Sawyer Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Am si eu o dilema....MARE...rau de tot. Ma gandeam la urmatorul motor si dupa ce mi-au cam dat in cap mecanicii dupa ce le-am spus ca vreau RSV 1000 Mille ma gandesc acum la urmatoarea optiune: Honda 954 RR. Am auzit insa de la cineva ca e cea mai non-Honda Honda facuta vreodata...sau ceva de genul...adica nu prea pastreaza traditia. Acum...daca sunteti milostivi impartiti-mi si mie cateva pareri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Frumoasa motorcicleta. poate cel mai fain faiarbleid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Nu stiu CINE ti-a spus tie ca nu e ..prea honda.. dar un lucru iti spun sigur. Daca s-ar aduna petitii de la toti doritorii de 954 ca motor Nou, din fabrica adica, in mod sigur s-ar reintroduce in productie. Go for it dude, u won't regret. Daca mi-as putea permite si un al doilea motor, ar fi sigur un 954. L-as tine pentru iesirile din oras, pt city sincer e pacat de el sa il chinui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Este cea mai reusita motoreta sport pe care am mers pana acum. Se apropie de manevrabilitatea unui 600, iar tinuta de drum e exemplara. Daca dai mai tare in ea, gandeste-te la un amortizor de ghidon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 Comparativ cu RSV 1000 Mille(model 2002-2003)? Excludem fiabilitatea punand pe prim plan feelingul pe care ti-l ofera, manevrabilitatea si mai ales sunetul motorului...sincer pe mine unul ma da pe spate sunetul RSV-ului...suna absolut fantastic V2-ul acela! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 deci cum pui problema tu practic esti chitit clar pe RSV. Nu are rost sa iti spunem noi cat de buna e motoreta daca tu vei fi cu inima la RSV cand o sa ai CBR. Decide tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 de departe cel mai reusit fireblade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Rsv e rsv si 954 e 954 .. V2 rotax vs 4L de exceptie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 No ofence pt posesorii de 2V dar (parerea mea) ca sunt pikamere pe roti. 954 in varianta galben- negru e cea mai frumoasa mobra care a scos-o Honda vreodata. Io ma dau cu R1, am avut 919 dar oricand mi-as lua 954. Am iesit cu un prieten cu un 954 si la intoarcere am facut schimb de motoare cativa km. Am tras de gaz mai tare putin decat la R1 (ma gandeam la R1 din 2000 ca la cea mai tare mobra!!!) si am pus-o lumanare instantaneu. E jmechera rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 aici e plin de ele iar marea parte a fireblade.it are un 954, desi multi au migrat spre 1000 si 600RR din cauza superioritatii ultimelor 2 un motor fara prea multe probleme, este cel mai usor fireblade. am amici care au 65-70mii km pe bord, altii care au schimbat deja cutia si motorul din cauza kilometrilor. primul lucru pe care tre sa il faci e sa elimini valvola Htev si sa montezi un amortizator de directie in pista e deja destul de inferioara CBR 1000 si putin in urma CBR 600 ca si performante ramane cel mai "cu caracter" fireblade, desi in inima am 893'ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 Rsv e rsv si 954 e 954 .. V2 rotax vs 4L de exceptie .. Adica? Stiu ca Honda e Honda si ca Aprilia e Aprilia...si ca Honda nu e Aprilia dar...o mica comparatie pls ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 poate nu am fost prea atent? din ce an te intereseaza RSV?? daca e versiunea R 2003 ..sau modelul 2004-2007 as alege RSV'ul versiunea R2003 are o ciclistica nemaipomenita: Furci Ohlins, etriere Brembo serie oro radiale,pompa frana brembo radiala, discuri flotante, monoamortizator ..evident Ohlins, ceva mai usoara decat modelele baza si mai puternica, sa nu uitam de jentile OZ e un spectacol modelele rsv incepand din 2004 sunt si mai avansate ca si ciclistica despre putere nu are rost sa vorbim ..conteaza prea putin. oricum sunt 118 cai la roata ptr RSV si 130-33 la roata ptr 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 spre 954 ma indrept si eu cred ca maine o cumpar cu toate ca cineva imi spunea ca la toate vibreaza foarte rau carena fata la viteza mare, imi place foarte mult cum arata si sper sa fie pe gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Am si eu o dilema....MARE...rau de tot. Ma gandeam la urmatorul motor si dupa ce mi-au cam dat in cap mecanicii dupa ce le-am spus ca vreau RSV 1000 Mille ma gandesc acum la urmatoarea optiune: Honda 954 RR. Am auzit insa de la cineva ca e cea mai non-Honda Honda facuta vreodata...sau ceva de genul...adica nu prea pastreaza traditia. Acum...daca sunteti milostivi impartiti-mi si mie cateva pareri ! dar ce are rsv de ti-au dat mecanicii in cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 dar ce are rsv de ti-au dat mecanicii in cap? A fost destul sa le spun ca e Aprilia deci italiana...DAR...am vorbit cu detinator de RSV, sceptic si el la inceput...chiar mult mai mult decat mine, si m-a calmat. Mi-a spus sa incetez...cel putin pentru moment sa mai cred in ce spun mecanicii nostri ptr ca nu prea au ei experienta necesara pe Aprilia ca sa dea un verdict...totul e pe auzite. Acuma ce aleg...va fi o chestie de gust...probabil RSV ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) alege cu cap dar tine minte sintagma deja celebra..... honda e honda .... iar volkswagen e audi sau cam asa ceva... Editat Iulie 11, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 azi am vazut un 954 si m-am indragostit..... iar apoi mi-am adus aminte ca ieri am vazut un zx10r si am plans..... Super chestie motoarele astea, ce am face fara ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 le-am inventa aia am face... am o intrebare .... 954 la ce categorie intra? 900rr sau 1000 rr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 le-am inventa aia am face... am o intrebare .... 954 la ce categorie intra? 900rr sau 1000 rr? 900rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 (editat) le-am inventa aia am face... am o intrebare .... 954 la ce categorie intra? 900rr sau 1000 rr? intre ele nu-i asa ca e minunata.. Editat Iulie 15, 2007 de claudiu suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 intre ele nu-i asa ca e minunata.. Ii frumoasa rau de tot Dar ghidonul ala da ca nuca`n perete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 (editat) ghidonu cela strica tat.... Editat Iulie 16, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 dap, asa e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 Da da frumoasa rau...si toooooootuuuussiiiiii....parca tot mai frumoasa e RSV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 alta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate