Bimbo's Fighter Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 R.I.P Adrian http://iongirnod.blogspot.de/2013/11/motociclist-din-medias-ucis-pe-un-drum.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 cat este limita de viteza? ... rezidential Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 R.I.P Adrian . . luna trecuta am simtit si eu pe propria piele cum este sa iti taie un prost calea .... anul asta am incheiat sezonul mai "brusc" si cam "sifonat" dar sunt multumit ca am supravietuit inca unui sezon in jungla asta . Sa ne vedem cu bine . . . ps. multumesc mult doamnelor de la urgente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 (editat) uffff.... accident moto acum 30 min la piata Cibin. ambulanta la fata locului. mai multe nu stiu inca. Editat Noiembrie 21, 2013 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 .....WTF? http://iongirnod.blogspot.de/2013/12/exclusivitate-organele-unui-tanar-din.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 .....WTF? http://iongirnod.blogspot.de/2013/12/exclusivitate-organele-unui-tanar-din.html Trist, dar adevarat... Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Marius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 R.I.P Adrian http://iongirnod.blogspot.de/2013/11/motociclist-din-medias-ucis-pe-un-drum.html macar vinovatul a fost retinut si poate se face dreptate....celui care l-a omorat pe fra ( Lombardia ) i s-a dat 2 ani cu suspendare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Io nu stiu cum mai pot dormii astia noaptea...halal mentalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 R.I.P. Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 http://www.oradesibiu.ro/2014/07/07/motociclist-accidentat-mortal-pe-dn1-la-cristian/?PageSpeed=noscript Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 baut, nu se uita pe unde merge... ce ar merita astia... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 (editat) Las` ca nici treji nu-s mai ok astia cu varsta de 60+ , eu era s-o patesc! R.I.P. Editat Iulie 7, 2014 de ViRuSaKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Las` ca nici treji nu-s mai ok astia cu varsta de 60+ , eu era s-o patesc! R.I.P. da...asa e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Dupa 4 zile de la eveniment ma gandeam sa mai "incant" privirile colegilor motocilcisti cu o intamplare nefericita. Vine din ciclul "sa iubiti voi cainii vagabonzi ca mie mi s-a urat". Duminica s-a aratat ceea ce ar fi putut fi o tura frumoasa de sfarsit de sezon. Am plecat la drum cu yamoco si cu 10de rosu. In localitatea Ohaba, jud. BV, mi-a iesit un caine de sub banca din stanga ca racheta si mi-a intrat in fata... Saptamana trecuta am patit si eu acelasi lucru. Aveam peste 100 si mergeam pe banda 2, depasind o masina care mergea pe banda 1. Fix cand eram paralel cu masina apare din fata masinii. din dreapta. Trece la limita, dar cand ajunge pe banda 2 nu a mai avut noroc. S-a intamplat atat de repede incat abia dupa ce l-am lovit am luat mana de pe gaz. Dupa impact am intrat in voblaj dar am reusit sa o salvez. Nu am picat. Daune la motocicleta: - telescoapele nu sunt indoite dar am joc in furca - cainele a lovit partea laterala si a sarit vopseaua Daunele mele: - julituri la ambele picioare de la scarite si o vanataie la genunchi, de la cadru. Putea fi si mai rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 (editat) :rose: cine doreste poate sa il insoteasca pe ultimul drum, miercuri , probabil pe la orele 12-13 in Avrig Editat Iulie 7, 2014 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Cei care doresc pentru topicul de mai sus ma pot contacta 0742850268 Roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Maine,9 iulie va fi inmormantat.Se estimeaza venirea preotului acasa(Avrig str. Prundul Mic nr 30) la ora 12.00-13.00,vom sti ora mai exact diseara la priveghi.Intalnirea motociclistilor participanti la adresa de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
transalpina_ Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Astăzi a avut loc un accident in jurul orei 15:30 pe câmpul de lângă strada Salzburg pe lângă clădirea ce se construiește acum. Un motociclist cu matocicleta usoara de enduro a mers cu viteza foarte mare pe câmp evitând de câteva ori cazatura însă la un moment dat motocicleta s-a înfipt in ceva si s-a dat peste cap. Cred ca motociclistul traieste pentru ca a fost luat dupa aproximativ jumătate de ora de un echipaj smurd pe targa. Din păcate nu am putut interveni cu nimic desi am văzut accidentul, fiind la departare de el. Din fericire cativa oameni dde la santier au vazut accidentul si au ajuns repede acolo. Nu stiu cum s-a putut intampla asta dar cert e ca motocicleta era foarte turata iar dupa cazatura a iesit mult fum motorul mergând încă la aceeadi turatie pana s-a oprit. Sper ca enduristul sa fi avut echipament si sa scape cat mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 (editat) astazi din pacate a avut emil accident,a iesit in decor la iesire din tarnava spre medias si a lovit un cap de pod,nu are fracturi dar are ceva contuzi speram sa revina cat de repede ! insanatosire grabnica ! Editat Martie 22, 2015 de Sebi H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Din pacate, inca unul: Vasile Milea, langa terenul de fotbal, nu am apucat sa vad foarte bine pentru ca ne dirija politia, Hornet (DNI la numar) vs LR Freelander. Cel din urma (cred) a facut stanga fara sa se asigure. Riderul era intins pe jos, cu guler cervical si parea lovit la fata, dar constient din fericire. Multa sanatate lui si ochii in 4 pentru restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcel Stoica Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Mulțumesc din suflet celui care a venit cu ideea acestui topic! Citirea acestui topic cap-coada a avut o mare greutate in luarea deciziei de a-mi lua sau nu o motocicleta. Eram convins in proportie de 90% sa imi cumpar un enduro(tocmai pentru a circula in principal in afara drumurilor publice). Dupa citirea topicului asta de la inceput pana la sfarsit am decis ca e mai intelept sa nu caut moartea cu lumanarea ca ma va gasi ea si fara ajutorul meu atunci cand imi va veni randul. Pacat ca nu se mai posteaza nimic de aproape un an. Desi 99% sunt sigur ca nu voi face parte din randurile voastre, a motociclistilor, o sa continui sa urmaresc acest topic pentru a-mi mentine convingerea ca nu merita. Va multumesc si va rog continuati sa postati astfel incat atunci cand ma va lua valul din nou(ceea ce e foarte posibil) sa ma pot agata de aceasta frana eficienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Vezi ca mai e un topic aici: /index.php?/forum/14-accidente/ ca sa te convinga si mai tare. Si pana la urma daca nu esti convins nu iti lua motocicleta ca nu e pentru fricosi (fara nici o aluzie sau rea intentie)! De cele mai multe ori accidentele se evita (daca esti cu capul pe umeri). Faptul ca esti pe motocicleta te face si mai atent. Motociclismul e o pasiune si, ca orice pasiune, invinge temerile. Daca la tine nu a invins-o atunci nu e pasiune pentru tine. Cauta alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Mulțumesc din suflet celui care a venit cu ideea acestui topic! Citirea acestui topic cap-coada a avut o mare greutate in luarea deciziei de a-mi lua sau nu o motocicleta. Eram convins in proportie de 90% sa imi cumpar un enduro(tocmai pentru a circula in principal in afara drumurilor publice). Dupa citirea topicului asta de la inceput pana la sfarsit am decis ca e mai intelept sa nu caut moartea cu lumanarea ca ma va gasi ea si fara ajutorul meu atunci cand imi va veni randul. Pacat ca nu se mai posteaza nimic de aproape un an. Desi 99% sunt sigur ca nu voi face parte din randurile voastre, a motociclistilor, o sa continui sa urmaresc acest topic pentru a-mi mentine convingerea ca nu merita. Va multumesc si va rog continuati sa postati astfel incat atunci cand ma va lua valul din nou(ceea ce e foarte posibil) sa ma pot agata de aceasta frana eficienta. cum adica?! "pacat ca nu se mai posteaza..." ... ai impresia ca aici este pro tv ora 17?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Marti, 5 aprilie 2016 Se pare ca motociclistul, nu a acordat prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate