Judas Iscariot Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 tot maxi era si aia auzi ma...ce se ridica pe o roata?s-o ridica daca merg eu pe ea...da` tu ?!! ce sa faci tu? Termina-te ma, stim toti ca-mi esti fanatic Pupici, Al tau idol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 ia uite fratie am fani pai si daca ne-ai vazut,de ce nu te-ai bagat ma in seama?a si vezi ca m-am dat pe o roata la pizzerie , am si dovezi PS chiar ca buna pizza acolo...aia maxi frate vleau ji eu sa pap pizza cu voi. Stiti ceva in legatura cu derbi gpr 125 4T? Dak a aparut sau cand apare? Dar stiti cumva dak la cbr pot pune roti mai late? Cam ca la rs? K rotile alea inguste o strica. Altfel ar fi super motorul. Ce modele racing 4t mai stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Termina-te ma, stim toti ca-mi esti fanatic Pupici, Al tau idol femei ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 femei ai? Evident, ii mai dau si lui Paul din cand in cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Evident, ii mai dau si lui Paul din cand in cand Paul cica e lesinat , a avut o noapte kama sutra... nu mai da randament acuma la munca,i-am bagat cafea in perfuzii PS: am schimbat cu asta calculatoarele,am postat de pe id`u lui Slice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 cred ca o sa punem bani si o sati facem dintr-o bicla mtb o mobra racing in 4timpi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 cred ca o sa punem bani si o sati facem dintr-o bicla mtb o mobra racing in 4timpi:) nu e nevoie k iti garantez eu k am mult mai multi bani decat u! iti garantez asta. am zis eu ca nu am bani? esti f___t in urechi, nu? banuiam eu. sau esti batut in cap? am bani dar nu stiu ce model sa iau, am zis! oke? akm intelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) ahh...ce cuvinte grele:))) si cu privire la bani ..nu ma cunosti ....si uita-te si la kymco quannon ca e un model destul de eftin:) Editat August 8, 2007 de alecsutzyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Ptuh, hai sa ne spargem in figuri care are mai multi bani, de fapt parintii cui au mai multi bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 ..era o gluma la mne da nea frodo nu a inteles-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 ..era o gluma la mne da nea frodo nu a inteles-o nu e problema k nu am inteles, problema este k aici pe forumul asta nimeni nu ma suporta, se gasesc tot felul de "destepti" sa-mi strice fiecare topic si apoi nu mai posteaza nimeni akolo si cand deschid altele imi dau toti in cap, ce darq sa fac? si in plus k toti isi bat joc de mn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 nu e problema k nu am inteles, problema este k aici pe forumul asta nimeni nu ma suporta, se gasesc tot felul de "destepti" sa-mi strice fiecare topic si apoi nu mai posteaza nimeni akolo si cand deschid altele imi dau toti in cap, ce darq sa fac? si in plus k toti isi bat joc de mn. daca deschizi prea multe topicuri:P teai uitat la quannon??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 daca deschizi prea multe topicuri:P teai uitat la quannon??? moama, e cel mai belea. tare kymco. si e 4t! cat costa noua? dar in comparatie cu gpr ala 4t sau cu cbr 125 cum e? cred k 4t iau k e mai bun, plm. ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 nu e problema k nu am inteles, problema este k aici pe forumul asta nimeni nu ma suporta, se gasesc tot felul de "destepti" sa-mi strice fiecare topic si apoi nu mai posteaza nimeni akolo si cand deschid altele imi dau toti in cap, ce darq sa fac? si in plus k toti isi bat joc de mn. [sunt off-topic, sue me!! ] Poate dc ai scrie k lumea nu si-ar mai bate joc de tn.. Uita de limbajul de sms-uri, ca nu esti o pustoaica de 13 ani.. Esti pe un forum, unde nu ai limita de caractere.. Nu zice nimeni sa nu bagi un "nijte" din cand in cand, daca postul/fraza e de "ktrink".. dar cand din trei cuvinte doua sunt "k" si altele asemenea.. devine deranjant.. A propos, de unde dracu' v-a venit ideea cu folosirea lui "u" in loc de "tine"?? John PS: Nu stiu cate topicuri deschise pe aceeasi tema ti se vor mai permite.. eu zic sa nu testezi rabdarea Adminului sau moderatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 [sunt off-topic, sue me!! ] Poate dc ai scrie k lumea nu si-ar mai bate joc de tn.. Uita de limbajul de sms-uri, ca nu esti o pustoaica de 13 ani.. Esti pe un forum, unde nu ai limita de caractere.. Nu zice nimeni sa nu bagi un "nijte" din cand in cand, daca postul/fraza e de "ktrink".. dar cand din trei cuvinte doua sunt "k" si altele asemenea.. devine deranjant.. A propos, de unde dracu' v-a venit ideea cu folosirea lui "u" in loc de "tine"?? John PS: Nu stiu cate topicuri deschise pe aceeasi tema ti se vor mai permite.. eu zic sa nu testezi rabdarea Adminului sau moderatorilor! du-te ma la topicul tau si taci odata! vezi de topicurile tale si de bicicleta ta , nu te mai baga daca nu stii! deci ce ziceti de asta? kymco , gpr 4t sau cbr? am eu impresia sau kymco nu prea se misca de pe loc? M-am uitat pe youtube la niste clipuri si abia merge, ori nu o chinuie ei. la roti cum e? le are mai late decat cbr, nu? dar la viteza cum sta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 deci ce ziceti de asta? kymco , gpr 4t sau cbr? am eu impresia sau kymco nu prea se misca de pe loc? M-am uitat pe youtube la niste clipuri si abia merge, ori nu o chinuie ei. la roti cum e? le are mai late decat cbr, nu? dar la viteza cum sta? [/quote e 2700 euro si vezi ca era un topic deschis cu kymco quannon! m-am uitat si io la clipuri si aia nu le chinuie ..acum depinde si de cati bani dispui pentru motor. eu unul as merge pe cbr125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Baieti sfatul meu este sa nu mai visati GPR`uri in 4t, ptr ca momentan nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 Baieti sfatul meu este sa nu mai visati GPR`uri in 4t, ptr ca momentan nu exista. ramane ori mito III sh ori kymco nou. ce ati alege voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Mito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 11, 2007 Autor Share Postat August 11, 2007 (editat) Mito eu ma gandeam asa: ori mito sh, ori cbr sh ori kymco nou. kymco si mito arata cel mai bine , dupa parerea mea dar daca pui cauciucuri late la cbr arata si el bine. pui 110 pe fata si 140 pe spate si arata super. oricum eu o sa fac cu ea maxim 40.000km cat o sa o tin eu, deci daca nu se strica iau. mito e mai belea dar quannon e 4t si cbr lafel. as vrea si putere si viteza nu numai fiabilitate si sunet. ca pt sunet pun o toba buna dar fiabilitatea? cum sta la piese? cam la cati km si ce tre sa schimb la mito daca nu ma dau pe o roata si merg cu ea acceptabil mai mult la viteze de 80-100 pe aici pe la tara, dar o sa-i dau si 150 daca se duce cand voi mere cu baietasii la plimbare. --- Mesaj completat în 12 Aug 2007 10:12 -------------bey fratilor ce parere aveti de motorul asta? stie cineva cumva exact ce model este? imi pare destul de frumos si bun la 1300 euro, mai ales ca este din 2006, nu? http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...2006-43006.html Editat August 11, 2007 de frodo92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 e un kitch.... e lifan ...gen first bike nu merita nici un leu;)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 e un kitch.... e lifan ...gen first bike nu merita nici un leu;)!!! pai e de la yamaha. asa de proasta e? arata bine , e din 2006 si doar 1300euroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 http://www.lifan.com.ro/ intra si uita-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 motor cat de cat bun + viteza + aspect.....eu dintre mito, kymco, cbr iti recomand mito, eu mi-am luat cbr pt ca in oras este nemaipomenit deoarece consuma foarte putin si este subtirel ceea ce imi permite sa ma strecor usor, pt ceea ce vrei tu mito e perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 motor cat de cat bun + viteza + aspect.....eu dintre mito, kymco, cbr iti recomand mito, eu mi-am luat cbr pt ca in oras este nemaipomenit deoarece consuma foarte putin si este subtirel ceea ce imi permite sa ma strecor usor, pt ceea ce vrei tu mito e perfect oke, mercy pt sfat frate. cat consuma cbr-ul? si cat consuma mito? e diferenta mare? :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate