q_simi Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Ma mut ACASA'n D na Ghica ,ma primiti in familie ? :rock: Normal ca DA. Crezi ca toti care stau in cartierul asta au buletin de Tei ? C ya prin zona! Editat Iunie 8, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Normal ca DA. Crezi ca toti care stau in cartierul asta au buletin de Tei ? C ya prin zona! L am avut pe Tei ...l am schimbat pe Ag,dar o sa l reschimb pe tei:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 L am avut pe Tei ...l am schimbat pe Ag,dar o sa l reschimb pe tei:D Nu conteaza pe ce e, ci faptul ca existam. Poate ne vedem pe la Apasu sau pe la plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Nu conteaza pe ce e, ci faptul ca existam. Poate ne vedem pe la Apasu sau pe la plimbari. Apasu ...ce e asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Ma mut ACASA'n D na Ghica ,ma primiti in familie ? Ha, ce tare, te muti acasa....Ca idee io m-am nascut in PItesti si acasa e Colentina, iar tu acum faci invers Bun venit Nu conteaza pe ce e, ci faptul ca existamPoate ne vedem pe la Apasu sau pe la plimbari. Ha, deci sa inteleg ca petreci vremea pe la maretul Apas?Eu tre sa ajung sa-mi caut iar geaca uitata cu ceva vreme in urma... Vad ca ai semnatura cu prietenii din Chopper Academy...esti in club?Nu i-am mai vazut de ceva vreme, dar momentan plec la Galati pt vr-o doua saptamani iar apoi poate imi fac timp si fonduri sa mai ies... Oricum, vine Miss Moto cu pasi repezi si poate ne gasim mai multi Colentinari pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Ha, ce tare, te muti acasa....Ca idee io m-am nascut in PItesti si acasa e Colentina, iar tu acum faci invers Bun venit Ha, deci sa inteleg ca petreci vremea pe la maretul Apas?Eu tre sa ajung sa-mi caut iar geaca uitata cu ceva vreme in urma... Vad ca ai semnatura cu prietenii din Chopper Academy...esti in club?Nu i-am mai vazut de ceva vreme, dar momentan plec la Galati pt vr-o doua saptamani iar apoi poate imi fac timp si fonduri sa mai ies... Oricum, vine Miss Moto cu pasi repezi si poate ne gasim mai multi Colentinari pe acolo Nu tati....yo m am nascut in tei-colentina la 25 ani m am mutat in pit si acum revin la origini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Nu tati....yo m am nascut in tei-colentina la 25 ani m am mutat in pit si acum revin la origini :rock: Haaa, chemarea strabunilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Pe la Apasu mergem in fiecare weekend, iar cei din club (Chopper si Speed Academy) suntem nelipsiti. Eu merg in fiecare weekend acolo, in timpul saptamanii mai rar. Cu siguranta ne vedem la Miss Moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Haaa, chemarea strabunilor Dar tot nu mi ati spus unde sau ce e Apasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Dar tot nu mi ati spus unde sau ce e Apasu Apasu e o carciuma de motoristi detinuta de Apasu, in regie, langa restaurantul Pui de urs, sau langa campusul Politehnica....barurile moto, inclusiv Apasu au subforumurile lor separat la threadu Intalniri si evenimente, unde se anunta diverse, inclusiv locatia Iar ce ziceam de miss, pt cei care poate n-au prins anunt si aici: 27 iunie: /index.php?showtopic=349593 Pe la Apasu mergem in fiecare weekend, iar cei din club (Chopper si Speed Academy) suntem nelipsiti. Eu merg in fiecare weekend acolo, in timpul saptamanii mai rar.Cu siguranta ne vedem la Miss Moto. Super...poate mai ajung pe la Apas si pana in Miss...ca n-am mai fost de la party-ul Chopper Academy, unde m-am sifonat destul de bine Plus ca tre sa vb cu el si ref la un site al unei campanii pro restaurare oldtimere al carei afis mi l-a si pus pe pereti...e cu o motoreta rosie, micuta Editat Iunie 8, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Apasu e o carciuma de motoristi detinuta de Apasu, in regie, langa restaurantul Pui de urs, sau langa campusul Politehnica....barurile moto, inclusiv Apasu au subforumurile lor separat la threadu Intalniri si evenimente, unde se anunta diverse, inclusiv locatia Iar ce ziceam de miss, pt cei care poate n-au prins anunt si aici: 27 iunie: /index.php?showtopic=349593 Super...poate mai ajung pe la Apas si pana in Miss...ca n-am mai fost de la party-ul Chopper Academy, unde m-am sifonat destul de bine Plus ca tre sa vb cu el si ref la un site al unei campanii pro restaurare oldtimere al carei afis mi l-a si pus pe pereti...e cu o motoreta rosie, micuta ORL tati dau yo berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Macar acolo sa ne intalnim, ca in cartier vad ca n-avem sanse, desi e mult mai aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Macar acolo sa ne intalnim, ca in cartier vad ca n-avem sanse, desi e mult mai aproape. Eu abia ieri am pus mana pe carje si am trecut putin pe la Bikers aka Ursu.... Apoi mi-am rupt mainile cu carjele, am facut juma de km in 2 ore, cu pauze si injuraturi, dar asta e...dupa 5 sapt scap Dar nu intra zilele in sac, scumpa doamna E timp, si cum zicea magul lui Tolkien, fiecare face ce crede de cuviinta cu timpul ce i-a fost acordat, iar eu am ales sa fac prostii si sa stau in ghips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Macar acolo sa ne intalnim, ca in cartier vad ca n-avem sanse, desi e mult mai aproape. Pei era un bar "la motoare" pe bulevardul ghica tei ......dar nu au mai venit oamenii.... Cocalari,manele,unii s au lasat ca si au intemeiat familii altii s au stins.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 ORL tati dau yo berea Merci merci...o sa ma recunosti acolo, ca vin carjat Pei era un bar "la motoare" pe bulevardul ghica tei ......dar nu au mai venit oamenii....Cocalari,manele,unii s au lasat ca si au intemeiat familii altii s au stins.... Da...asa e, asta-i mersul firesc al vietii....si la faza cu stinsul, consecintele acestei pasiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Pazea.,...ZIDU pandeste Asa bre, sa mai tinem si topicul asta sus, ca au fugit aproape toti colentinarii de pe forum Poate reintra, asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Pazea.,...ZIDU pandeste Asa bre, sa mai tinem si topicul asta sus, ca au fugit aproape toti colentinarii de pe forum Poate reintra, asa... Sincer eu nu stiu ce sa fac ca tre sa ma impart in doua ...eu colentina iubi berceni ,iar baby(kawa) este a noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Sincer eu nu stiu ce sa fac ca tre sa ma impart in doua ...eu colentina iubi berceni ,iar baby(kawa) este a noastra Pai e simplu, mobra voastra o tineti de plimbare serioasa, va luati doua scutere mici, si va plimbati ca bezmeticii impreuna CUm am facut eu acum ani de zile, pe vremea cand eram un tanar amorezat...am luat doua clasice pt plimbari de suflet impreuna cu persoana iubita, ambele motorete micute.... Ce vremuri Editat Iunie 8, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Pai e simplu, mobra voastra o tineti de plimbare serioasa, va luati doua scutere mici, si va plimbati ca bezmeticii impreuna CUm am facut eu acum ani de zile, pe vremea cand eram un tanar amorezat...am luat doua clasice pt plimbari de suflet impreuna cu persoana iubita, ambele motorete micute....Ce vremuri pe cineva cu un garaj sau o curte de tinut motoru stii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 pe cineva cu un garaj sau o curte de tinut motoru stii ? Da, dar deja tin eu 3 rable la el si ii mai duc una, mi-e jena SI n-are garaj, ci o sandrama in spatele curtii, unde mai mesterim...e cam departe de tine, in Andronache... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Da, dar deja tin eu 3 rable la el si ii mai duc una, mi-e jena SI n-are garaj, ci o sandrama in spatele curtii, unde mai mesterim...e cam departe de tine, in Andronache... Atunci o sa iau neaparat o alarma si un lantz...k am vazut ca n iubitul si pitorescul nostru cartier inca se mai da cu jula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Atunci o sa iau neaparat o alarma si un lantz...k am vazut ca n iubitul si pitorescul nostru cartier inca se mai da cu jula Intra aici: /index.php?showtopic=372077 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Intra aici: /index.php?showtopic=372077 Mersi mult ...dar am vazut o alarma cu perimetru senzor de miscare si inclinatie...la 40 E,plus un lantz,cheie cu cip ...si care daca l misti urla,la 20 E Cred ca e deajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Sa pui si o prelata/husa...e buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Sa pui si o prelata/husa...e buna Mai bine o iau in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate