JustJackJJ Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Ne-am intalnit, doar eu si cu Pepsi MAN a fost fain, sa ne comparam "mobrele" sper sa ne putem intalnii si noi macar o data pe saptamana si cat mai multi:) O poza care chiar m-i sa parut funny sa o realizez, va dati seama soferul acelei "masinute" nici nu ne vede. Si o poza de la "intalnire" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nvmoldovan Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 salut, voi fii incepator luna viitoare:) credeti ca e ok un XF 650? Eu m-am suit pe KLE 500 si parca e un pic greoaie, am vazut in specs ca aceasta e mai mica si mai usoara. Credeti ca gasesc ceva pe la 1200-1300 eu?(asta e bugetul maxim ... ) Si in plus sa nu mai trebuiasca sa investesc anul acesta? Va multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Azi am iesit din grupul freewindistilor. Am dat motorishka. Sper sa il duca pe noul proprietar multi multi km fara incidente si pb tehnice asa cum m-a dus si pe mine. Sper sa intre aici pe forum si sa va imparataseasca si voua cum se simte pe ea si sa mareasca nr freewindistilor. Despre motor: cu drag l-as recomanda oricui. Un motor minunat rezistent de care imi va fi dor. Cu bine dragilor si multi km cu asfalt uscat. Editat Aprilie 4, 2012 de butrosica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 salut, voi fii incepator luna viitoare:) credeti ca e ok un XF 650? Eu m-am suit pe KLE 500 si parca e un pic greoaie, am vazut in specs ca aceasta e mai mica si mai usoara. Credeti ca gasesc ceva pe la 1200-1300 eu?(asta e bugetul maxim ... ) Si in plus sa nu mai trebuiasca sa investesc anul acesta? Va multumesc, Pentru un incepator este un motor foarte bun, asta stiu pt ca si eu sunt incepator, si am mai incercat asa la o plimbarica si bmw si transalp...dar la pretul asta...cam greu... Eu am luat/o cu 1400 neinmatriculata..cu totul vreo 1700...si am luat una cheala..dar nebun nu e ala de spera ci ala care renunta fara sa incerce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Prima iesire offroad de anul asta ! Incercare nereusita de a ajunge in poienile din m-tii Gurghiului, pe valea Orsovei . Am trecut de noroaie,am trecut de portiuni de maxim 10-15m de zapada/gheata insa am dat de o portiune unde erau minim 200m de zapada de 15-20 cm si n-am riscat sa ma bag singur. Inca o saptamana si se poate urca Cine are indoieli privind capacitaile Freewind-ului pe offroad,am multe poze de pe forestiere prin care sa-i demonstrez contrariul. Dupa parerea mea, este o motocicleta excelenta on/off , incepator/sau nu , si un pret excelent pt cei care vor sa cumpere si un pret de nimic pentru cei care vor sa-l vanda . Cu siguranta ca o sa am alt motor candva, insa poate face prea multe mobra asta ca sa o dau pe 1500 euro sau mai putin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Prima iesire offroad de anul asta ! Incercare nereusita de a ajunge in poienile din m-tii Gurghiului, pe valea Orsovei . Am trecut de noroaie,am trecut de portiuni de maxim 10-15m de zapada/gheata insa am dat de o portiune unde erau minim 200m de zapada de 15-20 cm si n-am riscat sa ma bag singur. Inca o saptamana si se poate urca Cine are indoieli privind capacitaile Freewind-ului pe offroad,am multe poze de pe forestiere prin care sa-i demonstrez contrariul. Dupa parerea mea, este o motocicleta excelenta on/off , incepator/sau nu , si un pret excelent pt cei care vor sa cumpere si un pret de nimic pentru cei care vor sa-l vanda . Cu siguranta ca o sa am alt motor candva, insa poate face prea multe mobra asta ca sa o dau pe 1500 euro sau mai putin ! ce cauciucuri ai mataluta acolo...? eu am fost prin padurea din Moara Vlasiei si am dat de vreo doua ori cu ea pe jos din motiv de zapada..si parca era mai mica ca acolo la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 ce cauciucuri ai mataluta acolo...? eu am fost prin padurea din Moara Vlasiei si am dat de vreo doua ori cu ea pe jos din motiv de zapada..si parca era mai mica ca acolo la tine... Am MITAS E07 fata/spate , doar ca nu mai sunt la prima tinerete. Au deja cam 3500-4000 km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addy2all Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Azi am iesit din grupul freewindistilor. Am dat motorishka. Sper sa il duca pe noul proprietar multi multi km fara incidente si pb tehnice asa cum m-a dus si pe mine. Sper sa intre aici pe forum si sa va imparataseasca si voua cum se simte pe ea si sa mareasca nr freewindistilor. Despre motor: cu drag l-as recomanda oricui. Un motor minunat rezistent de care imi va fi dor. Cu bine dragilor si multi km cu asfalt uscat. Salutare ! Motorul lui Cosmin butrosica a ajuns la mine ! Sunt foarte incantat de motor, merge foarte bine, iar Cosmin a avut foarte mare grija de el ! Cosmin, promit sa am grija de motor si sa-l pastrez cel putin in aceeasi stare in care l-am luat de la tine ! Numai bine tuturor si asfalt uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Salutare ! Motorul lui Cosmin butrosica a ajuns la mine ! Sunt foarte incantat de motor, merge foarte bine, iar Cosmin a avut foarte mare grija de el ! Cosmin, promit sa am grija de motor si sa-l pastrez cel putin in aceeasi stare in care l-am luat de la tine ! Numai bine tuturor si asfalt uscat !! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Ne-am intalnit, doar eu si cu Pepsi MAN a fost fain, sa ne comparam "mobrele" sper sa ne putem intalnii si noi macar o data pe saptamana si cat mai multi:) O poza care chiar m-i sa parut funny sa o realizez, va dati seama soferul acelei "masinute" nici nu ne vede. Si o poza de la "intalnire" Mai facem o incercare si saptamana aceasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addy2all Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea multi km. Ms mult !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Salutare ! Motorul lui Cosmin butrosica a ajuns la mine ! Sunt foarte incantat de motor, merge foarte bine, iar Cosmin a avut foarte mare grija de el ! Cosmin, promit sa am grija de motor si sa-l pastrez cel putin in aceeasi stare in care l-am luat de la tine ! Numai bine tuturor si asfalt uscat !! Bine ai venit! Sa il stapanesti sanatos! Stie careva de unde sa imi fac comanda de oglinda dreapta? Am tot cautat pe net dar n-am gasit modelul... E cel original,bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Stie careva de unde sa imi fac comanda de oglinda dreapta? Am tot cautat pe net dar n-am gasit modelul... E cel original,bineinteles. ebay pereche http://www.ebay.com/itm/PAIR-MIRRORS-SUZUKI-DL-V-Strom-650-XF-Freewind-/160774841975?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item256eed6677 dreapta http://www.ebay.com/itm/RIGHT-MIRROR-SUZUKI-DL-V-Strom-650-XF-Freewind-650-OEM-QUALITY-/150776863946?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item231b005cca Editat Aprilie 9, 2012 de sorin 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Stie careva de unde sa imi fac comanda de oglinda dreapta? Am tot cautat pe net dar n-am gasit modelul... E cel original,bineinteles. ebay pereche http://www.ebay.com/...=item256eed6677 dreapta http://www.ebay.com/...=item231b005cca Merci frumos! Toate bune si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Merci frumos! Toate bune si asfalt uscat! Acelea nu sunt originale. Una originala costa 60 euro sau cel putin atat costa acum 4 ani cand am vrut eu sa cumpar pt motorul care este al lui Iulian acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_beny Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Mai facem o incercare si saptamana aceasta? Daca nu va deranjeaza vin si eu la intalnire Daca va intalniti joi s-au vineri... Pe unde vreti sa va intalniti ?eu stau in Crangasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Daca nu va deranjeaza vin si eu la intalnire Daca va intalniti joi s-au vineri... Pe unde vreti sa va intalniti ?eu stau in Crangasi... Eu sunt pentru....mai ales ca data trecuta nu am putut fi prezent, dar sa mai asteptam reactii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_beny Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Fratilor in curand as vrea sa imi schimb placutele de frana...imi pute-ti recomanda vreo firna/model ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustJackJJ Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Fratilor imi cer scuze, dar nu prea am mai fost prezent pe aici, sunt mai mult plecat cu munca...Vreti sa ne intalnim azi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Fratilor in curand as vrea sa imi schimb placutele de frana...imi pute-ti recomanda vreo firna/model ? sbs cu discurile cum stai? fatza=130ron, spatele 140ron. daca vrei sa le schimbi la mine da-mi pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Astazi am finalizat sistemul de ungere al lantului "coproductie SXN666&Bogdan_Harea" Zilele astea am sa incerc sa fac si ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 fratilor, am citit odata aici pe forum cum se demonta/monta parbrizul la freewind, dar nu mai gasesc.... personal nu reusesc sa dau masca fata cu parbrizul si farul jos de nicio culoare de pe motor....restul carenelor sunt plecate de mult...si stau si ma uit la motor ca nu stiu de unde sa o apuc...help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 fratilor, am citit odata aici pe forum cum se demonta/monta parbrizul la freewind, dar nu mai gasesc.... personal nu reusesc sa dau masca fata cu parbrizul si farul jos de nicio culoare de pe motor....restul carenelor sunt plecate de mult...si stau si ma uit la motor ca nu stiu de unde sa o apuc...help! din cate imi aduc eu aminte, am desfacut cele 4 suruburi ce tin parbrizul, iar carenele laterale erau desfacute si ele din suruburile ce le vezi pe lateral si am scos parbrizul ( mai fortat putin) , sub parbriz mai ai 2 suruburi cu cap pt surubelnita + ,, dupa ce le desfaci o sa ai carenele jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 iti urez succes la montat parbrizul.... cine l-a demontat si l-a si pus la loc stie ce vorbesc...: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 iti urez succes la montat parbrizul.... cine l-a demontat si l-a si pus la loc stie ce vorbesc...: mersi de incurajare...plec la moto...sper sa termin pana sambata la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate