Banzay Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Eu nu ziceam ca GS-ul e mai bun Eu ziceam strict de cum 'functioneaza' piata. Mie unul imi place ce vinde omul, insa nu imi permit la momentul asta sa bag banii intr-o alta mobra. Si eu am la vanzare kawa-ul din 2002, 900cc si ma chinui cu 1900 sau macar un schimb cu o masina clasa mica si nu se da de nici o culoare si mobra chiar e intr-o stare buna, peste 90% din ce se intalneste pe piata, la fel ca si a colegului nostru addy. Freewind nu am mers decat pe modelul mai vechi '97 si mi s-a parut mai greu ca si pegaso, dar mai fasnet ca si funduro-ul de la bmw. GS-ul vad ca il lauda toata lumea, despre freewind destul de putine pareri, extra-uri si accesorii nu gasesti chiar pe toata drumurile, probabil diferenta intre popularitatea celor 2 o fi data si de sigla alb-albastra, ca sunt destui care vad emblema ca pe o garantie a calitatii, fiabilitatii, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Salutare tuturor freewindistilor si nu numai, dar apropo de ce spunea Banzay mai sus putin ref. la GS, eu unul am mers pe acest model atat pe enduro cat si pe asfalt, dar nu as schimba Freewindul pe GS, care este mai puturos , mai greu, mai incomod la enduro(mult mai incomod). Motorul isi merita pretul pus de addy2all, care a fost chiar modest....al meu este din acelasi an, aproximativ aceiasi km,fara crashbar, l-am adus eu si inmatriculat am iesit la 1800 E....asadar pretul este prea bun pt. acest gen de motor....care cred ca doar Tenereul il doboara....Craciun fericit tuturor....Total de accord. Am avut F-ul si am mers cu Free-ul. Mult mai usor si indemanatic, vibreaza mai putin, la aceeasi dinamica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Eu nu ziceam ca GS-ul e mai bun Eu ziceam strict de cum 'functioneaza' piata. Mie unul imi place ce vinde omul, insa nu imi permit la momentul asta sa bag banii intr-o alta mobra. Si eu am la vanzare kawa-ul din 2002, 900cc si ma chinui cu 1900 sau macar un schimb cu o masina clasa mica si nu se da de nici o culoare si mobra chiar e intr-o stare buna, peste 90% din ce se intalneste pe piata, la fel ca si a colegului nostru addy. Freewind nu am mers decat pe modelul mai vechi '97 si mi s-a parut mai greu ca si pegaso, dar mai fasnet ca si funduro-ul de la bmw. GS-ul vad ca il lauda toata lumea, despre freewind destul de putine pareri, extra-uri si accesorii nu gasesti chiar pe toata drumurile, probabil diferenta intre popularitatea celor 2 o fi data si de sigla alb-albastra, ca sunt destui care vad emblema ca pe o garantie a calitatii, fiabilitatii, etc. Banzay, eu nu am adus o critica la cele spuse de tine,imi cer scuze daca asa se intelege,au fost doar constatarile mele efective, apropo de Aprilia am avut un Pegaso 3 din 1999, chiar si Pegaso era mai nervos si parca mai usor de manevrat pe enduro. fata de GS, greutatea la Freewind este cu aprox 20 kg mai mica fata de Pegaso,...acum a nu se intelege ca parerea mea despre GS este una rea , dar facand un raport calitate- pret....sincer fiabilitatea Japoneza isi spune cuvantul......mult noroc la vanzarea motorului.....Craciun fericit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Nu am luat-o ca o critica, chiar daca uneori mai dau cu stangul in dreptul la scriere si se mai inteleg anapoda lucrurile Pegaso 3 (cubul) nu mi-a placut, eu am avut GA si mi-a placut destul de mult, insa aveam alte idei atunci si l-am vandut din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Sărbători pline de liniște si de multe bucurii sa aveți parte dragi colegi motocicliști ! Si cei mai puțin motocicliști de asemenea.... Sa fiți iubiti,generosi si sănătoși! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Dezmembrez Suzuki FreeWind 650, An fabricatie 2003 , piesele merg si pe modelele din 97 pana in 2003. Motocicleta este complet functionala si nu a fost accidentata. Toate piesele sunt disponibile. Orice piesa comanda se poate returna in termne de 3 zile de la primire. Comenzi : 0742265487 0742864982 /index.php?/topic/722334-dezmembrez-suzuki-freeewind-650-din-2003/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Va salut baieti, as avea si eu nevoie de schita cu crashbarul pt Freewind din 2001 si cea cu suportii pt bagaje spate (laterali), am gasit pe cineva care o sai faca din teava....dar nu are cotele(schita)......as fi vrut sa-i cumpar , dar noi sunt foarte scumpi iar sh nu am gasit....va multumesc.... Editat Ianuarie 29, 2015 de Pegasus73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) asa fac eu cuparaturi.... doua vaci..... Editat Ianuarie 31, 2015 de o_kellu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 iata ca este si motocicleta noastra folosita in scopuri .... http://www.xnxx.com/video10733794/blonde_and_redhead_girls_fucking_in_a_threesome_with_a_big_cock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 verifica bateria, unui prieten ii facea bordul ca toate visele din cauza ca era terminata, cand a inlocuit-o, au disparut problemele.....multa bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 (editat) daca nu-ti merge nici vitezometrul nici kilometrajul, cel mai probabil s-au rupt urechiusele bucsii magnetice din senzor, sageata rosie. exista si varianta in care vitezometrul merge aiurea, iti arunca viteze aleatorii sau ba merge ba nu merge - acolo e de vina insusi instrumentarul de bord. Editat Martie 20, 2015 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Buna ziua fericitilor posesori de Xf. Sper sa gasesc aici ajutorul de care am nevoie. Am un prieten bun, motociclist cu state vechi, care calareste un Freewind de aprox 6 ani. Are farul spart si as vrea sa il ajut cu unul intreg dar nu gasesc pe nicaieri. Daca aveti idee cum pot intra in posesia unuia (preferabil sh) v-as ramane recunoscator. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 cauta la dezmembrari,ca era cineva pe la Cluj sau Sibiu care dezmembreaza un Freewind din 2001! daca e model pana in 99,are farul diferit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 am unul de model 98-99 cu o gaura in lateral. lentila e buna, daca ii acoperi gaura cu un powertape sa nu intre praf, poate fi folosit. nu stiu cat rezista pe offroad, dar pe asfalt merge. daca il vrei, te costa transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Da, il vreau! Ai pm. Editat Aprilie 2, 2015 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Salutare la toata lumea!! Atasez si eu cateva poze cu noua mea achizitie, cumparata de aici de pe forum Acum ca a venit vremea frumoasa, ne organizam sa iesim intr-o seara mai discutam una alta despre motocicletele noastre si nu numai? Deci, Bucuresteni posesori de Freewind, cine e pentru joia asta dupa ora 18, sa ridice mana sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Salutare la toata lumea!! Atasez si eu cateva poze cu noua mea achizitie, cumparata de aici de pe forum Acum ca a venit vremea frumoasa, ne organizam sa iesim intr-o seara mai discutam una alta despre motocicletele noastre si nu numai? Deci, Bucuresteni posesori de Freewind, cine e pentru joia asta dupa ora 18, sa ridice mana sus! 20150321_140216.jpg20150321_153146.jpgIMG_0185.JPG Salutare, sa o stapanesti sanatos......cat ai dat pe ea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Ora mai accesibila in timpul saptamanii n-am cum sa bag pentru ca...munca iar in weekend deobicei nu stau prin Bucuresti. Haideti sa ne intalnim la Academia Militara la 6, ca acum s-a marit ziua, sucul si apa le aducem la pachet. Daca ne intindem la vorbe si ne prinde seara, Freewindul are lumina puternica ) Oricum, nu e batut in cuie, daca aveti alte propuneri, nu ezitati! https://www.google.ro/maps/dir/44.4309692,26.0676009//@44.4299924,26.0677618,17z?hl=ro PS: Pe motor am dat aprox. 1700e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Nu e mai bine joi? Maine nu prea am eu cum sa ajung, plus ca joi se anunta putin mai cald si poate se mai urnesc si altii din casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Pe la cati km a inceput sa faca figuri? A mea are vreo 34k si vad ca inca merge... Ramane la 6 la Academie? Se pare ca ai avut dreptate..posesorii de Freewind nu s-au trezit inca din hibernare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi2 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Salut. Tocmai am intrat in randul posesorilor de Freewind...Toate bune pana acum. Insa motorul e restrictionat la 25kw. Stie cineva cum scot limitarea? Unii zic ca trebuie doar schimbat ECU/CDI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Ești sigur ca e limitat? Ce scrie in talonulromânesc nu prea contează. Editat Aprilie 20, 2015 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi2 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Salut. Da, e limitat... E versiunea U din Germania(astea sunt limitate). Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 un prieten din germania mi-a spus ca limitarea la el era ceva pe admisie care micsora fluxul de aer ca si cand ai trage putin de acceleratie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi2 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Asta era la un Freewind? Mie nu imi pare ca nu se accelereaza bine sau ceva de gen. De obicei cele pe admisie sunt limitatoare aftermarcket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate