logan Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 da da ce mie tei ce mie colentina...toti o apa si-un pamant!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 gsxr 600??? te-am vazut si eu tot pe acolo, mergeai foarte incet in spatele unei masini poate ne adunam toti maine la o bere undeva daca hotarati ceva, postati si la colentinezi, ca venim si noi (eu, cel putin) Sunt de acord cu nenea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rc_andrei Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ncep scoala pe maine, tre sa iau plasticu si pentru A, motoreta imediat , echipament am (full)intrebare: Dupa ce imi iau motoreta, undre dreaq sa o tin in siguranta? stau pe lacul tei, la Luk oil (blocu ala mare pe coltz) Eu stau langa gradinita...Inca nu am motor inca nu sunt stresat pe unde il las...dar dupa ce imi iau...pfff ma gandeam sa vb cu directorul de la gradinita poate ma lasa sa il parchez in curte...sau mai exista optiunea langa gradinita sunt 2 case care au curte... in benzinarie lukoil trebuie sa merg 2 minute pe jos, e greu la kilele mele domne ) Salut!Eu am facut scoala pe poligonul din Fundeni, dupa care ne au mutat pe Ilioara. Din cate stiu eu nu se mai face scoala moto pe Fundeni. Dar du te pana acolo si intreaba. Daca vrei motor il vand eu pe asta galben din poza, asta daca iti plac vitezanele. Bafta la scoala de soferi! Pai tocmai acolo am facut la Fundeni...trebuia sa fac azi dar s a amanat datorita conditiilor atmosferice incerte....Nu prea sunt cu vitezanele, mai clasic old style chopper ceva ) Man tu iti parchezi motorul pe langa frizerie si pe langa magazinul ala non stop din statie de la 66? Ca daca esti cel care cred eu ca esti sigur ne stim din vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 iese cineva la o bere n/a azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 @rc andrei: man, vb de ala micut cu rezervorul portocaliu?daca faci la scoala aia de sub pod de la fundeni, motoreta aia e dadiw chinezesc, si e ok de scoala...m-am mirat si eu ca inca mai merge bine la cate trante a luat... @trepadushu: bine ai venit intre noi bafta cu scoala...banuiesc ca te-ar aranja un enduro pe tine, ca deh...atv... @kawalin: man, eu sunt politicos in general cu femeile @cry: hai p-afar' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rc_andrei Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 @catul: Nu e chiar sub pod dar da acolo fac. Deci am presupus corect ca ar putea fi chinese oricum se tine bine. Diseara ma duc la munca...Alchoohol is banned pana sambata viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 lume din fundeni si colentina, noi mergem la ceas la dna ghica...care vreti, dupa 19.00, ne gasiti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Intalnire la ceas la dna ghica la 7, care vreti sa veniti ne vdm acolo. mr_orl here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 bine bre abia acu o ora ziseshi. ca fusei la o BRRC cu chopperistii si aveam timp la fix sa ajung si la ceas. da uite ca nu am stiut si m-am lalait in vizite de familie te-au laudat iar bey cry... ca ai suportat formatia cu stoicism... mare calitate la o vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Intalnire la ceas la dna ghica la 7, care vreti sa veniti ne vdm acolo.mr_orl here ufff daca stiam veneam si eu... am iesit singur pe la 22.00 Editat Iunie 8, 2008 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TREPADUSHU Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 @trepadushu: bine ai venit intre noi bafta cu scoala...banuiesc ca te-ar aranja un enduro pe tine, ca deh...atv... multzam man. inclin balanta destul de abrupt spre un cbr600. viteza doar. enduro, cross... mai alta data, deh... am atv-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Va salut. Acum am vazut subforumul acesta. Eu stau pe Petre Antonescu. Posed un 636-2005, evident verde , dar pe care il tin in parcarea subterana de la Obor. Cu siguranta ne vedem la prima intalnire. Vin cu o intrebare: stie cineva o garsoniera sau apartament de inchiriat in zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Diseara ceva , cumva .. undeva ?! WTF .. o iau razna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Salut la toti! Haideti sa avem un singur forum ca deja am obosit sa le urmaresc pe amandoia "Tei" si "Colentina". In fond suntem in aceeasi zona... gravitam in jurul aglomeratiei de la rond D-na Ghica ) Pe cativa ii cunosc deja! Sper ca vara asta sa va cunosc pe toti! O zi buna , beri multe , si Hai Romania! sorry de lipsa majusculelor in titlu dar nu pot edita... si se pare ca forumul are o autocorectare sa faca literele mici dupa " - " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Salut la toti! Haideti sa avem un singur forum ca deja am obosit sa le urmaresc pe amandoia "Tei" si "Colentina". In fond suntem in aceeasi zona... gravitam in jurul aglomeratiei de la rond D-na Ghica ) Pe cativa ii cunosc deja! Sper ca vara asta sa va cunosc pe toti! O zi buna , beri multe , si Hai Romania! sorry de lipsa majusculelor in titlu dar nu pot edita... si se pare ca forumul are o autocorectare sa faca literele mici dupa " - " hai sa vedem meciul undeva, la o terasa! si cu ocazia asta poate ne strangem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 hm zi la care si vad daca ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 hm zi la care si vad daca ajung. o idee ar fi p-ta constitutiei ca sunt multe locuri si 3 ecrane mari. poate mai apar propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 o idee ar fi p-ta constitutiei ca sunt multe locuri si 3 ecrane mari.poate mai apar propuneri. daca as avea bani, m-as baga si eu PS: cred ca am gasit motor functional pt enduroaica mea...deci, sper ca saptamana asta sa fac rost de cascaval sa o inregistrez, si....gaz tati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Daca va intalniti in zona vin si eu. Multi posesori de kawa in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Daca va intalniti in zona vin si eu. Multi posesori de kawa in zona se pare ca la 19:00 ne vedem la Mc (sau pe-acolo), dar mi-e ca nu mai ajungem la meci, sau nu mai gasim nicaieri locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 eu raman la plapumioara then cu berea-n bot avantajul e ca are alcool si vreau sa vad meciul Hai Romania! ati fost in constitutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 eu raman la plapumioara then cu berea-n bot avantajul e ca are alcool si vreau sa vad meciul Hai Romania! ati fost in constitutiei? ti-am urmat exemplul si am stat acasa cu berea in brate. azi,propuneri, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 azi astept sa sune telefonul, sa iau un pasager de la bodega. adica sa fac pe taxiul. cica plateste bine... da` pana tzaraie telefonul sunt liber. cand stii sigur sigur daca vii sambata la balta? ca sa ne bazam pe masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 azi astept sa sune telefonul, sa iau un pasager de la bodega. adica sa fac pe taxiul. cica plateste bine... da` pana tzaraie telefonul sunt liber. cand stii sigur sigur daca vii sambata la balta? ca sa ne bazam pe masina... cred ca maine o sa stiu sigur. da unde iei pasagerul? ar trebui sa ajung pe la televiziune da` mi-e lene rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) hai sa ne intalnim atunci. eu am de mers la mymoto, trecem si pe la televiziune, ar trebui sa avem timp pana tzaraie telefonul. pasagerul iese din bodega pe undeva pe langa foisorul de foc. eu la 5:15 sunt la d-na ghica la rond. Editat Iunie 10, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate