Bulinu' Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 (editat) daca nu-ti merge nici vitezometrul nici kilometrajul, cel mai probabil s-au rupt urechiusele bucsii magnetice din senzor, sageata rosie. exista si varianta in care vitezometrul merge aiurea, iti arunca viteze aleatorii sau ba merge ba nu merge - acolo e de vina insusi instrumentarul de bord. Editat Martie 20, 2015 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Buna ziua fericitilor posesori de Xf. Sper sa gasesc aici ajutorul de care am nevoie. Am un prieten bun, motociclist cu state vechi, care calareste un Freewind de aprox 6 ani. Are farul spart si as vrea sa il ajut cu unul intreg dar nu gasesc pe nicaieri. Daca aveti idee cum pot intra in posesia unuia (preferabil sh) v-as ramane recunoscator. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 cauta la dezmembrari,ca era cineva pe la Cluj sau Sibiu care dezmembreaza un Freewind din 2001! daca e model pana in 99,are farul diferit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 am unul de model 98-99 cu o gaura in lateral. lentila e buna, daca ii acoperi gaura cu un powertape sa nu intre praf, poate fi folosit. nu stiu cat rezista pe offroad, dar pe asfalt merge. daca il vrei, te costa transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Da, il vreau! Ai pm. Editat Aprilie 2, 2015 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Salutare la toata lumea!! Atasez si eu cateva poze cu noua mea achizitie, cumparata de aici de pe forum Acum ca a venit vremea frumoasa, ne organizam sa iesim intr-o seara mai discutam una alta despre motocicletele noastre si nu numai? Deci, Bucuresteni posesori de Freewind, cine e pentru joia asta dupa ora 18, sa ridice mana sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Salutare la toata lumea!! Atasez si eu cateva poze cu noua mea achizitie, cumparata de aici de pe forum Acum ca a venit vremea frumoasa, ne organizam sa iesim intr-o seara mai discutam una alta despre motocicletele noastre si nu numai? Deci, Bucuresteni posesori de Freewind, cine e pentru joia asta dupa ora 18, sa ridice mana sus! 20150321_140216.jpg20150321_153146.jpgIMG_0185.JPG Salutare, sa o stapanesti sanatos......cat ai dat pe ea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Ora mai accesibila in timpul saptamanii n-am cum sa bag pentru ca...munca iar in weekend deobicei nu stau prin Bucuresti. Haideti sa ne intalnim la Academia Militara la 6, ca acum s-a marit ziua, sucul si apa le aducem la pachet. Daca ne intindem la vorbe si ne prinde seara, Freewindul are lumina puternica ) Oricum, nu e batut in cuie, daca aveti alte propuneri, nu ezitati! https://www.google.ro/maps/dir/44.4309692,26.0676009//@44.4299924,26.0677618,17z?hl=ro PS: Pe motor am dat aprox. 1700e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Nu e mai bine joi? Maine nu prea am eu cum sa ajung, plus ca joi se anunta putin mai cald si poate se mai urnesc si altii din casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Pe la cati km a inceput sa faca figuri? A mea are vreo 34k si vad ca inca merge... Ramane la 6 la Academie? Se pare ca ai avut dreptate..posesorii de Freewind nu s-au trezit inca din hibernare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi2 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Salut. Tocmai am intrat in randul posesorilor de Freewind...Toate bune pana acum. Insa motorul e restrictionat la 25kw. Stie cineva cum scot limitarea? Unii zic ca trebuie doar schimbat ECU/CDI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Ești sigur ca e limitat? Ce scrie in talonulromânesc nu prea contează. Editat Aprilie 20, 2015 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi2 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Salut. Da, e limitat... E versiunea U din Germania(astea sunt limitate). Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 un prieten din germania mi-a spus ca limitarea la el era ceva pe admisie care micsora fluxul de aer ca si cand ai trage putin de acceleratie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi2 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Asta era la un Freewind? Mie nu imi pare ca nu se accelereaza bine sau ceva de gen. De obicei cele pe admisie sunt limitatoare aftermarcket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Ma gandesc sa ies la o plimbarica sambata pe malul Argesului... Traseul ar fi cam asta . Daca se mai incumeta cineva, dati-mi de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 (editat) desi anul trecut am folosit motocicleta spre deloc,acelasi lucru preconizez si pentru anul asta.... ca idee,mi-am luat baterie cu 185 lei pentru ea cu garantie 2 ani, Top Lite Yuasa...daca e cineva interesat , mie mi se pare pret bun...le zic pe privat de unde anume am achizitionat-o sa nu se creada ca fac reclama! » Post actualizat in 23 Apr 2015 17:43 si la CUSTOM WHEELS ar fi interesant de mers! seara buna colegi! Editat Aprilie 23, 2015 de Danut Ionda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 ovi2.... pai daca sti de ce mai intrebi? probabil o sa te descurci ca sti deja nu? succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi2 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Nu as da 100 de euro pe un ECU di de fapt Sa trebuiasca scos doar un fir din ECU existent ca la alte models. Poate a Mai scos cine a limitarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 salutare dragi posesori de Freewind. Cine stie un service mecanic bun care sa-mi coboare si mie motocicleta din amortizor spate si fata ?! As fi facut si eu asta acasa, fata nu ar fi problema sa o cobor din juguri, dar pe spate nu vrea sa se desfaca deloc surubul acela de tine bratul amortizorului. Care a mai coborat motocicleta?! banuiesc ca o sa trebuiasca sa modific ulterior si cricul lateral ca nu o sa mai stea moto inclinata pe partea care trebuie... dar asta se rezolva cu flex+ sudura. Eu sunt din Bucuresti ! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Intr-adevăr va trebui sa scurtezi cricul lateral. Pm dacă vrei sa te ajut cu coborâtul. Am făcut de 2 ori asta pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateys Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Salut, Si eu as vrea sa o cobor, dar sunt in Cluj, ma poate ajuta cineva prin zona? Ca mecanicii imi tot zic ca nu gasesc "lowering kit" pentru ea si se spala pe maini de mine. Help? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 pai du-te cu manualul in brate la ei si arata-le. sunt operatii uzuale, orice mecanic ar trebui sa le poata face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateys Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Acum am vazut si eu manualul. Scrie ca 30 de mm se pot da jos cu operatiuni standard (mai putin cricul lateral...). Macar atat si tot ar fi minunat, ca la 1.70 ai mei, stau pe varfuri ca balerina. Si imi place de mor motocicleta, dar... :-< Anyone in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Acum am vazut si eu manualul. Scrie ca 30 de mm se pot da jos cu operatiuni standard (mai putin cricul lateral...). Macar atat si tot ar fi minunat, ca la 1.70 ai mei, stau pe varfuri ca balerina. Si imi place de mor motocicleta, dar... :-< Anyone in Cluj. am 1,68 si am ridicat motoreta cu roata de 21 pe fata (urmeaza in curand roata de 18 pe spate ) freewind-ul standard mi se pare scuter acum ))) la stop sunt doar cu un picior jos , cu amandoua pe varfuri... (am mers si cu yamaha tenerele 2008 si e inalta ce-i drept, dar nu ma mai sperie) un pic de mobilitate trebuie , sa stii sa-ti misti fundul de pe o buca pe alta ca sa fiu plastic... in padure e mai nasol ;acolo chiar trebuie sa stii sa iti muti centrul de masa in rest , freewind-ul e o motoreta mai mult decat potenta si fiabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate