Bucu' Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 da nu mai usor pui o faza de la curent prin acel lacat? sigur nu se mai apropie a 2-a oara altcineva de el si sigur il gasesti dimineata pe cel care a incercat sa ti-l forteze dormind langa el niiii mjr mai traiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 niiii mjr mai traiesti? daaaaaaa si din nou pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 era cazu deja:)) dupa atatia ani de seceta... plictiseala ii si pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 era cazu deja:)) dupa atatia ani de seceta... plictiseala ii si pe aici si incepatorii astia ce se mai baga in seama.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) era cazu deja:)) dupa atatia ani de seceta... plictiseala ii si pe aici Tu ciocu mic ! si dacă lucrai pălmaș la RER tot puneai deoparte de un junghi de motor Editat Aprilie 25, 2012 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Tu ciocu mic ! si dacă lucrai pălmaș la RER tot puneai deoparte de un junghi de motor in acel loc de munca avea sanse sa gaseasca unu la groapa de gunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Sal Manu, Ce lacat ai luat sa reziste ? daca te intereseaza am eu cv lacate care garantez ca rezista ,.Stie careva unde se pot suda doua tevi din aluminiu? Editat Aprilie 26, 2012 de dryw3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Am o propunere: cine are cutii de prim ajutor expirate si vrea sa le schimbe, sa le adunam cele vechi si sa le donam la SOS Dog Salvation...daca au nevoie de ele ( ma gandesc ca au)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 daca te intereseaza am eu cv lacate care garantez ca rezista ,.Stie careva unde se pot suda doua tevi din aluminiu? pe str calarasilor aproape de bd. decebal parca se sudeaza aluminiu din cate stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 pe str calarasilor aproape de bd. decebal parca se sudeaza aluminiu din cate stiu eu. merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Asta este site-ul firmei de pe Calarasilor : http://www.sudura-cemax.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 salut. un doctor bun pentru scuter ... pe unde gasesc in oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker99 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 salut, link cu service: Kefe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Asta este site-ul firmei de pe Calarasilor : http://www.sudura-cemax.ro/ Pe unde e Calarasilor asta? A apelat cineva din voi la firma respectiva?sunt ok? ca am si eu ceva de sudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Pe unde e Calarasilor asta? A apelat cineva din voi la firma respectiva?sunt ok? ca am si eu ceva de sudat Eu nu am apelat niciodata la ei. Stiu unde e firma pentru ca lucrez in zona. Daca vii din centru pe malul Crisului, pe langa Primarie, Bancpost, City Taxi.... inainte de semaforul de la intersectia cu Decebal pe partea stanga e firma. Google maps: http://g.co/maps/x7avr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Ok mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 My link ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 My link ) , Cred că șaua aia va fi căutată de toate femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 fff tare tipu ala:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Stie sa parcheze "Domnu'"...oare eu cum ies cu masina??? Back to school, right? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Stie sa parcheze "Domnu'"...oare eu cum ies cu masina??? Back to school, right? montat tepi pe spatele masinii, bagat in marsalier, si usor usor impins din lateral, preferabil pe la zona portierei... in mod sigur nu va mai parca asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Idea e buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 topicu asta trebe sa fie in top ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 la fel si mie mi a fost tarsa sa nu ma fac de ras nu cred ca m am facut ca nu i am auzit razand sau poate au ras pe la spate :)))))))) important e ca m am simtit super, m am virusat si mai vreau Asta cu facutul de ras la noi e altceva.......eu sunt mai mare de felul meu...si petre mi-a dat motoru o tura..........radeau astai de mine zici ca eram pe pocket bike......nu vrea sa aduc injurii la adresa motorului bunului meu prieten...este un motor extraordinar....dar nah......kawasaki ii tot honda...sau yamaha:)))) Multumesc baietilor din Oradea care au ajutat cu donatii in bani pe prietenul meu.multumesc clubului White Wolves si clubului Black Eagles....multumesc si celorlalti bikers care au contribuit cu ce au putut........multumecs frumos baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinkivinki Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate