sorinpreotescu Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Salut, gasesc la cineva din intamplare inelul de cauciuc de la galeria de admisie? http://www.rmayer.hu/ro/informatii-despre-produs/galerie-admisie-inel-cauciuc-2000000021294 Salut, gasesc la cineva din intamplare inelul de cauciuc de la galeria de admisie? http://www.rmayer.hu/ro/informatii-despre-produs/galerie-admisie-inel-cauciuc-2000000021294 Cred ca te pot ajuta eu cu unul, folosit dar nu vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 cateva poze cum mai evoluam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Arata bine pana aici.Piesele cromate sunt noi?Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Salut! Șaua e nouă sau recondiţionată? Am si eu o Jawa 355 din 1960. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 piese cromate noi, saua tot noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Salutare,cine ma poate ajuta cu ceva informatii despre piesele de mai jos, e vorba de doua axe secundare de cutie de viteze, unul cu pinion de 12 dinti pe care nu l-am folosit niciodata, respectiv unul cu pinion de 13 dinti care a functionat in cutia mea de jawa 638 vreme de mai multi ani: Ceea ce ma supara, este faptul ca la axul pe care l-am folosit (cel cu pinion cu 13 dinti) a aparut un zgomot, o bataie. Am identificat bataia ca fiind generata de deformarea vizibila in pozele pinion_13_1.jpg respectiv pinion_13_2.jpg. Asadar acest ax trebuie schimbat, si am zis ca sa il schimb cu axul ce il aveam rezerva, insa am constatat clar ca nu e ceea ce mi-ar trebui. Tot cautand pe net, am remarcat ca axele secundare de jawa 638 au pinioane cu exact .... 12 dinti (cum este cel de rezerva), nu cu 13 asa cum am avut eu in cutie. Pinionul de 12 dinti nu calca bine pe dantura pinionului pereche de 19 dinti, avand un joc foarte mare intre dinti. Intrebarea mea este acum: cati dinti trebuie sa aibe acest pinion, si daca intr-adevar 12 atunci de ce am gasit eu unul cu 13 la mine, care culmea a si functionat ceva vreme buna? Rezolvarea cea mai simpla ar fi sa cumpar de pe net axul secundar impreuna cu pinionul final de 19 dinti de pe axul primar (pereche). Se pare ca solutia cea mai simpla e si cea mai costisitoare si datatoare de batai de cap. Pana in momentul de fata am cumparat in doua randuri piese de cutie de la unguri de origine "ceheasca" precum au descris produsele. Calitatea lor nu avea numic in comun cu ceea ce trebuia: otelul necalit si necementat. Asadar refuz sa mai cumpar astfel de piese de la unguri sau de la cehi, pentru ca nu stiu ce-mi ajunge in colet, pierd si timp si bani, si imi fac si nervi. Oricum in primul rand ar trebui sa-mi clarific cum trebuie sa arate axul secundar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 cateva poze cum mai evoluam... Salut, unde ai gasit aparatoarea de praf cu inscriptia Jawa asa ceva caut si eu fara rezultat inca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 slovacia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Salut, pentru cine e interesat sunt 2 Jawa 350 de vanzare de la o unitate militara din targoviste. Vanzarea se face prin Romtehnica si doar maine se mai poate lua caietul de sarcini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Păcat, am aflat prea târziu, dacă mai ai ceva informaţii dă de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioan David Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Daca vrei un coleg cu ceva experienta si ceva motoare cauta-ma la Cristur, tel. 0722569403. » Post actualizat in 04 Mar 2016 14:25Revin, mesajul este pt. Alexandru 68. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Poate nu e corect sa atasez aici in aceasta sectiune imaginea cu acest frumos manet dar fiind tot cehoaica mam gandit sa vo arat si voua aici.Vopsit electrostatic.A iesit foarte frumos.E a unui prieten. » Post actualizat in 05 Apr 2016 11:41O alta Jawa 250 a intrat de astazi in posesia mea.Nenumarate piese de 350 care am primit pe langa motocicleta vor fi de vanzare in curand la bursa dupa ce le voi fotografia.Dar pana atunci va trebui sa aleg ce pastrez pentru mine si ce vand din gramada de piese.Am acolo un motor complet de jawa 350 si elemente pentru jawa californiana.Am primit si o pereche de tobe frumoase de cz 250 sport care vor fi de vanzare intrucat pe jawa mea vor ramane tobele originale. » Post actualizat in 05 Apr 2016 11:43Tot ce nu e original modelului 353 - 1961 va zbura jos.De aceea daca cineva doreste ceva sa nu ezite sa ma contacteze in intrebari pe mesaje private.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Montaj ansamblu fata original al motocicletei.Incetul cu incetul se apropie de adevar si forma ei initiala pe care a avuto candva.Urmeaza asamblarea restului elementelor sale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vwb16 Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Salut.mai ai motorul de jawa eso ?la vanzare ? Sunama.daca mai estw : 0752033356 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 » Post actualizat in 24 Apr 2016 17:34 Acum avem si claxon original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 salutare, incerc sa fac o instalatie electrica mai simpla pentru un motor de jawa 350 adaptat pe un kart, am toate piesele din instalatia electrica originala,am nevoie doar sa mi incarce bateria, momentan motorul functioneaza direct pe baterie, baterie ce se consuma intr un final ) se pricepe careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 ...mie personal mi se pare cam dubios anuntul.. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--jawa-350-din-1992-625454.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 (editat) Motocicleta arata bestial...ii lipsesc doar abtibildurile, cricul lateral si o oglinda...plus actele, practic o face imposibil de inmatriculat. Asadar pretul este cel putin dublu, pentru un exponat de care nu te poti folosi! Ar merge dezmembrata sau recarosata...dar asta necesita inca o motocicleta cu acte si drumuri pe la institutiile statului...plus munca! Motocicleta pare una adusa din blocul URSS imediat dupa revolutia noastra, posibil trecuta granita ilegal ca sa nu se plateasca vama la ea, deci mare parte din piese si asamblarea s-au facut in URSS...calitate pwla! Parerea mea! Daca are cineva informatii concrete, asteptam sa le primim! Editat Iulie 5, 2016 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Este o vorba: motocicleta fara acte ii ca femeia cand ii "pe rosu". Bagi bani in ea si nu te poti bucura de ea.daca are doar 2o de kilometrii oare de ce ii proaspat vopsita??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Una cu acte: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 impecabila si bine cosmetizata,inclus si riderul in ecuatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Uite cum arata capacelul de carburator si kilometrajul... Sa-mi zici ce sa fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iulie 17, 2016 Share Postat Iulie 17, 2016 Salut Ivan acum am vazut poza.Fa te rog o poza capacelului din lateral ca sar putea sa fie exact ceea ce am eu. Poti face poza si capacului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Cam asta ar fi acel capacel...ala mare nu mi-l da amicul, ii trebuie lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 Buna si eu am o jawa 350 ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate