NDR Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 In topic-ul INTALNIRI 2005 care e postat la teme importante si tot odata blocat Dobrescu a scris: "La intalnirea cluburilor ce a avut loc la Predeal in 20.11.2004, s-au stabilit provizoriu urmatoarele date: APRILIE 8-10 - BUCURESTI- SMAEB 3..." Eu am participat la aceasta sedinta reprezentand clubul PRO-Bike din Bucuresti si nu imi aduc aminte ca UCMR-ul sa fii pus in discutie ca firma x sau y sa organizeze salonul din Bucuresti sau alt oras. Intradevar cluburi care nu sunt afiliate UCMR-ului au cerut sa organizeze si ei intruniri in orasele respective iar in functie de week-end-urile libere au fost inclusi in program. Intrebarea mea este ce club organizeaza Solonul Moto anuntat iar daca nu un club ci o firma privata organizeaza acest salon ce legatura are cu UCMR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Februarie 14, 2005 Autor Admin Share Postat Februarie 14, 2005 Multumesc pentru atentionare. Eroarea imi apartine. Lista cuprinde evenimentele 2005, nu evenimentele UCMR, dovada fiind prezenta cluburilor neafiliate. Pe masura ce aflu si alte date (alte saloane reginale, intalniri, curse) le vom adauga la lista. Am modificat post-ul pentru a numai exista neconcordante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
after_real Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 a auzit cineva de ENDURODEO ??? am gasit ceva pe pagina www.endurodeo.ro dar din pacate nu este nimic in romaneste....m-ar interesa. daca stie cineva ceva info sa ma anunte rog frumos : after_real@yahoo.com thx AR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geosuzu Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 are cineva programul complet si final al intalnirilor de anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badrocksana Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Vreau sa stiu si eu, pana nu ametesc de tot cu atatea date modificate , cand e intrunirea oficiala de la Constanta intre cat si cat mai? Ca eu aflu numai date eronate. Multumesc anticipat. Pup la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 6, 2005 Admin Share Postat Mai 6, 2005 Intalniri 2005 Calendar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badrocksana Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Merci, Smokey. De ce Constanta nu e mai traziu ? Eu atunci am licenta. S-au dus planurile mele. Pup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 cum fac sa printez si eu calendarul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 hai, ca sa nu va mai certati........ noi ne straduim sa va facem , ca la intrunirea de la Ploiesti sa va simtiti atat de bine {si unii cu altii :-) }, incat sa va doriti sa mergeti la toate intalnirile din tara...impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megrez magic Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 o intrebare de om nedumerit.... care e pana la urma calendarul intalnirilor> /index.php?showtopic=12694 sau http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=3437 un update din partea moderatorilor, daca se poate, sa imi fac si e planurile pentru vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 o intrebare de om nedumerit....care e pana la urma calendarul intalnirilor> /index.php?showtopic=12694 sau http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=3437 un update din partea moderatorilor, daca se poate, sa imi fac si e planurile pentru vara asta Aceeashi intrebare o am shi eu.... de exemplu CT se tzine pe 17-19 sau 24-26 Iunie? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 17-19 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 (editat) gresit. INTRUNIREA DE LA CONSTANTA SE VA TINE PE 24 - 26 IUNIE Am luat aceasta decizie pentru a nu tulbura intrunirea de la Bacau - unde vrem sa mergem si noi. Si nici sa ne suprapunem cu Timisoara - Road Patrol. SO, 24 - 26-th of June Editat Mai 31, 2005 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate