hoinar Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 Cum sunt motocicltele rusesti: bune sau proaste (ma refer si la alea din anii '50-'60)? Prin Buc am vazut pe Bd. Lascar Catargiu (fost Ana Ipatescu), vis-a-vis de Hotel "Minerva" (acolo unde o coteste troleul de pe bulevard) una ruseasca, abandonata, dar cu un motor baban si tare mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 Demosteneeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 CLICK ME ! CLICK ME ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 a mea e!!!! nu-i abandonata saraca Duce lipsa de ceva piese dar se rezolva la salariu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Noiembrie 1, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2004 Deci e bune sau proaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 1, 2004 Share Postat Noiembrie 1, 2004 nu conteaza, n-ai auzit de la demosetne ca-i abandonata, si ca-si ia alta la urmatorul salariu? Fa-i un bine si forteaza-l sa-si ia alta............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Cutia de pe ea e imprumutata! M-am rugat de om juma de luna sa mi-o dea... Cu asta am ajuns la Snagov si-am mers si dupa. I-am pus un simering si mere! Doar ca trebuia sa-i pun cate un litru de ulei pe zi.. Are un mic simering jos care e dus bine! Sau gaura, naiba stie! Am renuntat sa mai merg cu ea cand i-am pus odata ulei tot asa si priveam cu eu pun uleiul pe sus iar el se scurgea pe jos in aceiasi cantitate. Am ramas masca si am refuzat s-o mai desfac pt ca atunci cand fac asta trb sa-i dau omului cutia inapoi. Aspectul de abandonata vine de la filtrul de aer inexistent (e cutie veche si n-am avut coate pt tipul vechid e filtru..). Are 2 panze prinse pe carburi. Si de la kilometrajul lipsa De ala nu are nimeni nevoie oricum! O sa dau bani si pe ala, ce sa fac. A mers bine si asa saracutza. Dar ii vine cutia din mother Russia si-o sa se simta ca noua Sper doar sa fie buna si sa se potriveasca. Sa n-am surprize de polizat cu flexul.. Stiu eu ce zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Demo.... ai idee cat ma costa tot setul de garnituri si simeringuri ca am patat tot Pitestiul cu ulei de motor si de cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Stai c-acu da si pe la grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Da ce domnu Klaus pe mine nu poti sa ma suni sa-ti aduc de la Tunaru---ti-ai luat Nipra si mi-ai uitat cumva nr. de telefon? Cum merge Didina? Eu imi iau japoneza! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Daca ai timp dute la Tunaru si vezi cat costa la el informativ asa ceva ca o sa se duca Zeama la Suceava cat de curand si le iau de acolo, intreaba si de o cruce cardanica si de o cupla, ca am ceva jocuri. Suna-ma in wekend daca mai ai centu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Cele comuniste din perioada '50-'60 mi se par niste motociclete destul de bune daca le dai portia zilnica de ingrijire. Se repara destul de usor, sunt simple, se pot adapta piese, iar la rusoaice se nimeresc piesele de la modelele mai noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Sunt toate foarte proaste. Rusul cand a copiat nipru de la nemti (bmw) ... ori a copiat doar o parte din schite... ori a folosit in loc de rottring un mare marcher. Astfel piesele se potrivesc din topor. Am luat 2 harti (pt cutia de viteze) si 4 tije culbutori. Hartile erau diferite (diferente de 1 mm!!!!) Tijele nu mai spun... ca una am rectificat-o cu bomfaierul. 2 Pistoane la fel - unul mai greu cu 40grame. Ideea ti-o faci singur ... nu din ce zic io p'aci. Eu am avut si sunt facute dintr-un material prost. Metalul se macina repede. Ajungi sa gasesti pe langa pilitura si bucati de metal in baia de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Cand am fost acu' vreo 3 sapt in targ la Vitan am vazut un "Dnepr" ca asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Si desi arata urat de tot (nu era vopsit, gentile de piele care erau atranate de ea earu roase) atragea lumea ca un magnet, desi erau si niste jappe pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 L-am vazut si eu.Era tare jegos si cred ca proprietarul era mandru nevoie mare Am inteles ca multe piese sunt contrafacute(prin diverse ateliere de la noi sau din Moldova).Un prieten mi-a spus ca piesele originale sunt o idee mai bune.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Daca ai timp dute la Tunaru si vezi cat costa la el informativ asa ceva ca o sa se duca Zeama la Suceava cat de curand si le iau de acolo, intreaba si de o cruce cardanica si de o cupla, ca am ceva jocuri. Suna-ma in wekend daca mai ai centu. Ia zi Klaus si pe asta o sa pui polidiscu ,cred ca ar iesi ceva tare daca ai de gand FAOO Simpsonul a iesit beton.Bafta .I-am dat si eu o comanda lu Zama cred ca se duce saptamana viitoare pe la Suceava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocofi Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Cand am fost acu' vreo 3 sapt in targ la Vitan am vazut un "Dnepr" ca asta. .."pacat" ca ala e M-72!!! L-am vazut si eu....k....bravo!!! asfalt uscat!!! Si desi arata urat de tot (nu era vopsit, gentile de piele care erau atranate de ea earu roase) atragea lumea ca un magnet, desi erau si niste jappe pe acolo. ...va hotaratzi odata??? ce era ala???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 pai la prima vedere M72 se difera de orice altceva vreti voi prin forma capacului culbutori care e oval pe verticala (ca la BMW R12 pe care-l copiaza). Si asa mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 (editat) Ia zi Klaus si pe asta o sa pui polidiscu ,cred ca ar iesi ceva tare daca ai de gand FAOO Simpsonul a iesit beton.Bafta .I-am dat si eu o comanda lu Zama cred ca se duce saptamana viitoare pe la Suceava. Inca nu stiu ce sa-i spun sa-mi cumpere ca n-am desfacut motoru, iar ma-njura Zeama cand o afla ca desfac un motor care functioneaza. O sa-l modific mai la anu ca anu asta am liceenta. NU-mi spune si mie nimeni niste pretze de cauciucee pentru nepre de prin butzuresti.(garnituri, simeringe) Editat Noiembrie 9, 2004 de Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 pai la prima vedere M72 se difera de orice altceva vreti voi prin forma capacului culbutori care e oval pe verticala (ca la BMW R12 pe care-l copiaza). Si asa mai departe. Este un M-72 cu rezervor de Dnepr (cel de M are forma de lacrima). Chestia aia ovala pe verticala este chiulasa. Capac la culbutori nu are pentru ca este un motor cu supape laterale, nu are culbutori iar chiulasa este la fel ca cea de 2 timpi, cu gaura pentru bujie si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Noiembrie 25, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2004 @Ulise: la drept vorbin, io as fi dat si 1000 de verzisori pe M-72 ala. Cat dureaza sa scoti atasul de la un M 72? Are puterea peste 25 Kw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Daca nu e sudat (cum sunt multe pe la noi) si ai ceva experienta cam 30 de minute. Cat despre putere: "Ural "M-72", produced from 1941 until the '60s: 750 cc, 22 hp, 85 km/h (sidecar version)". http://digilander.libero.it/cuoccimix/ENGL...-Moto(Ural).htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Uite pt. ce erau facute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Noiembrie 25, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2004 Deci si prin urmare fata de "IJ' sunt bune, nu? Aia din targ avea far militar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate