Cavaleru Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Salutare , mi-am luat si eu un mbk booster din 99 , ca sa am cu ce sa ma invart pana primesc bani de la asigurari pe kymcoul meu Fata de kymco pare o jucarie usor instabila poate pana ma obisnuiesc eu. Azi am luat-o am mers cu ea 82-83 km/h maxim, acceleratie super faina de la 0-40 dupa creste constant pana pe la 70. Am citit topicul tot dar nu am vazut pe nimeni sa zica un consum la 100km , macar cu aproximatie , eu mai am oleaca pana ii fac consumul. Pt curiosi: Cat ziceti ca merita jucaria ? E in stare buna, azi i-am facut verificare la un service autorizat si e ok. cat ai dat pe el?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) 400euro^ Editat Septembrie 1, 2008 de VooDoo3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 /index.php?...t&id=352512 ce model e asta exact si din ce an? ms /index.php?...t&id=352512 ce model e asta exact si din ce an? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 /index.php?...t&id=352512 ce model e asta exact si din ce an? ms yamaha slider an nu stiu sigur 2000 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 yamaha slider an nu stiu sigur 2000 cred k ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) Am si eu o problema, ce simeringuri pt furca merg pe Mbk Booster Next generation modelul 95-98, ca vad ca in manualul modelului '99-'03 (pt ala mai vechi nu am gasit manual...) zice o dimensiune la jamba, si pe easyparts zice alta dimensiune pt cel de 95-98 ..care merge si la aerox .. Partea a 2-a e ca nu gasesc pt mbk si am luat modelul de la yamaha care seamana cel mai mult cu asta al meu Mai pe scurt e cineva care si-a pus semeringurile astea Ariete 28,8x47x7 Ari098 si au mers pe furca de Booster vechi? Editat Septembrie 3, 2008 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Am si eu o problema, ce simeringuri pt furca merg pe Mbk Booster Next generation modelul 95-98, ca vad ca in manualul modelului '99-'03 (pt ala mai vechi nu am gasit manual...) zice o dimensiune la jamba, si pe easyparts zice alta dimensiune pt cel de 95-98 ..care merge si la aerox .. Partea a 2-a e ca nu gasesc pt mbk si am luat modelul de la yamaha care seamana cel mai mult cu asta al meu Mai pe scurt e cineva care si-a pus semeringurile astea Ariete 28,8x47x7 Ari098 si au mers pe furca de Booster vechi? Cel mai bine e sa mergi cu semeringurile vechi si sa le cumperi pe cele noi(dupa ele).Asta daca ai posibilitatea.Si eu am incercat sa le cumpar inainte sa desfac furca,insa nu am reusit,si pana la urma m-am dus cu cele vechi la magazin. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 nu mai da scantei aeroxu. bobina e buna, fisa la fel. e din cdi?? unde gasesc cdi pt el? dar nu pe site-uri straine ca n-am timp. /index.php?...t&id=430880 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Salutare...am si eu un Mbk Ovetto creca din 97 de cand l-am scos din garaj vad ca nu mai merge...nu are de loc demaraj...daca dau sa accelerez se opreste motorul imediat..m-am plimbat vre-o 5 km cu el merge f slab...am mers cu el vre-o 5 km la h....are cineva idee ce are?si mai stiti cumva cum as putea sa ii scot limitatoru?eu prind cu el cam 60...da pe bord imi scrie 100.... va multumesc....drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Baaa cand ii aud pe astia fratee ca are in bord 100 , tu chiar crezi ca fuge 100 nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 macar 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 @bostoaica2005 schimba bujia, regleaza carburatorul. Zi mersi sa-ti mearga 60km/h nu 100km/h. Vrei viteza cumpara-ti frate 125cc. Cati ani ai ? in jur de 14 ani cred ca ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 am 20 bujie mi-am cumparat...la carburator nu m-am bagat inca..poate o sa il duc la un service saptamana asta daca nu ma descurc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 am 20 bujie mi-am cumparat...la carburator nu m-am bagat inca..poate o sa il duc la un service saptamana asta daca nu ma descurc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 am 20 bujie mi-am cumparat...la carburator nu m-am bagat inca..poate o sa il duc la un service saptamana asta daca nu ma descurc scuzati repetarea....da nustiu ce are pc-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Multi inainte. Probleme cu netu` nu cu PC-ul. Editat Martie 11, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 mersi mersi....ma gandeam ca calcu meu are probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 am o nelamurire daca ati putea sa ma ajutati poate cine stie ati intampinat careva aceeasi problema..am un yamaha neos de 100cc , si fuge doar 70 , multi spun ca`i limitat , am desfacut la transmisie si am cautat da nimic , unde mai poate sa fie limitat ?! ..oricat ar fi de stricat nu cred ca ar merge 70 , nu bate nimic are 10.000 de km , cauciucuri originale si nush ce sa fac cu el :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 limitator nu cred ca ai. Demaraj ai ? vezi rolele de la variator sau chiar variator uzat chir si ambreajul(arculetele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 am schimbat rolele , scuterul a fost a lu` o femeie din Italia de 39 de ani , nu cred ca a mers intr`o roata sau l`a forjat , are 12.000 de km si nu bate nimic , merge impecabil de aceea raman la concluzia ca este limitat , urca pana`n 70 si de acolo merge linistit ..o sa ma uit poimaine la carburator si in toba sa vad daca nu il las asa , si factory`u merge 80 si ii de 49 :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NO speed limits Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 (editat) Yamaha Neos....:X:X:X:X:X:X.... 49 ccm Editat Iunie 7, 2009 de NO speed limits Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Yamaha Neos....:X:X:X:X:X:X.... 49 ccm NOS-u' face toata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 NOS-u' face toata treaba O fi desenat ? Vreau si eu "unu" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Carei locu' de intalnire ? (daca exista unul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate