Ravenitza Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 (editat) Fie ca Mosul sa va aduca benzina multa anul viitor in rezervor, asfalt uscat si fara gropi, si sezon lung plin de sanatate. Sarbatori fericite!!! Editat Decembrie 24, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 cica asa vine Mos Craciun la motociclisti : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 24, 2007 Autor Share Postat Decembrie 24, 2007 cica asa vine Mos Craciun la motociclisti : super tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Fie ca Mosul sa va aduca benzina multa anul viitor in rezervor, asfalt uscat si fara gropi, si sezon lung plin de sanatate. Sarbatori fericite!!! asta e special pentru mine sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 e pt toti de ce o iei asa...doar pt tine?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 24, 2007 Autor Share Postat Decembrie 24, 2007 e pt toti de ce o iei asa...doar pt tine?! de al draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 de al draq e cineva care nu shtie relatia mea cu benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 (editat) Poate la anul ne organizam si noi putin sa facem asa ceva... sau macar Initial vroiam sa postez un link catre un topic cu "mos craciuni motorizati", dar dupa ce-am vazut filmuletzul asta mi s-a facut rusine Editat Decembrie 25, 2007 de Yaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Poate la anul ne organizam si noi putin sa facem asa ceva... sau macar Initial vroiam sa postez un link catre un topic cu "mos craciuni motorizati", dar dupa ce-am vazut filmuletzul asta mi s-a facut rusine da...poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 25, 2007 Autor Share Postat Decembrie 25, 2007 pt toti cei care veniti la revelion maine seara tre sa vb cu totii si cumva sa ne si intalnim sa strangem banii pt ca joi noapte voi merge cu Jhon sa facem ultimele cumparaturi...asa ca faceti cumva sa luati legatura cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 sa mai vina inca 2 pers cu noi .. ca nu caram doar noi 2 baxurile de beuta si ce'o mai fi !!! care mai vine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 eu eu eu ca oricum seara am niste treaba! ps: deci ne vdm maine seara pe undeva sa vorbim?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 25, 2007 Autor Share Postat Decembrie 25, 2007 maine ma gasiti toata ziua home, so... puteti sa treceti oricand pe la mine, toti sau cu randu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 CRACIUN FERICIT TUTUROR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 26, 2007 Autor Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) toata lumea care vine la revelion sa vina azi la mine acasa cu tot cu bani. la ora 8(20:00) Editat Decembrie 26, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Craciun Fericit si La Multi Ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 deci la fel ....craciun fericit un an nou bun... tralala si tralala ....etc etc etc p.s. maine iau pulpele de la depozit de restul mai vb noi sa fitzi cumintzi si iubitzi... p.p.s. abea astept petrecerea...... cred ca o sa fim cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 wiiiiiiiiiiii abia astept vai deci o sa fie CRIMAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Intr`un filnal am si noi decizia sa venim dar nu garantez ca o sa ma simt bine .. mai ales ca sunt cateva chestii care nu imi convin. PS. Noro daca mai stes din lista sa mor daca mai am ce discuta cu tine, asta da dovada de respectul care il ai fata de mine. Sincer vin mai mult de gura lui Radu si a lui Nebunache chiar daca asta inseamna ca in Ianuarie sa stau pe 0 cu banii ... sunt 6 mil care tre sa ma strofloc sa ii fac, sa ii imprumut si asta numai ca sa vin cu voi pt ca imi face placere sa va fiu alaturi chiar daca unii incep sa prinda aere si impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 (editat) Intr`un filnal am si noi decizia sa venim dar nu garantez ca o sa ma simt bine .. mai ales ca sunt cateva chestii care nu imi convin. PS. Noro daca mai stes din lista sa mor daca mai am ce discuta cu tine, asta da dovada de respectul care il ai fata de mine. Sincer vin mai mult de gura lui Radu si a lui Nebunache chiar daca asta inseamna ca in Ianuarie sa stau pe 0 cu banii ... sunt 6 mil care tre sa ma strofloc sa ii fac, sa ii imprumut si asta numai ca sa vin cu voi pt ca imi face placere sa va fiu alaturi chiar daca unii incep sa prinda aere si impresii. baaaaaa....te rog frumos da...NeBuN@Ke....nu Nebunache,asea ....si nu vii de gura noastra, vii ptr ca te simti bine in preajma noastra si suntem prieteni.....chiar era foarte urat sa nu vii.....deciii drept urmareeeeee ....TREBUIE SA BEEEEEEEEMMMMMMMM....PENTRU CA PUTEEEEMMMMMM...... ps...: tocmai ce am iesit dintr-o betie de aseara, cu un metru de bere si plus cateva pahare de tequila...eu sunt cam mahmur la ora asta...si noro cred ca este violat din nou in momentul asta....de bunul nostru prieten zoro... Editat Decembrie 27, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Da man... asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Da man... asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 inca 2 zile ... si o luam din loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 ok copii, deci diseara se merge la cumparaturi, cine se duce? ca sa stiu daca mai tre sa vin sau nu. in rest, voie buna sa fie si zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 ok copii, deci diseara se merge la cumparaturi, cine se duce? ca sa stiu daca mai tre sa vin sau nu. in rest, voie buna sa fie si zapada eu si babanu suntem prezenti diseara....+ noro , john...si cam atat cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate