natuerlich) Editat Decembrie 2, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Un echipament ca asta as vrea si eu.... (nu numai echpamentul, natuerlich) Ti-am inteles aluzia...dar uite si pt tine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Vand geaca de piele tschul, purtata 2 sezoane (primavara si toamna tarziu), marimea M.Este in stare perfecta! nu este rupta, julita, zgariata. are protectii coate, umeri, spate si mesada(nepurtata). O vand pentru ca mi-a ramas mica si sta in dulap degeaba de un an. pret 250 ron. 0734107290 Diana modelul este acesta: http://www.tschul.de/shop.pl?f=NR&c=836&t=tschul_temartic&KAT=Motorradlederjacken&TITEL=Damen%20Motorrad%20Lederjacke%20aus%20Rindsleder poze reale: VANDUTA! posesoarei in urez sa o poarte sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Salutare Am si eu de vanzare cateva echipamente pentru fete, de retinut ca banii se vor duce in cont la Matei http://matei-sansalaviata.blogspot.com/ deci va luati ceva de calitate si banii vor fi de mare ajutor pentru un copilas cu cancer!!! dimensiunile mele la momentul respectiv erau cam 60 kile, 1.72, numarul 40 la picior (pentru comparatii, in rest sunt nefumatoare, blonda, picioare lungi, imi plac plimbarile lungi pe plaja si barbatii cu simtul umorului... etc) BRAU GHETE BERING, nr 40, purtate de cateva ori, nu au niciun fel de urme, nu am cazut cu ele, au protectii, sunt luate de la reprezentanta din Londra GENUNCHIERE cu tibiere, sincer nu imi amintesc sa le fi purtat vreodata... s-ar putea totusi 1 data sa le fi luat totusi. nu au niciun semn pe ele, sunt ca noi! ATENTIE! NU DAU PRETURI PENTRU ELE! Va rog veniti cu o oferta de pret si le vand! Ma intereseaza sa le dau cat mai repede! Daca vin mai multe oferte de pret pentru ele, le dau la cel care liciteaza mai mult, evident. Se gasesc toate in Bucuresti, zona Militari. Daca vreti sa le ridicati. Pentru a le pune la posta, va rog sa platiti si taxele postale. Multumesc si un an nou mai bun tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 dimensiunile mele la momentul respectiv erau cam 60 kile, 1.72, numarul 40 la picior (pentru comparatii, in rest sunt nefumatoare, blonda, picioare lungi, imi plac plimbarile lungi pe plaja si barbatii cu simtul umorului... etc) Waaaa ... aceleasi gusturi le am si eu ... mai putin barbatii cu simtul umorului. Ce dimensiuni zici ca ai acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 lasa mistourile si ia-i si tu ceva frumos doamnei nervoptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) lasa mistourile si ia-i si tu ceva frumos doamnei nervoptik Sunt lucruri de calitate, le-as fi luat cu mare drag pentru doamna mea ... da' ai vazut carutzul ... si ai inteles ca n-am ce sa-i iau de aici Eventual prin hypermarket ... pe la cratitzi si tigai Super misto sunt ghetele ... da' nu multe domnitze traiesc pe picior mare Haida spor! Editat Decembrie 30, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 am primit o oferta de 50 RON pt genunchiere. E cineva care da mai mult?? Daca nu, le dau. luati o pereche buna de genunchiere si ajutati sa trimiteti un copil foarte bolnav la tratamentul salvator din austria. La multi ani! s-au dat genunchierele. mai raman braul si ghetele. Multumiri din nou cumparatorului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Vand costum Duchinni nou cu etichete 500 lei Marime pantaloni 8 ( uk ) 100% Waterproof. Heavy-Duty Construction. Connecting Zip. CE Approved Armour in knees. Elasticated stretch panels. Thermomix insulation. Waist Adjusters. Water resist zips on pockets. Zipped gusset at ankles. 100% Polyester Marime geaca 6 ( uk ) CE approved armour in shoulders & elbows. Back protector available separately. Half length connection zip. Two front zipped pockets. Zipped cuffs Removable quilt lining. Inner collar soft lined for extra comfort Elasticated waist for improved fit Sleeve adjusters. Shell: 100% Polyest 0762 916 938 Editat Ianuarie 5, 2012 de Devilish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delizzuk Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Vand geaca IXS, marime S, 40 protectii hard, stare f buna.Pret 50 euro.detalii 0753 018 553 sau mess: d.delia16@yahoo.com Editat Ianuarie 10, 2012 de delizzuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Vand geaca IXS, marime S, 40 protectii hard, stare f buna.Pret 50 euro.detalii 0753 018 553 sau mess: d.delia16@yahoo.com gata, te-ai plictisit de ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Vand geaca IXS, marime S, 40 protectii hard, stare f buna.Pret 50 euro.detalii 0753 018 553 sau mess: d.delia16@yahoo.com Ceva poze avem? Ce inaltime si greutate are persoana care a folosito? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Vand costum Duchinni nou cu etichete 500 lei Marime pantaloni 8 ( uk ) 100% Waterproof. Heavy-Duty Construction. Connecting Zip. CE Approved Armour in knees. Elasticated stretch panels. Thermomix insulation. Waist Adjusters. Water resist zips on pockets. Zipped gusset at ankles. 100% Polyester Marime geaca 6 ( uk ) CE approved armour in shoulders & elbows. Back protector available separately. Half length connection zip. Two front zipped pockets. Zipped cuffs Removable quilt lining. Inner collar soft lined for extra comfort Elasticated waist for improved fit Sleeve adjusters. Shell: 100% Polyest 0762 916 938 Pretul e chiar bun, tinand cont de ce gasim pe net http://secure.duchinni.bifax.co.uk/view_category.php?category_id=TESS http://secure.duchinni.bifax.co.uk/view_category.php?category_id=20207 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Jeansi/blugi moto RET BIKE, cu protectii pe genunchi si coapse. Masuri fem.: 34, 36, 38, 40 Material de baza: textura grea din denim Protectii: solduri,genunchi (inaltime relglabila) Elemente reflectorizante: benzi pe partea din spate Buzunare externe: 5 Inchidere: fermoar cu banda Velcro ce asigura o fixare puternica Culori: albastru inchis PRET 99 ron !!! Tel. 0722.748.422 Editat Ianuarie 25, 2012 de Bogmad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelys Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Jeansi/blugi moto RET BIKE, cu protectii pe genunchi si coapse. Masuri fem.: 34, 36, 38, 40 Salut. Poti te rog sa-mi spui ce dimensiuni are masura 34 (circumferinta in talie si lungime)? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Salut. Poti te rog sa-mi spui ce dimensiuni are masura 34 (circumferinta in talie si lungime)? Mersi. Buna, mai am doar 2 perechi, cu circumferinta taliei de 72 si 75 de cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 /index.php?/topic/673445-vand-geaca-the-north-face/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Buna, mai am doar 2 perechi, cu circumferinta taliei de 72 si 75 de cm. 72???? cu 10-12cm mai putin n-ai nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 72???? cu 10-12cm mai putin n-ai nimic??? Au fost pantaloni de piele clasici, dar s-au dat. Cu acesti jeansi, poate doar sa incerci la croitor stramtare, daa s-o putea. Sunt dispus sa mergem sa intrebam impreuna. La 100 de ron mai merge sa pui 20 de ron pt. modificarea dorita. Mai depinde insa si de protectii...blah blah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Geaca?! Vrea cineva o geaca?? Am eu http://www.okazii.ro/catalog/65375475/geaca-piele-icon-bombshell-dama-s.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 (editat) Revin cu propunerea de geaca. Pretul este de 200 de lei. Nu am mai purtat-o de atunci. Marimea este XS. Editat Februarie 17, 2012 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raga Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 (editat) Buna ziua doamnelor si domnisoarelor, dupa nenumarate incercari de ai insufla sotiei pasiunea mea pentru "cele 2 roti" ma declar batut. Drept urmare a fost pus la vanzare echipamentul. Toate articolele sunt purtate ocazional si uzura lor este ca atare. Puteti sa le vizualizati mai jos: My link Editat Februarie 21, 2012 de Raga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate