Sari la conținut

Pod Cotroceni - Bucuresti, 5 Iulie 2007, 19:30


pistolaru
 Share

Postări Recomandate

Inteleg ca se conduc usor, dar macar B-ul tot ar trebui. Nu mai intru in detalii cu 2 exemplare a caror prostie depasea limita prevazuta de legea firii. (clasic, fara casca, slalom printre masini, trecut pe rosu, virat tare pe piatra cubica...) Ii stim toti care mergem zilnic prin orasul asta de fitze.

Editat de GXG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce e interesant e ca aseara, pe la 9, cei doi scuteristi fusesera transformati de opini a publica intr-un motociclist. Pe bune!

 

Cand m-am apropiat de locul accidentului, femeia care tocmai iesea din masina a inceput sa strige la mine "Ce ne-ai facut, ce ne-ai facut ???" Dupa figura mea nedumerita si-a dat seama ca nu eram eu cel in cauza.

Au aparut imediat si martorii care vazusera scooteristii fugind, inclusiv cineva care observase numarul lor. Si-au notat detaliile, au schimbat carti de vizita etc. Nu cred ca era loc de confuzie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va dat iseama ca majoritatea lumii nu face diferenta intre scuter si motor! Si uite de-aia prinde lumea ura pe noi!

cat despre legislatie... numai niste cretini ii pot da drumul pe strada fara sa fie nevoie sa dai in prealabil un examen. Aia n-au nici un habar de consecinte, de amnezi, etc!

Era sa-l curat zilele trecute pe unul care m-a depasit pe drapta prin Piepera pe la rond la OMV, noroc ca l-am vazut in ultimul moment! Si tot el imi facea cu mana ca-s nebun!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Il felicit pe sofer!! Rar mai intalnesti oameni care evita viata unor inconstienti!! Omul acesta s-a pus pe el, si pe familia lui intr-un periloc imens. CU toate acestea a tras de volan sai fereasca pe scuteristi!!! Putea foarte bine sa zica...ia sa-l invat minte pe asta cu scooteru sa respecte regulile.Sincer nu-mi vine sa cred ca sunt si oameni dastia! Bravo soferului si felicitari pentru modul de gandire care l-a avut pe moment!! Sa-i dea dumnezeu sanatate lui si familiei lui, si scoteristilor putin mai multa minte ca data viitoare sigur nu vor mai avea parte de noroc din asta chior!!

 

 

Cred totusi ca a facut-o din instinct sa ii evite, nu cred ca intentionat si-a asumat un asemenea risc. Cred ca ii pare si lui rau ca nu le-a rupt picioarele alora. Oricum bine ca s-a terminat cu bine pentru el si familia lui (mai putin partea cu reparatiile).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tipul de la volanul opelului a facut o greseala de amator. Probabil ca daca pe DN i-ar fi iesit ceva in fata s-ar fi bagat fara sa se gandeasca pe contrasens facandu-se muci. Nu a facut nici un act de eroism sarind de pe pod. Cel mult a evitat sa ii omoare pe cei de pe scuter, scapand la mustata (sa multumeasca inginerilor de la opel) sa omoare pe cineva prin masina.

 

Per total a ramas cu constiinta curata, nu a omorat pe nimeni. Deci se cheama ca a iesit cum nu se putea mai bine. Daca omora vreun scuterist, chiar daca fara vina, ramanea cu sechele psihice. Dar si daca isi omora nevasta sau copilul ce dracu facea prostu', ca altfel nu pot sa ii zic in momentul asta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu cred ca daca esti atent si conduci cu viteze normale nu prea ai cum sa ajungi in sant. Eu am patit-o de vreo 2 ori (accident la care nu am avut ce sa fac si nu am intrat in tirul de pe contrasens sau in bordura). Totusi, ca participant la trafic, orice scuterist/motociclist/sofer/pieton trebuie sa se gandeasca ca urmarile actiunilor sale impreuna cu reactii in panica pot duce la lucruri foarte grave.

 

Am constatat ca tragediile nu se intampla niciodata dintr-o singura cauza. Intotdeauna din mai multe. Atata timp cat putem anula una, eu zic ca e de datoria noastra sa o anulam.

 

Tipul cu opelul, in nici un caz nu trebuia sa ajunga acolo. Putea sa dea peste pietoni si sa ii omoare. Totusi, scuteribilistii ar trebui prinsi si pornita o ancheta. E posibil sa nu fie chiar asa vinovati. (nu discut de fuga de la locul accidentului) Soferul cu opelul daca ii cadea o craca pe masina si ajungea in apa pe cine mai dadea vina?

 

Atat soferul cat si scuteristii sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca a iesit asa bine si sa traga invataturile de rigoare.

Editat de GXG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"SCUTERISTI"

- NU EXISTA SEMAFOR

- NU EXISTA TRECERE DE PIETONI

- NU EXISTA REGULI DE CIRCULATIE

merg peste 100 km zilnic in bucuresti cu monstru si vad o groaza de "TITIREZE" pe doua roti care circula doar lumea lor

problema cu casca e mai incurcata daca nu ar fi pct de penalizare mai ca as merge fara casca

frate cad /mor e treaba mea dar sa mergi cum fac "SCUTERISTI" E DEJA O PROBLEMA DE TRAFIC pt ca efectiv dai peste ei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e clar ca opelul avea peste 50 la ora. Cu masina aia, daca esti bun sofer, franele ingheatza. Speculand mai departe, cu 50 la ora nu ajungi in damba...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator alexman

Put yourself in his shoes. Nu toti sunt shumi si nu toti reactioneaza asa cum gandim noi acum. Acum viteza e relativa pentru noi toti, uneori si pe moto si cu masina merg mai repede ca asa se misca traficul. Cum necum, prioritatea de dreapta ramane prioritate de dreapta.

 

e clar ca opelul avea peste 50 la ora. Cu masina aia, daca esti bun sofer, franele ingheatza. Speculand mai departe, cu 50 la ora nu ajungi in damba...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Joi am avut si eu un eveniment cu un scuter. La gara de nord incarcand sa virez stanga el s-a bagat printre masini. Plecand de pe loc l-am lovit cu roata dreapta fata la 0,0001m pe ora. A incercat sa ma santajeze ca daca ii dau bani nu se va duce la politie. Am fost eu si l-a amandat pe el cu 3 milioane de lei pentru neacordare de prioritate.

Chiar daca o sa imi iau injuraturi multi scuteristi habar nu au de cum se circula pe un drum public. firmele ca angazeaza oameni cu scuter ar trebui sa le plateasca si un curs de legislatie rutier obligatoriu de altfel

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca deveniti nesimtiti. Va apucati sa comentati cum ca nu avea 50 omul cu masina si ca a facut o greseala de amator. Si eu sunt convins ca n-avea 50, dar nu sunteti in masura sa comentati cand stiti prea bine cum se merge cu motorul prin oras.

Eu unul pur si simplu nu bagam masina cu sotia si copilul in apa... ii loveam si riscam sa traiesc o viata cu constiinta incarcata decat sa-mi omor familia. Punct!

Editat de mariuspa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu personal nu m-as fi riscat pentru ei...cine greseste plateste..chiar dak uneori e prea dura "pedeapsa"

Nici eu nu mi-as fi riscat viata copilului, nevestii si a mea, pt cacao-nari din astia. Si eu sunt atat motociclist cat si scuterist cat si sofer. Dar pe astia nu-i poti incadra in niciuna din categoriile mai sus mentionate. Bine ca s-a terminat cu bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe dracu'bine. Opelul nu are casco, conform presei ... fiare vechi dintr-o masina de ~18k.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...