CaptainSlow Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Va salut. Imi puteti spune cum este drumul Stei - Oradea? Multumesc. Salut.Este asemanator cu Lugoj-Caransebes inainte sa se apuce de reconstructie.Valurit si peticit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Va salut. Imi puteti spune cum este drumul Stei - Oradea? Multumesc. Drumul este adecvat cat timp sezi intr-un tanc 4x4 cu suspensie hidraulica.Recomand Toyota Landcruiser, Touareg, A7, Pathfinder. Totusi daca vorbim de 2 roti, un GS 1200 ar merge, sau un Transalp...dar cu grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Drumul este adecvat cat timp sezi intr-un tanc 4x4 cu suspensie hidraulica.Recomand Toyota Landcruiser, Touareg, A7, Pathfinder.Totusi daca vorbim de 2 roti, un GS 1200 ar merge, sau un Transalp...dar cu grija! Ei,nici chiar asa.Merge si CBr-ul cam cu 100km/h dar cu grija.Cu Africana poti si mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Drumul este adecvat cat timp sezi intr-un tanc 4x4 cu suspensie hidraulica.Recomand Toyota Landcruiser, Touareg, A7, Pathfinder.Totusi daca vorbim de 2 roti, un GS 1200 ar merge, sau un Transalp...dar cu grija! Pauliee.... cand ai fost ultima data pe Oradea-Stei pe 2 roti? Drumul nu e chiar asa de rau...e peticit pana la Stei. La intrarea in Stei e rau...si mare atentie la denivelarile pana la Stei. Astea-s marea problema. Gropile, in mare parte, au fost plombate. In rest... 80-100 km\h LINISTIT. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Drumul este adecvat cat timp sezi intr-un tanc 4x4 cu suspensie hidraulica.Recomand Toyota Landcruiser, Touareg, A7, Pathfinder.Totusi daca vorbim de 2 roti, un GS 1200 ar merge, sau un Transalp...dar cu grija! se poate merge cu motorul linistit.e destul de plombat.singurele minusuri sunt cocoasele de asfalt care trebuies evitate mai ales pe blana cand depasesti. tu cu ce motor ai fost cu gs sau transalp?pentru ca eu si altii cu motoare sport am mers frumos fara probleme. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Alte locatii pentru lipit plasticele la motor?Care stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 in afara de aia din Episcopia de langa Diego? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Da! Si in afara de batranul de pe teatrului 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 langa aura vis a vis de electrica aia din cantemir zona cicero e o straduta ARIESULUI intri pe ea apoi faci stanga pe ANATOLE FRANCE si la nr 18 pe stanga suni si intrebi de dl IRIMI e maestru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Mi-a spus ca nu se ocupa de motociclete. Am fost acu vreo 2 luni la el cu alte plastice. Voua vi le face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxx Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Am si eu nevoie de putin ajutor . Stie cineva unde este apicultura_bio din Oradea??????? Daca da se poate o adresa si un nr. de tel. ????? Nr. meu este 0745269251 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Alte locatii pentru lipit plasticele la motor?Care stie? Plastic ,plastic sau Fibră ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Din ABS era carena cred. In fine, le-am facut pe Hategului la ceva atelier. Au iesit bine ..dar cam scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 wellcome back TUDOR!!! asteptam poze si povestiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 multzam fain vineri se tine intalnirea la mine in filigorie asa ca sa fie vreme buna numa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 tudoreee da` pe unde ai umblat? mi se parea ceva suspect ca nu te mai vad pe forum . uite veeeeeezi de cand ai plecat nu s.a mai anuntat nimic pe forum de intalniri.vor oamenii intalniri si n.ai de unde.. asa.i de cand cu noul club. huuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa . vorba lu @ art.( pretene nu te supara ) hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Intalnirile cele mai reusite sunt cele de pe traseu. Nu au legatura nici cu noul club nici cu vechiul.Au legatura cu oamenii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 da..extraordinar. am mai auzit asta o data . dar cam de pe atunci nu s.a mai postat nimic pe forum..de cand s.a infiintat acest club. asta e partea proasta la UNII dintre voi..vreti doar voi de voi sa va intalniti ca nu cumva sa mai patrunda si altcineva in bisericuta. Nu vreau sa se supere nimeni pe mine din cauza acestiu post dar asta e adevarul..si nu sunt singura care crede asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 da..extraordinar. am mai auzit asta o data . dar cam de pe atunci nu s.a mai postat nimic pe forum..de cand s.a infiintat acest club. asta e partea proasta la UNII dintre voi..vreti doar voi de voi sa va intalniti ca nu cumva sa mai patrunda si altcineva in bisericuta.Nu vreau sa se supere nimeni pe mine din cauza acestiu post dar asta e adevarul..si nu sunt singura care crede asta. Bisericutele se "tin"pe ulita satului in pauzele publicitare de la Acasa TV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Asta e doar parerea ta.Dar recunosti ca nu sunteti o comunitate unita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Asta e doar parerea ta.Dar recunosti ca nu sunteti o comunitate unita? Nu poti impaca si capra si varza.Acei UNII au incercat,unde a fost bunavointa din partea tuturor s-a ajuns la o intelegere.In general intr-o bisericuta se aduna tzatzele sa barfeasca despre vecinul de vis-a-vis.Noi nu avem nici timp nici vocatie pentru asemenea indeletniciri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Ok inteleg. Sa nu o mai lungim aiurea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 lasa ca vine frigul si atunci se strange lumea la mancare si cafele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Da daaa !.cand am vazut ca ai postat..ma gandeam ca o sa ma "certi" si tu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 eu nu stiu despre ce vorbiti voi aici DAR sa te informez numai la ultima intalnire de vineri a fost Stefan si eu si cam atat. Atunci ce sa ne mai stresam daca nu este interes. Eu am incercat sa fac o traditie din intalnirile de vineri dar am vazut ca interesetul este aproape zero. Nu mai este la moda motocilismul. Si apropos ia exemplul lui Tudor . Macar el ( singurul) a luat initiativa si a postat ca organizeaza intalnirea de vineri. Felicitari pt asta. Iar voi restu care veniti cu reclamatii mai bine faceti ceva nu numai scrieti aici pe forum si asteptati sa vina altii sa faca iar voi va prezentati numai. P.S. Acest nou club nu cred ca a intezis la cineva din Oradea sa mai mearga sau sa organizeze intalnirile de vineri. Cu stima Lajos Black Eagles MC Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate