alexandru68 Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Probabil un prototip, poza am luat-o de pe net. Nu stiu unde erau depozitati acumulatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 eu zic ca se alimenta ca troleul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 In mod sigur ca troleul,95% era caldura disipata cu motorul ala antic.Nu gaseau baterii compatibile cu structura de rezistenta a cadrului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judastpriest72 Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Multumesc frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 NU ARE NIMENI MOTOR DE YAWA 250 CMC CU 2 PEDALE ? COMPLECT SAU CHIAR PARTIAL COMPLECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 vand ambielaj de jawa ts 350 nou nouti.pretul este 250ron + taxe.revin cu poze maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 intrebare intrebatoare.de ce nu da scanteie minunile astea ?stie cineva sa-mi spuna .sau daca stiti o varianta cat de cat ieftina care sa inlocuiasca ceea ce vedeti in poza .......va astept cu draaaag sugestiile.am ajuns deja cu nervii la pamant cu aprinderea asta.defapt mai mult ma enerveaza faptul ca nu am auzit motorul de ceva vreme. DSCF9486.JPG intrebare intrebatoare.de ce nu da scanteie minunile astea ?stie cineva sa-mi spuna .sau daca stiti o varianta cat de cat ieftina care sa inlocuiasca ceea ce vedeti in poza .......va astept cu draaaag sugestiile.am ajuns deja cu nervii la pamant cu aprinderea asta.defapt mai mult ma enerveaza faptul ca nu am auzit motorul de ceva vreme. sau stie cineva cum se masoara bobinele?sa fie stricate de noi noute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 DSCF9486.JPG intrebare intrebatoare.de ce nu da scanteie minunile astea ?stie cineva sa-mi spuna .sau daca stiti o varianta cat de cat ieftina care sa inlocuiasca ceea ce vedeti in poza .......va astept cu draaaag sugestiile.am ajuns deja cu nervii la pamant cu aprinderea asta.defapt mai mult ma enerveaza faptul ca nu am auzit motorul de ceva vreme. sau stie cineva cum se masoara bobinele?sa fie stricate de noi noute? ai dat si bani pe mizeria aia? )))) ia de aici, eu in 2005 reglam avansul cu laptopu' la jawa, te chacai pe tine de ras daca ma vedeai! : http://www.imfsoft.com/hardware/products/jawa-cz-trabant-ignition.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Cu un alternator pe 12V de Ij Jupiter si doua aprinderi Gotronic rezolvai mult mai elegant problema! De cind am trecut pe 12V cu acest tip de alternator nu am mai avut probleme cu incarcarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 nu ii trebuie alternator de ij se potriveste perfect alternator de jawa 638 si bineinteles 2 aprinderi gotronic cu senzor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 E mult mai simplu de adaptat, flansa de prindere este mai simpla (un inel metalic cu vreo citeva gauri) si, ca si dimensiuni, este mai mic cel de Ij. Si contrar credintei, cel de Ij mi se pare mai fiabil si ceva mai usor de reparat in drum, in caz ca te lasa periile, spre exemplu. Asa poti pune alternator si de Saviem, dar trebuie sa toci/modifici mai multe componente! Cind voi da jos prelata de pe CZ (sa dea caldura, s-o pot scoate din garaj) o sa-i fac poze ca sa se poata compara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) ai dat si bani pe mizeria aia? )))) ia de aici, eu in 2005 reglam avansul cu laptopu' la jawa, te chacai pe tine de ras daca ma vedeai! : http://www.imfsoft.com/hardware/products/jawa-cz-trabant-ignition.asp Acum 30 ani daca ai fi avut asa aprindere puteai fi acuzat de spionaj si legaturi cu agenturile straine! Editat Februarie 6, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 ai dat si bani pe mizeria aia? )))) ia de aici, eu in 2005 reglam avansul cu laptopu' la jawa, te chacai pe tine de ras daca ma vedeai! : http://www.imfsoft.com/hardware/products/jawa-cz-trabant-ignition.asp nu .nu am dat. a fugit dupa mine sa mi le dea ca am eu ochi de aia frumosi. na dai pace ca n-a stii nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) nu .nu am dat. a fugit dupa mine sa mi le dea ca am eu ochi de aia frumosi. na dai pace ca n-a stii nimeni or fi stricate. o schema, ceva ai? sau macar mai multe poze din mai multe unghiuri, nu vad nici cablurile de alimentare ale bobinelor... Editat Februarie 6, 2013 de Performance Solutions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 ia uitativa dragii mei cum arata un rezervor care a fost dus la vopsit acu 2 saptamani si pe bani nu pe multam fain.ce poti sa zici de un vopsitor ca asta?m-am rugat pentru el ,nici nu se pune problema.la toti sfintii.na,pai omul asta e ca lumea,si cum lumea e ca tralalala .asa e si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Te invidiez totusi pt. jentile alea cromate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Daca vrei ,pun inapoi geanta aia ruginita ca sa iti treaca invidia. vrei? E frumoasa si aia de pe fata multumita lui @Bachus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 ..... iar mie imi plac mai mult jantele de aluminiu............ chestie de gusturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Suspensiile astea sunt de Jawa 638? Daca da: 1. Pentru ce sunt inele de plastic care imbraca zona simeringurilor? Cum se scot, daca se scot? Unul nu mai are buza de sus. 2. De unde iau simeringuri sa le schimb? 3. Cat ulei intra in fiecare jamba si ce tip? Hai cu primavara..... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 da telescoapele sunt de jawa 638,inelele ce imraca zona semeringurilor sunt pentru protectie impotriva impuritatilor,au rolul de a prelungi un pic mai mult viata semeringurilor.In legatura cu semeringurile ti as recomanda semeringuri marca athena sunt mai scumpe dar merita efortul.ulei intra cam 100 ml de ulei hidraulic pt telescoape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 ce ziceti de sa ?nu cumva iar sta mai bine cu patru picioare si folosit pe post de taburet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 sincer saua aia nu isi are locul acolo,asta ii doar parerea mea,acum depinde ce gusturi ai tu dar daca as fi in locul tau as pune o alta sa ceva gen old school.tu fa ce vrei ii motorul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 sincer saua aia nu isi are locul acolo,asta ii doar parerea mea,acum depinde ce gusturi ai tu dar daca as fi in locul tau as pune o alta sa ceva gen old school.tu fa ce vrei ii motorul tau. exact asta ziceam si eu.mai bine fac un taburet din saua asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 ce far vrei sa ii montezi?cel original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 (editat) parerea mea merge un far mic cromat, cap de strut. Editat Februarie 20, 2013 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate