pepito Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 vand un set de tobe originale pt. Honda Vtr. tobele nu prezinta zgarieturi indoituri, am la ele si supoturile de prindere cu scaritele pasagerului. pt. mai multe detalii ma gasiti la 0740163397 sau corr3ctor@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
user de forum Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Dezmembrez Honda VTR 1000F (din 2000), galbena. ym: the_insid3r tel: 0740 454 181 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senna Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 In sfarsit am gasit si eu un topic cu honda vtr 1000 f noua mea achizitie cu toate ca sunt incepator si nu e indicat motor in V o sa incerc sa fiu calm ... cu seaua da este adevarat am aceiasi problema ca e tare poate cu timpu voi lua una mai moale mai invat si eu mai multe de la voi intradevar am probleme cu ea ... pe o toba iese aeru mai rece decat pe cealalta ledu nu se aprinde de la rezervor ... adica ori fac pana prostului ori alimentez mai des sa nu raman in drum acu de la temperatura apei nu indica se ridica un pic dar si relantiu am vazut ca surubu e strans la maxim dar sta sub 1000 de ture si cam oscileaza o fi de la carburatoare nu stiu poate a-ti intampinat asemenea probleme si ma sfatuiti ce sa fac ... de unde as putea achizitiona pintenu ala mai mare decat cel stoc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 In sfarsit am gasit si eu un topic cu honda vtr 1000 f noua mea achizitie cu toate ca sunt incepator si nu e indicat motor in V o sa incerc sa fiu calm ... cu seaua da este adevarat am aceiasi problema ca e tare poate cu timpu voi lua una mai moale mai invat si eu mai multe de la voi intradevar am probleme cu ea ... pe o toba iese aeru mai rece decat pe cealalta ledu nu se aprinde de la rezervor ... adica ori fac pana prostului ori alimentez mai des sa nu raman in drum acu de la temperatura apei nu indica se ridica un pic dar si relantiu am vazut ca surubu e strans la maxim dar sta sub 1000 de ture si cam oscileaza o fi de la carburatoare nu stiu poate a-ti intampinat asemenea probleme si ma sfatuiti ce sa fac ... de unde as putea achizitiona pintenu ala mai mare decat cel stoc ? pai alea nu iti indica si nu se aprind probabil de la contacte , nu sunt legate. mergi la un mecanic mai bine cine poate sa imi doneze ( nu neaparat) un parbriz de vtr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepito Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 vand un set de 2 tobe originale Honda VTR fara zgarietura si foarte putin folosite. am la ele si elementele de prindere si scaritele pasagerului, nu dau bucati separat . pret 140 euro. detalii la tel 0740163397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ociuluciandorin Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Sunt dar probabil se dau cu ele Asa de curiozitate cam ce consum are un specimen dinacesta? Cam la ce pret gasesc un vtr in stare buna? salut.cam la 2500 e inmatriculat.am eu unu rosu tobe carbon mortal. Mesaj completat Felicitari pentru achizitie! Referitor la tobe iti recomand cu caldura... ARROW. Daca vrei sa auzi live cum suna , astept un mesaj si se rezolva. ma frate stiu cum se aude k am si io un vtr firestorm am tobe akrapovik sa auzi aici sunet. Mesaj completat In primul rand ii multumesc lui bh99mes ca m-a invitat aici;)) De mult ma uitam dupa un topic cu veteristi. EU am un vtr din 99 are 30 mii de km, merge impecabil, a fost a unui prieten de-al meu, care mergea frumos q ea, ii schimbase consumabile tot. La inceput voiam r6, insa dupa ce am dat o tura q vtr, am zis, asta e pentru mine;)). Am auzit numai lucruri bune despre vtr,mai ales ca e o motocicleta cu traditie, campioana mondiala;). NU am avut probleme q ea, deloc, sunt multumit ca am facut alegerea asta. cat despre consum, placerea se plateste, cine a zis, bine a zis-o. Mor pe ''motociclistii'' care isi iau motoare scumpe, si se plimba cativa km pe zi stau in park pe banca la agatat, ca n-au benzina=)). ma bufneste rasu cand ii aud. Sa auzim de bine, cum sa comportat vtr pana in Elvetia;), ne anunti si pe noi. hai ca pun si eu o poza;)) si sa speram ca ne strangem mai multi;)) bravo ai un motor fff frumos buna alegere si eu am un VTR din 2000 tobe carbon.Sa-l folosesti sanatos.see Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Era din '07 postul, s-au mai schimbat puțin lucrurile de atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ociuluciandorin Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 honda vtr 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 (editat) eu unul nu prea cred in "marca de marca" la tobe, eu am avut de carbon facute foarte frumos si se auzeau de murea lumea, mai bine decat toate arrow-urile si akrapovik-urile....in fine, fiecare cum il duce mintea, dar nu as da o gramada de bani doar de dragul unui nume rasunator. "ociuluciandorin"....ii sta bine cu tobele sub codita... Editat August 3, 2010 de mike1981 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttymo Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Cumpar Honda VTR 1000F (f. important: sa nu aiba probleme cu distributia,in speta, cu intinzatorul de lant, sau la motor) ym: the_insid3r tel: 0740 454 181 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 nu-ti dam nimic .....sau poate o sa-ti oferim ceva daca iti dai jos poza aia cu "broasca verde" si modifici semnatura vezi ca are Andrei de la Galati un VTR Rosu, cu distributia schimbata si arata bine (noisedsilence@yahoo.com), dar e rosie nu galbena cum iti place tie; oricum e urat galben ) succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Vezi ca am si una la vanzare: /index.php?showtopic=552931 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Mielu, stai pe sos chitilei? ca te vad des,; poate fac o confuzie. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 LA Multzi Ani VTR-istii! nu mai zicetzi nimic..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 LA MULTI ANI! ......cred ca au ramas destul de putini...eu cel putin nu mai am pentru moment VTR-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 hmm... pt moment??! :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 chiar ca sunt putini VTR-isti pe la noi, anul trecut am vazut un singur VTR in bm si acela era galben:P las si o poza cu VTR meu;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 mmda.. ai dreptate, putzini VTR-isti! In Resita sunt singurul cu VTR(galben) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 eu sper sa ma alatur cat mai curand vtr-istilor...din nou ....dar sa vedem daca va fi F sau Sp. Ce-o fi o fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 eu sper sa ma alatur cat mai curand vtr-istilor...din nou ....dar sa vedem daca va fi F sau Sp. Ce-o fi o fi Prin Bucuresti nu mi se pare prea eficient SP ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Chiar as vrea s probez un SP..! Am calarit multe motoare dar SP inca n-am avut ocazia.. treb s fie foarte misto senzatie p el/ evident.. nu-l recomand nici eu pt oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) sunt subtirele si intepate asa ca merg f bine si in oras , daca ar fi sa nu le recomand ar fi din cauza consumului sau a faptului ca toata lumea circula bezmetic . am mers aproape 2 ani zi de zi prin oras cu un VTR F . vara se incing zdravan , asemeni tuturor miarelor . stiu SP si nu unul care merg zi de zi prin Bucuresti . Editat Ianuarie 26, 2011 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 sunt subtirele si intepate asa ca merg f bine si in oras , daca ar fi sa nu le recomand ar fi din cauza consumului sau a faptului ca toata lumea circula bezmetic .am mers aproape 2 ani zi de zi prin oras cu un VTR F . vara se incing zdravan , asemeni tuturor miarelor . stiu SP si nu unul care merg zi de zi prin Bucuresti . SP ul e mai scump, e mai complicat (de reparat, e pe injectie), consuma o idee mai mult, si este mai 'stiff' pt oras, ca F ul. F ul are suspensiile mai moi,e mai ok. Cu orice motor te poti da prin oras (poate putin mai greoi cu vacile mari gen hayabusa, K1200/1300S, ZZR1400, Goldwing etc), dar asta nu inseaman ca orice motor se descurca la fel de bine. Parerea mea este ca SP ul este pt cine stie sa se dea bine,si cine stie sa o exploateze> Asa si eu sunt fan VTR, am avut, si vreau sa-mi iau iar, dar tot la F raman,pt ca pt o buna bucata de vreme,ala va fi nivelul meu. Nu renteaza SP ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 care are un VTR F galben cu nr de dambovita lovit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Cumpar VTR 1000F fara probleme tehnice,in special la distributie,ne-accidentata. astept oferte cu pret decent, avand in vedere ca am detinut una,cunosc preturile (mai ales preturile sub care au fost vehiculate majoritatea prin tara, pt ca e model rar) nu ma intereseaza din start cele care depasesc pragul de 2000 euro. ym: the_insid3r tel: 0740 454 181 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate