HIM Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Sincer sper sa nu ne intalnim vreodata, ca nu mai apuci sa mai scrii nimic pe nici un forum. Oricum se pare ca tot nu te potolesti, si tu sigur suferi de ceva grav. Ia zi ai cosmaruri noaptea, iar dai reply dupa 1 luna ? Degeaba ai motor, tot un agarici ramai, din pacate unul nesimtit si prost, ia du-te si mai da-i limbi in pasarica la babaciunea aia a ta, poate te mai sponsorizeaza cu ceva. Ehh, copii astia, si-au luat motor si casca si deja se cred motociclisti ! NU TI MAI SPUN DECAT CA MI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA DAU OCHII CU TINE...DIN CE SCRII TU SE VEDE CAT DE PROST SI INCULT ESTI,NU TRE SA TE MAI LAUD EU MAI L@B@ TRISTA. BABACIUNE?!DA TE AI UITAT REPEDE LA AVATAR SA VEZI CAT DE BUNA ESTE... OF,OF ,SE PARE CA ULTIMUL NEURON TI S-A STIJS CU ULP@ IN MANA ... P.S. NE INTALNIM NOI SA FVII SIGUR,O SA-TI BAG IN CAP MINTILE" MTOTCICLISTULE"! LIMITEAZA TE LA MINE NU TE INTINDE PREA MULT CA O SA O SIMTI IN TOTI RARUNCHII... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Laur&HIM:blinde date,mates? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 http://www.motorcycle.com/manufacturer/suz...ride-67454.html --- Mesaj completat în 25 Oct 2007 19:59 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 ...na, a renascut regele?... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2008 ...na, a renascut regele?... ... ii pe vine .. incoronarea va avea loc in curand .. veti fi cu totii invitati .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Poti sa crezi ce vrei, e o tara libera... . Pe langa asta , poti sa si exprimi liber ceea ce crezi... . Fiecare dintre noi ne folosim de acest drept. Si mai mare satisfactie este cand ai si dreptate!Busa noua este la 10,500CIP la B&S motors Bucuresti. Acum astept doar testele comparative sa vedem daca am avut dreptate intru totul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Si mai mare satisfactie este cand ai si dreptate!Busa noua este la 10,500CIP la B&S motors Bucuresti. Acum astept doar testele comparative sa vedem daca am avut dreptate intru totul! BRAVO. Asule care esti tu... Ai avut dreptate, FII SATISFACUT in continuare, testele o sa vina si fara sa le astepti tu... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...5796&Page=1 Da,dar pe mine ma si intereseaza si chiar am sa le si citesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Priviti in cat timp ajunge la 300 km/h .. !!!! :D WOOOOOW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 cand ajunge portocala mecanica ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RTF Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Arata bestial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ...aseara l-am vazut life!...e mult mai frumos decit in poze!...mult mai frumos decit editia veche!!!!...si are o culoare delicioasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 Salutare !!! In sfarsit .. am reusit sa gasesc HAYABUSA 2008 portocalie ! Asta e .. nemtii se misca mai repede ca romanii sau ungurii .. si sunt mai ieftini ! E bestiala .. superba .. nervoasa .. placuta la condus .. comoda .. manevrabila .. etc .. perfecta ! Mi-am comandat deja din SUA .. tobe yoshimura R77 soecial facute pt busa 2008 .. arata si suna beton ! Pt cei ce vor sa o vada .. va astept Vineri (25 Apr) .. la 18:00 .. la restaurantul "Clasic" (florarie) .. pe Andrei Saguna 97A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 faina portocala , sa ai noroc de ea maine vin la Arad, poate ma incadrez si ajung in timp si la clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Salutare !!! In sfarsit .. am reusit sa gasesc HAYABUSA 2008 portocalie ! Asta e .. nemtii se misca mai repede ca romanii sau ungurii .. si sunt mai ieftini ! E bestiala .. superba .. nervoasa .. placuta la condus .. comoda .. manevrabila .. etc .. perfecta ! Mi-am comandat deja din SUA .. tobe yoshimura R77 soecial facute pt busa 2008 .. arata si suna beton ! Pt cei ce vor sa o vada .. va astept Vineri (25 Apr) .. la 18:00 .. la restaurantul "Clasic" (florarie) .. pe Andrei Saguna 97A. superba !!!!! sa ai noroc de ea ! ne vedem maine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 e frumoasa .....sper sa ajung si eu la clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ....se face drive test?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 ....se face drive test?... Da .. pe loc E in rodaj .. am 10 km la bord .. mai am 990 de facut in rodaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Oho, ce misto e! S-o stapanesti sanatos! Si mie imi place pe culoarea asta, o face mai sportiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Da .. pe loc E in rodaj .. am 10 km la bord .. mai am 990 de facut in rodaj ! superba ! o sa am ce visa la noapte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 foarte frumoasa..sa ai noroc de ea si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 faina portocala , sa ai noroc de ea maine vin la Arad, poate ma incadrez si ajung in timp si la clasic Mersi mult ! .. n-ai mai ajuns .. lasa ca poate mergem impreuna pe undeva duminica .. daca e vremea favorabila .. superba !!!!! sa ai noroc de ea ! ne vedem maine ! Mersi .. si sper sa-ti iei si tu una alba .. cum iti place tie .. Oho, ce misto e! S-o stapanesti sanatos! Si mie imi place pe culoarea asta, o face mai sportiva! Mersi si tie .. sa ne vedem la drum .. foarte frumoasa..sa ai noroc de ea si asfalt uscat! Mersi mult .. sa fie asfalt uscat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 HIGHLANDER---prietene, sa ai mare grija cu aia....aia nu e jucarie...200 de cai e ceva fenomanal....mare grija si fi temperat...Se poate muri intr-o clipita cu aia.... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 HIGHLANDER---prietene, sa ai mare grija cu aia....aia nu e jucarie...200 de cai e ceva fenomanal....mare grija si fi temperat...Se poate muri intr-o clipita cu aia.... Numai bine! Asa e .. dar sa fim seriosi .. se poate muri intr-o clipa si cu un scooter ! Asa ca trag de acceleratie cat cred ca ma tine .. Iar aia 200 de cai sunt ca si "prezervativul " .. mai bine sa-l ai si sa nu ai nevoie, decat sa ai nevoie si sa nu-l ai ! Asfalt uscat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate