chopperman Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Cam are dreptate gherlanul. Vii tu, producator de scutere de zapada si motosape si te lauzi cu o traditie care a fost intrerupta acum 60 de ani. E jenibil. Puteau sa faca aceleasi motorete si sa taca malc referitor la traditia Indian. Puteau sa spuna: Noi, Polaris, producem motociclete Indian si atat. Am cumparat numele ca ne-a placut cum suna si o sa facem motociclete care o sa-l bata la poponeata pe batranul HD, Victory maturam, iar Jap nu exista. Si ramanea de demonstrat. Au cam devenit jenibili, mai ales cu faza cu Indianul carenat, Burt Munro, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Cam are dreptate gherlanul. Vii tu, producator de scutere de zapada si motosape si te lauzi cu o traditie care a fost intrerupta acum 60 de ani. E jenibil. Puteau sa faca aceleasi motorete si sa taca malc referitor la traditia Indian. Puteau sa spuna: Noi, Polaris, producem motociclete Indian si atat. Am cumparat numele ca ne-a placut cum suna si o sa facem motociclete care o sa-l bata la poponeata pe batranul HD, Victory maturam, iar Jap nu exista. Si ramanea de demonstrat. Au cam devenit jenibili, mai ales cu faza cu Indianul carenat, Burt Munro, etc. culmea ar fi sa nici nu doboare recordul lui Burt , care sta si in ziua de azi. defapt , daca nu s-au laudat cu asta , cred ca nici nu au reusit . indian 2013 vs indian 1920 cu pedale. cistiga 1920 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 culmea ar fi sa nici nu doboare recordul lui Burt , care sta si in ziua de azi. defapt , daca nu s-au laudat cu asta , cred ca nici nu au reusit . indian 2013 vs indian 1920 cu pedale. cistiga 1920 )) Apoi ar fii interesant, chiar mi-ar place sa vad un astfel de concurs !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Bullshit! Cand cineva minte mi greata, iar reclamele mincinoase nu fac exceptie. Adevarul despre traditie: N-o fi rau Polaris, dar ia scapa din remorca pe asfalt un Polaris la 80km/h sa vezi ce mai ramane din el. Scapi un Buran rusesc si nu pateste nimic. N-am filmat-o ca era noapte, dar e pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 Indians @ YOKOHAMA HOTROD CUSTOM SHOW 2013 via http://www.dwrenched.com Stiu ca recordul lui Burt ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 penultima poza cu bobberul rosu si galben, e un harley numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 (editat) Ma uimesc uneori japonezi ce idei au - Editat Decembrie 2, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 Ma uimesc uneori japonezi ce idei au - Japonezii pun mare pret pe Old School! Sunt multe filmulete cu motoare restaurate sau customizate in tara soarelui rasare, de la Knuckle-uri, Showel-uri si Panhead-uri la Indieni. Un deliciu de admirat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 (editat) Stiu ca recordul lui Burt a fost la clasa de sub 1000 cmc si o viteza de ~295 km/h. Nu a mai fost doborat din cauza de...? Ca majoritatea sportivelor de 1000 ating viteze apropiate sau peste si au si sub 1000 cmc (de ex Ducati 999). Ce conditii erau necesare sa te incadrezi in afara de cilindree? In afara de cubaj mai sunt foarte multe alte criterii de incadrare , cum ar fi anul initial de fabricatie a motocicletei , tip de combustibil metanol vs benzina . stock sau tunat . Turbocharger sau fara . si foarte multe alte criterii . la clasa lui Burt inca nu a fost nimeni atit de dilau . Basty Ma uimesc uneori japonezi ce idei au - In japan sunt si f f multi bani , si f f multa cultura pt vintage. cam in japan pleaca tot ce e de calitate din USA . oamenii aia au educatia sa aprecieze un lucru vechi asa cum e . dupa parerea mea cea mai evoluata cultura de custom, mult peste USA ! chestii pe care ajungi sa le gusti , dupa ani multi de mers pe Motociclete cromate pline de accesorii de pe toate cataloagele . Editat Decembrie 3, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Cam gay baiatul, dar ce calareste? (nu ma refer la gagica aia blonda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 penultima poza cu bobberul rosu si galben, e un harley numai bine ai dreptate, ma bad ! e un flattie... pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 In japan sunt si f f multi bani , si f f multa cultura pt vintage. cam in japan pleaca tot ce e de calitate din USA . oamenii aia au educatia sa aprecieze un lucru vechi asa cum e . dupa parerea mea cea mai evoluata cultura de custom, mult peste USA ! chestii pe care ajungi sa le gusti , dupa ani multi de mers pe Motociclete cromate pline de accesorii de pe toate cataloagele . Ahoi! Clar, de multe ori ma uit pe youtube ca boul ca ce originali sunt si ce moduri de abordare au in a-si modifica motoarele pe care le fac, in link-ul postat anterior de tine mi-a sarit in ochi un Kawasaki - In USA totul se bazeaza pe care reuseste sa vanda mai mult si care poate exagera in a face cat mai multi $ , de mult s-a pierdut esenta. Pacatul meu este cromul, uneori in excces, la fel si ape-urile - un exemplu de Indian - Fiecare avem viziuni diferite cand vine vorba despre ceeace calarim si ceeace am vrea sa calarim, iar din punctul meu de vedere respectul reciproc e cel mai bine venit. Cu stima IceLord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 basty: motorul din a doua poza ,e de vanzare. si cred ca am si mailul tipului. te sun eu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Motor Indian pt proiectul 101/741. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Frumos @Basty Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Si de la mine cateva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Am de admirat "jucarii" @catas_him !!! Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Am de admirat "jucarii" @catas_him !!! Multumesc. Poate pana la urma....daca tot iti doresti cu atata patos....o sa ai una reala....,nu se stie niciodata de unde sare iepurele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) Apoi toti traim cu vise si sperante, dar daca suntem destul de insistenti si multa vointa realizam ceeace ne propunem. Eterna lupta Editat Februarie 8, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Big Cheif Custom http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=q4WqzWdjBNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Interesanta suspensia la acest model @bullet si seaua. Cel putin mie asta imi sare in ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate