CaptainSlow Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Oare nu ar putea niste motociclisti din Oradea sa faca un mars de protest inpotriva starii proaste a drumurilor?Mai la primavara,prin martie dupa se mai rup soselele. Ar da bine si in ochii soferilor auto. E o idee buna. te bagi la organizat? Desigur.Am sustinerea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) si participarea mea si a altora cu sigurantza !! daca se reuseste organizarea si cu puti ajutor si de la transportatori sa se faca o colana de mers icnet cum s-a intamplat in Frantza anii trecuti cand au majorat benzina poate vor lua exemplu si altii din alte judete si ...cine stie.. Editat Ianuarie 12, 2010 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Se poate conta si pe noi astia din Salonta.....huaaaaaaaaaaaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Desigur.Am sustinerea ta? o ai si pe a mea. oare politia ne acorda sustinerea?eu cunosc pe cineva la departamentul anti-accidente.Sa vedem daca avem sustinerea lor.daca nu atunci ne riscam si asa.Eu tind sa cred ca o sa iasa o mare agitatie, poate mai mare decat ne asteptam.Aici suntem solidari cu soferii si avem sigur sustinerea lor. Mesaj completat Se poate conta si pe noi astia din Salonta.....huaaaaaaaaaaaaaa!! asa te vreau art sa fim impreuna si la bine si la nevoie ... nu doar cand ne da-m pe curbe ce si atunci cand dam in gropi Mesaj completat http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...in-romania.html sa vina topgear acum sa ii vad Editat Ianuarie 13, 2010 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Maine ridic problema aici cu baietii.......oricum toti se baga numa asa sa ii intarat putin si atunci se poate face si scandal daca se vrea......ca norocu am cu cine......Astept informatii despre miscarea revolutionara jos cu groapa...........huaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Desigur.Am sustinerea ta? Da 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Maine ridic problema aici cu baietii.......oricum toti se baga numa asa sa ii intarat putin si atunci se poate face si scandal daca se vrea......ca norocu am cu cine......Astept informatii despre miscarea revolutionara jos cu groapa...........huaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Discutam,propunem,dezbatem solutii cu baietii la intalnirea de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 sa fim impreuna si la bine si la nevoie ... Doamne ce romantic art , cred ca gixxxer vrea sa-ti fie sotzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Doamne ce romantic art , cred ca gixxxer vrea sa-ti fie sotzie Mah spre ghinionul lui si norocul meu.....nu ma dau in vant dupa fetite romantice....asa ca sorry man! huaaaaaaaaaa! Sper sa ne vedem cat de curand pe sosele man.....ca pe forum activitatea ii in floare...iar eu nu mai pot cu nervii! Editat Ianuarie 13, 2010 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Maine ridic problema aici cu baietii.......oricum toti se baga numa asa sa ii intarat putin si atunci se poate face si scandal daca se vrea......ca norocu am cu cine......Astept informatii despre miscarea revolutionara jos cu groapa...........huaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! vin si eeuuuu ca la curbe oricum nu m-ai chemat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 vin si eeuuuu ca la curbe oricum nu m-ai chemat NU te mai baga asa in seama.......cand noi mergem pe curbe tu erai inca cu coaja pe poponeata................si cu trotineta legata de chei.....era vorba de anul trecut mai cristi......si daca vrei azi la 9 la panda...numa trebuie sa te imbeti ca astia te bat! HUaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Discutam,propunem,dezbatem solutii cu baietii la intalnirea de vineri. Ba bag si eu , desi nu vom rezolva mare lucru dar VOM ARATA CA NE PASA SI CA NE AM SATURAT ! , Bh are printre cele mai proaste drumuri din tara.Nu mai avem(dr de Cluj era) nici macar 1 drum european bun in judet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Ba bag si eu , desi nu vom rezolva mare lucru dar VOM ARATA CA NE PASA SI CA NE AM SATURAT ! , Bh are printre cele mai proaste drumuri din tara.Nu mai avem(dr de Cluj era) nici macar 1 drum european bun in judet. lasa stefan,e bine pt mine ca nu trebuie sa caut coclauri ies in oras si ma dau off ma bag si eu la miting drumuri mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 gixere,daca tot esti moderator,ai putea pune regulamentu la pinned Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 gixere,daca tot esti moderator,ai putea pune regulamentu la pinned ok.imi place ca se doreste ordine.incerc sa fac sa fie mai ordonat.daca aveti sugesti si pareri astept sa mi le impartasiti. Mesaj completat am facut ordine in topicul destinat pozelor fara offtopic. daca doriti sa comentati anumite posturi de acolo ,da-ti un copy paste aici pentru a evita un chat acolo. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) @gixxer: ai putea sa schimbi din "membru" in "membra"? sau numa adminu` poate? este un topic special pt asa ceva, am scris si acolo, dar se pare k bate vantu` pe acolo numa Editat Ianuarie 18, 2010 de Ooops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 si eu am scris pe siteu ala dar na..nimeni nimic Mesaj completat topicu* uups emotiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 eu nu pot sa schimb asta... doar Adminul poate. Dar parca era un topic undeva destinat schimbarii nick'ului ... parca acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 gixulee si eu si Ooops se pare ca am intrat pe topicu` ala si am cerut sa fim schimbate din Membru in Membra dar nimic..inca asteptaaam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 hehehe ... am reusit sa vb cu Ionel Pascota pe mess Mesaj completat gixxx`u dak tot ai ajuns moderator,,, vb cu superiorii si sa`mi reactiveze contu ala repsol honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 gixxxer chief, am pus topicul in pioneza. sper ca nu te superi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 inca putin si o sa fie mai multe topicuri pinned decit celelalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Ce nu pricep eu e altceva. Ce treaba are un individ care nu e bihorean, nu locuieste aici, ma rog, in general probabil nici o tangenta cu regionala asta, sa decida el ce topic sa fie pinned si care nu, etc. Ah, de fapt are tangente, m-am inselat. A stiut sa va faca albie de porci pe multi de pe aici cu ceva vreme in urma. Remember discutia pe tema unui anumite parade motorizate, "asa nu", si alte basini . P.S. Daca imi editeaza careva mesaju', ala e un gheu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 pt ca topicul e foarte popular... e mereu sus. asa ca e in pioneza PS: hai nu cauta sa readuci subiectul in discutie pentru ca nu are rost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Rovinieta electronică de la 1 august24 ianuarie 2010 Rovinieta electronică de la 1 augustMaÂşinile care nu vor avea rovinietă vor fi despistate automat. Ministerul Transporturilor va pune în funcțiune un sistem special de emitere Âşi control. Acest sistem va face posibila controlarea in mod automat a tuturor vehiculelor, prin identificarea automata vizuala a numerelor de inmatriculare, inregistrata la momentul tranzitarii, pozitia geografica de unde s-a facut inregistrarea, precum si controlarea in teren. Soferii care nu vor face dovada platii rovinietei vor achita despagubiri in functie de tipul vehiculului, respectiv intre 28 si 1.210 euro, si amenzi cuprinse intre 250 si 4.500 de lei. Odata cu aplicarea amenzii contraventionale, soferilor li se va retine certificatul de inmatriculare a vehiculului pana la prezentarea dovezii de achitare a rovinietei. Contractul a fost castigat de UTI,firma de casa a PD-L-ului.Oare cat va costa aparatul care trebuie montat in masina,ca doar nu a fi gratis nici ala.Noi circulam pe forestiere da'avem rovinieta electronica.Te doare capu'.Bun era si actolu' ala.Nu ii iubeste pamantu'si pe astia odata?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate