logan Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 sa zicem 8 ...mai toti vor asa.. in fsata la circ...intram pe alee si parcam exact langa intrare...daca cineva mai tine minte, acolo era odata un autobuz cu jocuri mecanice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 8 e perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Care merge la mare weekendul urmator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 deci, diseara careva? la 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx31 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 eu as veni macar sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 vin eu, la 8 va astept acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 hai ca se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Ma bucur ca ne-am strans cativa azi la Circ. Sper sa marim numarul pe viitor. Weekend-ul asta este intrunire la Breaza. Eu merg. Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 miercuri acum? ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 DA, la 20 in fata circului. c ya there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Incerc sa vin si eu DA, la 20 in fata circului.c ya there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Buna si bine v-am gasit! Merci mult Simi - ma pierdusem prin forum:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 bine ai aparut! Mesaj completat bine ai aparut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Imi pare rau ca nu am putut ajunge azi dar a intervenit ceva important ce nu se putea amana. thx PS. Bine ai venit Diana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) Io tre sa anunt ca nu mai stau in cartierul preafrumos in care am stat mai bine de 20 de ani Dar tot in zona, si tot pe aici trec cand vin "in oras" Nu am reusit sa ajung la intalnire, dar va astept la Muzeul national de istorie de pe calea victoriei, la expozitia motocicletelor de epoca...evident ca intre expozanti, am participat si eu cu simsoneta cea mica si nu numai Editat August 20, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Felicitari ORL-ule! O sa vin si eu sa vad expo. c ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 bravo ma ORL-ule!! neaparat trec sa te vaz cu simsoneta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Io nu m-am anuntat dar am dat o fuga aseara pe la Circ...erau doar 4 motoare....bun si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Am ratat si ocazia asta ca am fost la munca. Poate reusim sa ne mai vedem in week-end, duminica, la o bere (fara alcool). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 EU MAINE DUPA MUNK PLEC LA MARE. Daca vreti sa veniti, va astept la benzinaria MOL dinainte de A2 la 18.30 si plecarea este la 19. c ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 ne faci in ciuda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Am ratat si ocazia asta ca am fost la munca. Poate reusim sa ne mai vedem in week-end, duminica, la o bere (fara alcool). azi cum suna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 azi cum suna ? Suna fain, ca io-s la Ursu azi dupa 5-6 seara, la petrecerea comunistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate